Home » Q&A » Svar på spørsmål, 27. august 2014

Svar på spørsmål, 27. august 2014

Hvordan planlegger dere ukas matinnkjøp og hva dere skal ha til middag de dagene?
Vi (som oftest jeg, hehe!) setter oss ned på søndagskvelden med en liste, og funderer på hva vi har lyst på i uka som kommer. Planlegger utifra om vi skal noe spesielt etter jobb, eller om vi bare skal rett hjem for å lage middag. Vi skriver også opp ting vi pleier å ha i hus, men har gått tom for. Menyen for uka blir ofte inspirert av matoppskrifter jeg har lagt ut på bloggen tidligere, eller av oppskrifter jeg finner i en av de mange kokebøkene mine

Har dere et system for hvilken mummikopp dere velger å drikke av hver dag?
Hihi, nei, det tar vi på magefølelsen! Igår følte jeg for Mymlen for eksempel. Idag var Snorkfrøken riktig (den gule, ikke den nyeste). Men, vinterkopp på sommeren (og omvendt) er fy-fy!

Drømmer dere om å få barn en dag?
Nei, vi har valgt et barnfritt liv, og er fornøyde med det. Jeg har skrevet et innlegg om det her

Hvilket potetgull spiser dere helst på lørdagene?
Åsmund eeeeelsker Maarud Sour Cream and Onion, og sverger til det alltid, mens jeg bytter mest mellom ostepop og baconsnack (som jo ikke er bacon), for tida. Potetgullaktige ting er det beste godteriet, spør du meg!

Jeg kan huske du nevnte for en tid siden at dere ikke hadde tenkt/lyst til å gifte dere, når var det dere bestemte dere for at dere hadde lyst allikevel? :)
Jepp, det stemmer! Det har nok bare endret seg i takt med at vi har kommet oss så godt til rette som samboere, at vi så flere fordeler enn ulemper med å være gift, og at vi begge følte oss sikre på at vi ville leve sammen livet ut. Da Åsmund fridde til meg i fjor sommer, var jeg ikke i tvil om å svare ja! Men, hadde han fridd et par år i forveien, hadde jeg nok vært usikker, og heller ikke følt meg moden nok

Omtrent hvor mye kostet bryllupet deres? (Forstår dersom du ikke vil svare på dette dersom du oppfatter det som for personlig)
Det har jeg ikke noen problemer med å svare på! Vi har kommet fram til at vi totalt har punget ut med rundt 55.000,- totalt. Da inngår det full habitt til meg og Åsmund, mat, overnatting i suite, selve vielsen, mat, fotograf, giftering og dekorasjon. Vi kunne helt sikkert ha gjort det mye rimeligere også (med bruktkjøp av klær, f.eks), men vi ville ikke spare på noe, hehe! Vi gifter oss jo bare én gang! Allikevel er det ikke mye å bruke på en dag som det, har jeg skjønt..

Står dere enda for at dere vil være barnløse?
Ja, det står vi 110% ved. En av oss (eller begge) planlegger å sterilisere oss i nærmeste framtid også (det er 25 års aldersgrense på inngrepet, så jeg må uansett vente noen år for min del), så det er ikke noe å lure på, på den fronten, hehe! Vi har snakket seriøst om det i de siste 3-4 årene, og det føles veldig riktig, selv om det sikkert for mange høres riv ruskende galt ut

Hvor høy er du, og hvor høy er Åsmund?
Vi er begge 174 cm (sist vi målte oss, nå nylig!) på sokkelesten

Hvorfor sluttet du på Lush?
I fjor, omtrent på denne tida, fikk jeg tilbud om en mye høyere stillingsprosent på Pinpoint enn det jeg hadde hatt tidligere, fordi Mari skulle begynne å studere fra i høst av, og derfor måtte trappe en god del ned. Jeg spurte derfor om å få halvert stillingsprosenten jeg hadde på Lush, og det skulle være helt i orden. Alt var planlagt og klart, men på grunn av diverse endringer, fikk jeg i slutten av juni beskjed om at det ikke ville være mulig allikevel, da det ikke var behov for en liten stilling på det tidspunktet. Jeg fikk beholde det jeg hadde av prosent (eller veldig gjerne jobbe enda mer!), men det hadde jeg ikke mulighet til, om jeg skulle ha et sosialliv utenfor jobb, og måtte derfor si opp. Etter at jeg sa opp i slutten av juni, og hadde mine siste fire vakter nå i august, har jeg fått enda mer jobb og ansvar på Pinpoint enn det som var forutspeilet, noe som er veldig fint. I teorien jobber jeg mer eller mindre fulltid der nå. Det har vært mildt sagt jævlig vanskelig og trist å måtte gi slipp på Lush, og jeg håper på å kunne få en fot innafor igjen i framtida. Jeg brenner jo tross alt veldig for Lush! Allikevel er jeg svært fornøyd med å kun ha én jobb å forholde meg til nå, etter mange år med “sjonglering”. Jeg merker jeg har mer energi å gi på jobb, nå som alt er litt mer rutinert i forhold til arbeidstider og oppgaver. Sad but true!

Av fotoutstyr, hva står aller øverst på ønskelista?
Åi! Hmm.. I skrivende stund har jeg ikke noe særlig jeg ønsker meg på den fronten. Jeg er så fornøyd med det jeg har!

Du legger av og til ut matoppskrifter, men liker du å bake også?
Jeg baker kaker og gjærbakst i blant! Synes det er veldig moro, men det blir ganske sjeldent. Rett og slett fordi jeg spiser sånt først og fremst på lørdager, og det ofte ikke passer å bake på lørdager. Men, jeg har som mål å bli flinkere til å bake mer, hehe!

Jeg har et litt merkelig spørsmål… Kan du som jobber på Pinpoint, bestille straight barbells fra Anatometal/IS på forespørsel og så videresende de til kunder som ikke bor i Oslo?
Vi har barbeller fra IS i nettbutikken, og sender til hele verden (woho!). Send meg gjerne en litt mer spesifikk mail om du ikke finner det du ser etter der. De som er merket “gjenget” er fra IS. Husk å bruke rabattkoden MEWKID, for da får du en trivelig overraskelse, hoho. Du finner dem blant annet  her

Anbefaler du å gå til icydreads dersom man skal installere syntetiske dreads? Var du fornøyd med kvalitet/service som ble gitt her? Vet du evt. om andre gode/bedre steder? Aldri bestilt noe fra dem så vet ikke om det er de beste i oslo/omegn eller ei. 
Rannveig som driver IcyDreads er veldig flink og grei. Jeg kan varmt anbefale henne! Dreadsene jeg hadde holdt seg utmerket bra, og jeg er fortsatt fornøyd med dem (har spart dem, hihi!)

Har du et favorittordtak?
Alle gode ting er tre, bedre føre var enn etter snar og (favoritten!) orden først, kos etterpå (hilsen pappa)

Hvis du skulle studert utover videregående, hva ville du studert?
Hvis jeg hadde visst det, hadde jeg nok vært student/utdannet nå, hehe! Med andre ord: jeg aner ikke

Hva tenker du om samfunnets oppfatning om at alle må ha en utdannelse i dag for å klare seg? Er du enig i at Norge har «bachelor-feber?»
Jeg merker svært lite til det selv, fordi jeg ikke selv studerer, og ikke har mange venner som studerer heller. Men, jeg tror nok du er inne på noe, for det skrives jo mye om det! Og, jeg tenker at det ikke kan være lett for de som måtte føle seg presset til å ta en bachelor, at de ikke føler seg vellykket nok om de ikke gjør det. Det er trist. Samtidig, vet man at man vil studere, så kjør på! Gjør det som føles rett for deg, det er min mening

Liker du brevkunst, og skriver du brev selv?
Hva mener du med brevkunst? Som å sende f.eks tegninger til hverandre per brev? Jeg er veldig glad i å sende brev/kort. Er flink på sistnevnte, og gjør det til stadighet. Da liker jeg å legge ved noen poser med god te, eller andre småting som passer oppi en konvolutt. Send meg gjerne post, da blir jeg superglad!:

Ina Mewkid
v/ Pinpoint Piercing
Torggata 11
0181 Oslo

Hva var den siste gode boken du leste?
Det må nok være Tove Janssons Trollmannens Hatt, tror jeg. Har ikke fått lest noen bøker siden, dessverre. Men, jeg tenker å ta opp lesingen igjen når høsten kommer for fullt

Leser du noen blader/magasiner fast gjennom året?
Jepp, jeg abonnerer på Allers og Norsk Ukeblad (hoho!), og så leser jeg Lev Landlig

Hva synes du er mest interessant av biologi og psyke?
Hmmm.. Kanskje psyke? Det er i alle fall veldig interessant!

Pleier du å ha friske blomster i leiligheten hver uke, eller bruker dere plastblomster?
Vi har plastblomster og masse ekte planter. Friske buketter prøver jeg alltid å ha i hus, men det hender ofte jeg glemmer å kjøpe nye når jeg kaster dem etter at de er visne, så det hender det går litt tid mellom hver gang

Hva er dine viktigste prinsipper for vennskap? Hvor mye ugreit fra en person er det greit for deg å tolerere før du bryter et vennskap?
Ærlighet, åpenhet og respekt. Det er det aller viktigste for meg på alle plan, i grunn. Jeg finner meg ikke i ugreiheter; da sier jeg ifra. Der kommer det med ærlighet fram, og jeg har ikke problemer med å ta opp en konflikt, hvis jeg vet vennskapet vil dra nytte av det. Heldigvis har jeg venner som er av mer eller mindre samme oppfatting, noe som gjør at det er svært lite “drama” mellom oss

Er du en notatbok-person, en som alltid har med en notatbok i veska og skriver og drodler gjennom dagen?
Jeg prøver å være en sånn en, i blant! Men, så glemmer jeg notatboka bort, og legger hele greia på hylla. Det har skjedd mer enn én gang for å si det sånn, haha!

Hva var ditt favorittfag på skolen? 
Norsk, engelsk og samfunnsfag

Foretrekker du å ha mest sosialiserings-tid eller mest alene-tid i løpet av en uke?
Jeg jobber jo med mennesker “oppå meg” hele dagen igjennom, så jeg setter stor pris på litt alenetid om kveldene. Samtidig er jeg veldig glad i å tilbringe tid med vennene mine når det lar seg gjøre, så jeg prøver å få lagt opp en uke 50/50 med sosialisering og alenetid hjemme

Hvor lang tid bruker du på å planlegge «dagens antrekk», og hvordan klarer du å ikke sette sammen det samme antrekket to ganger? :-)
Hehe, tja! Jeg legger fram klærne kvelden i forveien, og bruker mellom 2 og 10 minutter på å bestemme meg, tenker jeg. Jeg bruker nok ofte det samme antrekket også, men jeg har såpass mye å velge i at jeg kan unngå det mer eller mindre helt også, hehe!

Trener du helst innendørs eller utendørs?
Jeg trener styrke (bodypump) innendørs, og elsker å gå turer i skog og mark som mosjon

Kan du lage et te-innlegg en gang, og vise fram bilder og beskrivelser av de teene du bruker nå om høsten?
Det kan jeg sikkert! Jeg har ikke drukket så mye te i sommer, men nå som jeg sikkert kommer tilbake i te-drikkinga, skal jeg nok få til et sånt innlegg. Saty tuned!

Hva er ditt beste råd til de som er redd for å si i fra og stå opp for seg selv i forhold til sine venner?
Å bare hoppe i det. Ting blir aldri bedre av å gå rundt grøten, å utsette og å skjule. Heller tvert imot. Kvinn deg opp, og gjør det, på en diplomatisk og rolig måte. De fleste setter pris på ærlighet, så lenge den er konstruktiv. Lykke til!

Hvis man er vegetarianer, er det nødvendig å gå på jerntilskudd i form av tabletter hver dag, eller kan man få i seg nok jern gjennom naturlige matvarer?
Har man et variert kosthold er ikke det nødvendig, nei. Belgfrukter og grønne grønnsaker er det lurt å få i seg mye av som veggis, for å dekke jernbehovet

Hva synes du om Mooncup i forhold til vanlige bind og tamponger?
Jeg synes det er supert! Bruker det selv i blant, og er ganske så fornøyd. Tommel opp for en mer miljøvennlig hverdag!

Velger du dusjsåper og hudprodukter ut i fra lukten på dem, eller deres egenskaper for huden?
Såper velger jeg utifra lukt. Alt jeg smører på huden utifra egenskapene for huden. 99% av det jeg bruker er fra Lush, og der finnes det strengt tatt bare gode lukter, hehe!

Hva er din beste tursjokolade?
Selv om det sikkert er fy-fy å svare kvikklunsj, så må jeg i grunn svare den! Enda det strengt tatt bare blir kvikklunsj i påska for min del

Hva skulle du ønske det ble snakket mer om, og mindre om, i dagens samfunn?
Jeg ønsker mer åpenhet, ærlighet og nestekjærlighet. Mer fokus på mangfold, egenskaper og personlighet. Mindre fokus på utseende/kropp og karriere. Mindre jag etter det “perfekte”, etter status. Finn tilbake til det som virkelig betyr noe i livet, som godt nettverk, en sunn kropp og et “sunt hode”

Liker du å ha rutine på måltidene i løpet av en dag, eller kan dere lage middag til kvelds?
Ja, det liker jeg! Det er frokost i åttetida, et mellommåltid i tolvtida, lunsj halv tre og middag rundt klokka sju. Pluss litt nøtter og/eller frukt i mellom der. Sånn ser som regel en dag ut for meg, på matfronten. Jeg spiser ikke noe etter middag, i og med at middagen blir så sein på grunn av jobb

Hvordan sorterer og lagrer du bilder på dataen din?
Jeg har forskjellige hovedmapper. For eksempel har jeg en som heter “Begivenheter”. I den ligger “2014”, og i den ligger det masse mapper, som “Bryllup, av meg”, “Forlovelsesfotografering, juli” osv. Et system som fungerer utmerket for meg!

Hvordan fant du fram til PonyPeople og de fine tingene du viste oss derfra på bloggen for en stund siden?
Jeg begynte å følge henne på Instagram for en god tid tilbake. Jeg husker ikke helt hvordan jeg fant henne der, men det var vel fordi noen jeg fulgte hadde likt noen av bildene hennes, eller at hun hadde likt noen av mine?

Er arbeidslivet skummelt, eller gleder du deg til å gå på jobb hver dag?
Åh, jeg storkoser meg med jobb! Jeg gleder meg stort sett til jobb hver dag, noe jeg er veldig takknemlig for

Hvor er den fine lommeboken i forrige innlegg fra? Den blå med fine blomster på :)
Den er fra Accessorize! Du kan se nærmere bilder av den her

Hej Ina… Jag undra om du och Åsmund kan göra ett inlägg/video på vad ni har handlat för mat? Liten food haul kan man väll säga :)
Fra ukeshandelen mandag mener du? Det blir vanskelig, da en del av det allerede er spist opp, haha! Jeg vet ikke heller hvor mange av leserene mine som ville syes det var spennende å se, så jeg vet ikke om jeg ville gjort så mye ut av det som en video (tviler på å få Åsmund med på noe sånt hvertfall, hehe!). Men, du sådde en idé i meg nå, så jeg skal fundere litt på det, og kanskje jeg kunne ha fått til noe i den duren seinere, om det er mer interesse for det? Tusen takk for den søte koppen du sendte link til, forresten! Iiih!

Hva slags musikk liker du? Kan du lage et innlegg om det, for eksempel om favorittalbumene dine?
Jeg er så kjedelig at jeg må svare “litt av alt”! Favoritten er naturligvis Mew. Ellers hører jeg på ting i perioder. Nå er jeg inne i en Die Antwoord-periode, ispedd listepop som Pink og sanger fra VG-lista, Creedence Clearwater Revival, David Bowie og CocoRosie. Og noe fra Løvenes Konge-musikalen! Haha, her er det litt forskjellig, med andre ord. Favoritt-CD’en min av Mew er nok And the Glass Handed Kites. Jeg elsker at plata på en måte er lagt opp som en lang sang!

Hva er den fineste tingen du eier?
Gifteringen og kameraet (med optikk på), lett!

Liker du å lese bøker? I så fall, hva slags litteratur?
Ja, veldig! Jeg er mest glad i lettleste bøker, gjerne romaner

Hva har du planer om å gjøre årene fremover?
Vi snakker om å kjøpe tomt og å bygge hus i Risør (iiih!). Om det blir om 2, 3, 5 eller 6 år til, vet jeg ikke. Tiden vil vise! Utenom det, tenker jeg å fortsette som jeg har gjort de siste årene i Oslo: jobbe, sosialisere og nyte alt livet byr på!

Har du sluttet i Lush-jobben?
Jepp, dessverre! Les hvorfor i et av svarene litt ovenfor her. (Men, ikke tro at det blir slutt på Lushinnlegg av den grunn, altså. En gang en Lushie, alltid en Lushie!)

Hva bruker du når du krøller håret ditt? Har du noen spesielle metoder eller bruker du krølltang?
Jeg bruker en krølltang som heter Babyliss 271ce Krølltang 16mm. Den funker fint til litt kortere hår, og er veldig lett å bruke. Den kjøpte jeg på Expert, og den kostet rett under tohundrelappen. Jeg bruker også Lee Stafford Heat Protection Professional Straightening Mist (dyrevennlig, hurra!) for å beskytte håret når jeg krøller. Jeg synes den gir masse glans, og definerer krøllene fint. Avslutt alltid med god hårspray, med ekstra hold!

Hvilke blogger leser du?
Jeg har vært kjempedårlig på å lese blogger siden tiden før bryllupet, men jeg prøver å få vært innom favorittene i ny og ne. Det vil si de som ligger under “blogger jeg leser” her inne, og av dem er det disse som blogger aktivt:
A Beautiful Mess
Banana Bliss
Et Dryss Kanel
Koffeine
Puddersky
The Dainty Squid
Tordenhjerte

Hvilke middager går ofte igjen hos dere?
Artig spørsmål! Vi får lett dilla på ting, middager inkludert. For tida er det disse som går mest igjen:
medda
Oppskriftene: 1, 2, 3, 4, 5, 6

Du virker positiv og glad igjennom bloggen, er du som regel det «IRL» også? :)
Så hyggelig at du synes det! Takk! Vet du, i fare for å høres ut som en klyse, må jeg nok svare ja! Jeg har såklart dårlige dager også, og det kommer jo ikke så godt fram her inne.. Men, stort sett har jeg et positivt og blidt syn på tilværelsen, smiler og ler mye og får også høre at jeg er positiv og blid fra de jeg omgås (venner, som ukjente). Det er veldig hyggelig, for jeg elsker å glede andre, og å spre glede!

Hvordan er livet som nygifte?
Det er helt fantastisk! Det vil si, det er jo ikke SÅ mye annerledes, annet enn at vi begge kjenner oss litt nyforelska, mimrer masse tilbake til den store dagen, og gleder oss over hverandre. Det kjennes bare veldig, veldig flott, på alle måter. Ekteskapet er bra!

Om du ikke hadde vært gift med Åsmund, tror du at du kunne ha hatt en jentekjæreste? Jeg skjønner hvis du ikke vil svare på dette, men jeg lurer veldig. Jeg er selv bifil og vet at det er mange andre som er det, men som ikke er åpne om det. Takk for en bra blogg!
Hehe, tusen takk for det! Vel, jeg har ikke hatt andre kjærester enn Åsmund (joda, “barnekjærester” før vi ble sammen, men det er begrensa hvor seriøst det var), så jeg vet ikke om jeg hadde fungert i et kjæresteforhold med en jente. Men, jeg får like lett en “crush” på ei jente som på en gutt, og synes jenter er like seksuelt tiltrekkende som gutter. For min del spiller ikke kjønn noen rolle; utstråling, personlighet og et utseende som appellerer til meg er mye viktigere! Om jeg vil sette meg i en bås og kalle meg biseksuell vet jeg ikke, men det er vel kanskje det det er? Med en lesbisk storesøster, venner i åpne forhold, venner i polygamiske forhold og diverse, blir en ganske åpen til sinns, og det tror jeg er en veldig bra ting! Håper dette var svar godt nok!

Når får dere bildene fra bryllupsfotografen?
De har vi allerede fått, iiih! Men, jeg kan ikke dele dem med dere riktig enda. Jeg venter nemlig på noe veldig spennende, som mest sannsynlig snart skjer. Det gjør at jeg ikke får vise dem her enda, men de kommer, de kommer. Det ble nesten 2000 bilder (hohoho!!), så dere har masse å se fram til! Haha, neida, dere slipper å få se ALLE. Det hadde tatt seg ut. Klør i fingrene etter å dele da, for det er så mye fint! Åh. Bare vent!

Skal du reise noe i år?
Ja, jeg reiser til Bergen om en uke, og så skal vi på bryllupsreise til Thailand i november! Turen er ikke bestilt enda, men snartsnart. Dessuten har jeg veldig lyst til å få tatt en tur til London igjen før året er omme, men vi får nå se om det blir noe av. Er så enormt spent på Thailand! Har ikke vært i “syden” på 10 år, og ser veldig fram til skikkelig varme, sand mellom tærne og varmt sjøvann, tropisk mat og late dager

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Hei! Fin spørsmålspost :D Jeg ville bare kommentere på en (litt følsom kanskje) ting, og det er sterilisering. Jeg har en venninne som blir 28 i år som vil steriliseres, av mange grunner, blant annet fysiske. Men fastlegen nekter å henvise, fordi hun fremdeles er “for ung”. Bare en liten advarsel om at det kan være vanskelig å få gjennom hvis man ikke har en lege som aksepterer et sånt inngrep. Noe som er tull i min mening, i forhold til den offisielle aldersgrensen, men du vet. Noen leger >_<

  1. Så hyggelig at du likte den! Jepp, jeg vet. Det er veldig diskriminerende, for det stilles da ikke spørsmål fra legene om man velger å få barn? Det er vel like “alvorlig” å få barn, som å gjøre at man ikke kan? Merkelige greier, spør du meg. Håper det ordner seg for venninna di snart! Vi får se når den tid kommer. Håper legene våre er greie på den slags, men jeg er klar for en kamp, hehe!

   1. Masse lykke til :D Jeg vet, det er så tåpelig. Litt som den gamle fastlegen min, som ikke gadd å henvise meg til gynekolog for vanlig sjekk fordi jeg “ikke trengte” det med mindre jeg merket noe var galt, og som sa at media bare overdriver livmorskreftsjekkingen.. :p

    1. Tusen takk! Haha, wow, DET er ikke bra! Det er jo tross alt en kreftform som kan komme ganske snikende, uten noen særlige symptomer før den har blitt forholdsvis alvorlig! For en kjip lege!

 2. Så gøy at dere skal til Thailand! Dit skal vi i desember nemlig! :D Har dere planlagt hvor i Thailand og dere skal? Jeg vil i hvertfall annbefale dere Koh Tao :)

  1. Vi har ikke heeeeelt bestemt oss, men titter på litt forskjellig. Så koselig at dere også skal dit! Takk for tips; jeg har også hørt at det skal være fint der!

 3. Uff, jeg går alltid glipp av disse spørsmålsrundene!! Men prøver meg fordet, jeg;

  Nå som du og Åsmund er gift, så regner jeg med dere kommer til å feire bryllupsdager osv (som de feire-glade menneskene dere virker som!), men kommer dere da til å “slutte” å feire kjærestedagen deres når den kommer?(:

  1. Hah, det går fint! Det er bare å spørre i vei uansett tid. Til spørsmålet ditt: jeg tror nok vi kommer til å feire kjærestedagene også. Typ halvt og helt år. Og kanskje også halv bryllupsdag, haha! Vi får se. Det er uansett veldig hyggelig å feire kjærligheten litt ekstra rundt da!

 4. Så fine spørsmål og svar! Thailand høres helt, helt fantastisk ut, de fleste som jeg kjenner som har vært der har vendt tilbake både en og to ganger :)

  1. Tusen takk! Jeg ble helt overveldet over alle de fine spørsmålene. Jeg er glad du likte svarene! Det er hva jeg har hørt også, og Åsmund var der i 2005 og skryter veldig. Tror det skal bli bra!

 5. Åh, elsker disse rundene! :)
  Jeg hadde faktisk et spørsmål jeg skulle spurt, men jeg har bare.. ikke klart å formulere det riktig.

  Men jeg prøver! Jeg mener å huske du skrev et innlegg for en god stund (tror det er litt over 1 år siden?), der du fortalte at du var deprimert og at ting var tunge. Jeg håper at dette føles bedre? Har du følt noe på disse følesene siden den tid eller har det blitt bedre? :)

  1. Det er så hyggelig at du liker spørsmålsrundene så godt! Ja, det stemmer. Det var rundt påske i fjor. Det hjalp veldig bare noen uker etter at jeg delte det på bloggen. Da gikk det liksom opp for meg, jeg var åpen om det med de rundt meg, og alt kjentes veldig mye bedre. Det har holdt seg veldig bra etterpå også. Jeg har ikke kjent noe på depresjon siden. Det har såklart vært tunge dager, og nedstemthet, men ikke depresjon som da. Det er jeg veldig glad for! Og, om den skulle dukke opp igjen, vet jeg at jeg står bedre rustet til å takle den, nå som jeg kjenner igjen symptomene, og vet å dele det med de rundt meg. Takk for at du spør!

 6. :O oi, der var jeg! Tusen takk!
  Koselig å lese alle svarene her, følte jeg ble litt bedre kjent med deg. Håper du har hatt en fin dag!

 7. Åh, fine spørsmål og svar! :) Eg er så glad for at du er så åpen om spørsmål om å få barn og “stor” utdanning, slike boksar som samfunnet vil stappa oss inn i, berre fordi “alle andre” gjer det. Kjennar meg igjen i mykje av det du seier, og takkar for at du er deg:)

  1. Tusen takk for det, Maria! Jeg er veldig åpen om det privat, men liker ikke å være alt for åpen på nett. Allikevel synes jeg dere som leser fortjener såpass, så det er godt å få tilbakemelding på det. Så takk! Og, tusen takk for ros!

 8. Kjempebra svar ! Føler jeg stadig lærer noe nytt om deg :D Jeg har bare videregående og føler jeg må studere videre for ellers får jeg ikke jobb, siden “alle” andre tar en høyere utdannelse. For å være ærlig har jeg ikke lyst å sitte mer på skolebenken

  1. Tusen takk! Hvis du ikke vil, så gjør du det ikke. Jeg mener ikke at en skal “sitte på ræva å ikke jobbe” (med mindre man er syk eller lignende, såklart), men en trenger ikke feks ha en mastergrad for å få en jobb, hvis en bare er litt er åpen for forskjellige jobber. Det går an å ha det fint uten, liksom. Hehe!

 9. Hei

  Er du ikke redd du skal få lyst på barn senere:)? Med tanke på at dere endret mening ang bryllup ?

  1. Nei, det er jeg ikke. Bryllup var ikke noe vi ønsket tidligere, men vi utelukket det heller ikke. Barn har aldri vært noe ønske for noen av oss, er helt utelukket, og har aldri vært noe vi har vurdert eller pratet om å få.

  1. Tusen takk for det, det er hyggelig å høre! Og, så er det koselig med så mange spennende spørsmål!

 10. Å så gøy med Thailand! Jeg og min kjære backpacket der i fjor, helt fantastisk! Vi er veldig opptatt av å oppleve steder som ikke er populære for turister og som ikke er berørt for mye av hotellnæringen og vestlig kultur. Hvis dere vil ha noen sånne tips anbefaler jeg en tur til regnskogen i khao sok (der kan dere bo i hytter i trærne (iiih det var gøy!), og se ville dyr. Anbefaler også koh jum som er en paradis øy uten like (desverre uten internett).

  1. Åh, det høres skikkelig moro ut!! Vi ønsker oss til en plass uten for mye turisme, men i første omgang ikke helt på trehyttestadiet (selv om det høres skikkelig morsomt ut!). Jeg troooor vi har funnet ut av hvor vi skal reise, etter en veldig overbevisende anbefaling av en venn. Ved neste tur (håper på flere) kan jeg nok tenke meg å teste ut noe ala det du nevner. Tusen takk for tips!

 11. Merker jeg fikk lyst til å bli kjent med vennene dine. De hørtes veldig interessante ut :) Jeg har selv ingen “open minded” venner, men synes det er så interessant med alle måtene det går an å leve og tenke på :)

  1. Så hyggelig å høre! Ja, de sier vel at like barn leker best, og jeg tror det gjelder her også. For min del er det utmerket med en vennekrets som er så åpne og gode, hihi!

Kommentarer deaktivert.