Home » Q&A » Svar på spørsmålsmanda, 28. desember

Svar på spørsmålsmanda, 28. desember

Hva skal du gjøre på nyttårsaften og hvem feirer du med?
Skal i alle fall være med Åsmund. Alt annet er inntil videre uvisst

Hvordan skal du feire nyttårsaften?
Planene jeg egentlig hadde ble avlyst, så nå vet jeg egentlig ikke helt

Bootsa dine: Har de formet seg litt etter føttene dine ettersom du har brukt dem? Jeg har fått gnagsår!
Jeg smalt på gnagsårplaster på helene før jeg begynte å bruke dem, og fikk aldri gnagsår. Nå er de formet perfekt, og det tok ikke så lang tid før de ble det heller. En uke eller to?

Kanskje mindre? Hvor mange timer tar det med bussen; Oslo – Risør?
Det tar 4 timer, eller litt mer (hver vei)

Strikker du?
Nope, dessverre! Har ambisjoner om å lære meg det, da

Har du drevet med sport som fotball/håndball?
Jepp, jeg spilte håndball en liten periode på barneskolen

Kan du fortelle om det første kyset til deg og Åsmund?
Det fikk jeg samme dag som vi ble kjærester. Vi hadde sittet og pratet på rommet hans om alt og ingenting. Han satt i sofaen, og jeg satt på en slags stol rett ovenfor han. Etter en stund var det på tide å gå hjem, og da sa jeg noe sånt som “jeg må vel få et hadekyss?”. Så satt jeg meg overskrevs på fanget hans, og kysset han. Husker at leppene hans var verdens mykeste, og at jeg svevde på en sky hele veien hjem, hihi

Hvordan er det å ha flyttet hjemmefra? Med tanke på venner og familie osv
Det var helt forjævelig, mildt sagt, i starten. Nå er det heldigvis fint! Sitter med klump i halsen hver gang jeg reiser ifra venner, familie og Risør, og tenker på dem hver dag; Men, det går seg til. Hverdagen her i Oslo har blitt veldig bra!

Kan du legge ut bilde av deg selv med glssbarten?
Jepp, såklart skal jeg det! Bare vent ;-)

Hvordan fikk du jobb på Lush?
Jeg troppet opp med CV’en min og en åpen søknad, og så viste det seg at de var på jakt etter flere ansatte og julehjelper nøyaktig da. Flaks! Jeg var igjennom en lang søkeprosess sammen med i utgangspunktet ca 50 andre, og var heldig å få jobb til slutt :-)

Liker du å jobbe på Lush?
Ja, jeg elsker det! Kunne ikke vært mer fornøyd med Pinpoint- og Lush-jobb

På en skala fra 1 til 10, hvor vondt var det og ta piercing i nesevingen? Anbefaler du ring eller stang?
Den første var nok en 8’er, for den ble tatt av en som ikke var særlig flink, kan man mildt sagt si, enda han kalte seg proff. Den andre var nok 6-7. Jeg anbefaler absolutt en stang i grotida! Ringer kan ofte føre til arrdannelser (en liten klump på piercingen på oversiden av ringen) som man ikke blir kvitt før man bytter til stang

Har du tenkt deg på Kaizers Orchestra konserten i april?
Har ikke planer om det, nei. Men, det hadde nok vært moro!

Er det noe du absolutt ikke kan fordra?

Løgner og uærlighet. Det gjennomsyrer alle typer forhold, og er absolutt noe satans dritt

Mac eller PC?
PC

Har du noen allergier?
Nei, heldigvis ikke

Har du tips til hvordan krydder jeg kan bruke når jeg steker kjøttdeigerstatningen min?
Det kommer helt ann på hva du liker! Jeg er glad i pepper, hvitløkspulver, tørkede urter, cayennepepper og spisskummin

Er du flink til å tenke på de rundt deg?
Jeg får i alle fall høre at jeg er det fra de rundt meg, så det får jeg bare stole på

Synes du det er viktig å være ærlig hele tiden, eller er det OK med en liten hvit løgn ibland?
Å være 110% ærlig! Jeg har store problemer med å fortelle en hvit løgn. Da lar jeg heller være å si noe!

Hva tenker du når du kombinerer klær? Farger, fargekombinasjoner, mønstre?
At jeg helst ikke vil blande mer enn tre farger av gangen, og at det må være varmt nok

Når man tar piercing i leppa, hvor stor er stanga di setter inn da?
Det er finnes det ingen standard på; det er forskjellig fra leppe til leppe, og fra person til person

Hvor gammel var du da du tok hver enkelt piercing og hvorfor tok du dem?
Ørene fikk jeg hull i som 11-12 åring, fordi jeg synes det var fint. Det er også grunnen til resten av piercingene mine, enkelt og greit:-) Nesevinge nummer én fikk hull i seg 27. desember 2007, septumen min piercet jeg 1. august 2008, og nesevinge nummer to piercet jeg 20. januar 2010.  Jepp, jeg er en sånn en som husker datoer, haha!

Har du et matbudsjett du følger?
Sånn ca, ja. Nå som både Åsmund og jeg jobber og tjener penger er vi ikke like sparsommelige på matbudsjettet, men vi sløser heller ikke

Har du tips til hvordan man kan lage god mat for minst mulig penger?
Kjøp ferske råvarer, og lag maten fra bunnen av! En wok til to personer trenger ikke koste mer enn 30-50 kroner

Jeg lurer på om du har noen gode tips til bøker eller nettsider med vegetarisk mat?
Jeg er fornøyd med de jeg har i alle fall! De heter “Aktivistenes Kokebok”, “Den Store Vegetarkokeboken”, “Vidunderlig Vegetarmat” og “Vegetar”. Dessuten finnes det mye fint på frukt.no

Var du naiv da du var liten?
Haha, ja, det var vi vel alle! Om to-tre år vil jeg sikkert synes at jeg var supernaiv som 19 åring også

Hvordan går det med mobilen du fikk i høst, og blitsen du fikk?
Jeg er veldig fornøyd med begge! Har brukt blitsen en del allerede, og mobilen bruker jeg hver dag

Har du iPod?
Jepp, jeg har en svart 4GB iPod Nano som jeg fikk til konfirmasjonen min i 2006

Uttaler du navnet til Åsmund som “Ååsmund” eller “Åssmund”?
“Åssmund” :-) Det var sånn foreldrene hans uttalte det da de ga han navnet

Kan du vise hva du gikk med på julaften?
Jeg hadde på meg den røde kjolen som jeg hadde på meg på julebordet med Pinpoint

Hvilket produkt anbefaler du for tørr hud?
Anbefaler såklart Lush, hehe! Skin Drink er en veldig godansiktskrem, og Angels on Bareskin er en god ansiktsrens. Det er i alle fall de produktene jeg bruker! Ansiktsmaska Oatifix er også knallgod på tørr hud! Og kanskje også serumet Saving Face. For kroppen er det meste vi har av bodylotioner veldig gode, og håndkremen Helping Hands er god for tørre hender. Der fikk jeg vel med det meste?

I hverdagen, klarer du å unngå fristelser da? I så fall hvordan?
Hehe, jeg regner med at du sikter til fristelser i form a søtsaker og usunn mat? I så fall: Jepp, det klarer jeg helt fint. Jeg spiser så sabla mye sånt på lørdager at jeg går litt lei helt til neste lørdag. Jeg tror jeg ubevisst veier opp om godisen virkelig er verdt pengene og helsa mi inni hodet også, så jeg får ikke lyst på det når jeg ser det ligge i butikkhyllene heller

Hvordan var du som tenåring? Var du av det roligere slaget, eller var du ute å festet til langt på natt?
Jeg er strengt tatt tenåring ennå, jeg! Jeg begynte aldri å drikke alkohol, og jeg ble kjæreste med Åsmund allerede som trettenåring, så hele tenåringstida mi har jeg tilbrakt i ro og mak med han. Jeg har alltid vært en som er full av futt og finner på spillopper, men jeg har også alltid vært veldig “veloppdragen”, om man kan si det sånn

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Aw, artige ög utfyllende svar. Du virker som en interessant person, på en god måte! (:

    Men det er én ting jeg har tenkt leenge på å spørre om til spørsmålsmandagen, men glemte det faktisk. Må nesten spørre her; Kommer Lush til å være åpent på nyttårsaften? (:

    1. Å, takk for det! :> Jepp, Lush har åpent fra 10:00 til 16:00 på nyttårsaften, hvis jeg ikke tar heeelt feil.

  2. glemte å spørre deg når du hadde spørsmålsrunde, men lurte på hvor mange mm den tynneste labreten dere har på pinpoint er, og om du vet hvor mange mm som trengs i en tragus-piercing? :-)

    1. Vi har labreter helt ned til 1 mm tykkelse. Vi piercer vanligvis tragus med 1,2 mm, men det varierer veldig fra studio til studio hva som er vanlig å sette:-)

Kommentarer deaktivert.