Home » Q&A » Videoblogger » Svar på novemberspørsmål (video), 2015
 1. Jeg føler jeg bare gjentar meg selv når jeg skriver her, men pokker heller: du er altså så søt! Helt herlig utstråling :) Og så svarer du genuint og fint på alle spørsmålene. Jeg liker det! Og må bare si det: Du kler de brillene såååå godt!!

  1. Ååå, Liiinn! Tusen takk for så fine ord! Det spiller ikke noe rolle om du “gjentar deg selv”; ros blir da aldri feil! Nå ble jeg glad:-)!

 2. Hei Ina! :)
  Skal innom Lush i Oslo i slutten av November, hvis du jobber.
  Er det lov til å ta bilde sammen med deg evt? Eller vil du ikke at folk skal ta bilder med deg på jobb.

  1. Hei Jeanette!
   Jeg hadde min siste vakt på Lush i august 2014, og jobber nok ikke der mer. Men, jeg stiller veldig gjerne opp på bilder! Enten det er på jobb eller ei, så om du er innom Pinpoint for eksempel (hvor jeg jobber så og si hver dag), så er det bare å si ifra! God tur til Oslo, og kooos deg på Lush<3!

  1. Åh, så hyggelig at du likte det! Takk, genseren er fra Gudrun Sjödén, og er skikkelig bæggi og god<3

  1. Hurra for at du likte den! Jeg har på meg en transparent leppepomade med kirsebærsmak fra Dr. Organic, og med It Started With A Kiss-leppefarge fra Lush på toppen. Digger den komboen!

 3. Ååå, fine deg! Du en en skikkelig gledesspreder! Også elsker jeg når du lager videoer!

 4. Må bare spørre: Hvor er den nydelige Mummi-kalenderen fra? :) Uff, har blitt helt hekta! Herlig å se alle de fine tingene du har :)

  1. Hohoho, føler med deg! Jeg er temmelig sikker på at jeg kjøpte den på Tanum, men jeg husker ikke heeeeelt sikkert!

 5. Hei! Jente 20, som har elsket bloggen din i flere år. Jeg lurer på hvordan du fikk jobben på piercingstudioet? Jeg elsker piercinger og tatoveringer, og kunne gjerne tenkt meg en jobb på den lokale piercing stedet i Trondheim. Elsker bloggen din! Du er en stor inspirasjon :) Klem jente 20 fra Trondheim.

  1. Hallo Julie! Jeg hadde vel egentlig bare skikkelig flaks, for jeg kontaktet Pinpoint på et tidspunkt hvor de faktisk var på utkikk etter en ny resepsjonist, og allerede var i kontakt med to andre som var interessert i å jobbe der. Jeg kom på heldagsintervju (“prøvejobbet” litt i tillegg til et klassisk intervju), og så endte jeg opp med å få den! Og nå har det gått seks år siden det, hoho! Mitt tips er å møte opp der med en åpen søknad og en CV, samt den beste utgaven av deg selv. Følg opp søknaden, og vis at du er ivrig. Lykke til, og tusen takk for fine ord! Klem tilbake!

Kommentarer deaktivert.