Home » Q&A » Svar på februarspørsmål 2014

Svar på februarspørsmål 2014

Hei! Litt rart spørsmål, men lurt på dette! Ser du er flink til å bruke handlenett/ stoffposer når du kjøper ting i butikken, så det jeg lurte på er: hva slags pose bruker du i søpla (til søppelpose liksom)? For jeg bruker plastposer, men disse posene er jo ikke veldig miljøvennlige. Så et miljøvennlig tips til søppelpose? :)
Ikke rart spørsmål, spør du meg! Og, godt observert! Vel, når det kommer til søppelpose for restavfall (i Oslo er det kildesortering, med grønne poser til matavfall, og blå til plast), bruker vi vanlige plastikkposer fra butikker. Vi kunne nok her ha vært mer miljøvennlige, men det hender jo vi handler noe uten å ha planlagt det, og glemt igjen handlenett hjemme. Da blir det plastikkpose, som da får bli søppelpose seinere. Sånn sett blir den i alle fall brukt om igjen!

Ikke et spørsmål, men lurte på om du kunne legge ut noen nyere bilder av leiligheta? :3
Det kan jeg såvisst få til! Har egentlig hatt store planer om det, men så har fasaden på blokka vi bor i blitt renovert siden i høst, noe som betyr stillaser og presenning på utsiden av vinduene. Det igjen betyr dårlig naturlig lys inne, samt en lite fin utsikt. Vil derfor vente litt med leilighetsbildene fram til stillas er borte, og jeg i tillegg kan vise fram den nyoppussede terrassen vår. Hurra! Håper det blir snart, snart, snart!

Hvis du hadde fått ferie en uke nå og kunne dratt hvor du ville, hvor ville du dratt og hvem ville du hatt med deg? :-)
Jeg er for tida skikkelig lysten på en byferie et sted! Vet ikke helt hvor det skulle ha vært, men London er jo alltid bra! København, Stockholm, Helsinki eller noe i den duren hadde sikkert heller ikke vært feil! Hadde nok tatt med meg Åsmund:-)

Hvordan går det med bryllupsplanene ? Begynner å nærme seg nå :)
Ja, det har du rett i! Det går veldig fint:-) Vi sender ut invitasjoner just nå, og har booket overnattingssted for bryllupshelga. Dessuten er vi i dialog med de som skal lage maten, samt med de som skal vie oss. Jeg har også såvidt fått igang litt rundt kjole, men den får ikke jeg vite noe mer om før i april! Iiih! Så jaa, vi er så smått i gang:-)

Hvor lang tid bruker du på å gjøre deg klar om morgenen ?
Tja, om jeg skal være effektiv bruker jeg ikke mer enn 10-20 minutter maks på klær, sminke og hår. Men, det er jo godt å ikke stresse ;-)

Hvordan var overgangen fra Risør til Oslo for deg ?
Mildt sagt helt forjævlig. Jeg var deprimert, og slet med raserianfall og mye frustrasjon i flere måneder etter at vi flyttet. Det tok i overkant av et år før det verste la seg, og det var på ingen måte lett for meg. Nå savner jeg Risør masse, og drømmer om å flytte tilbake (noe vi jo planlegger for framtida), men har lært meg å like Oslo på en måte. Det er her nettverket mitt er, hjemmet mitt og jobbene mine. Dessuten hjelper det også å finne fine plasser, gjøre seg kjent med byen og føle seg trygg:-)

Hva slags utdannelse har du?
Ingen. Jeg gikk to år på media, med planer om å fortsette to år som fotograflærling. Men, så fant jeg ut at jeg ikke ønsket å ha fotograf som et profesjonelt yrke, og gikk rett ut i arbeidslivet i stedet. Er fortsatt veldig fornøyd med den avgjørelsen, og føler det var det rette for meg.

Har du tenkt å studere mer, og i så fall hva?
Nei, jeg ser meg helt ferdig med skole. Såklart, alt kan jo skje! Kan godt være jeg ønsker å studere en gang i framtida, men sånn jeg ser på saken nå, er jeg helt ferdig med den biten. Hadde jeg hatt lyst til å studere noe, hadde jeg gjort det, så hva jeg skulle ha studert aner jeg ikke, hehe.

Har du noen gang opplevd at andre dømmer deg på grunn av din unike stil?
Så hyggelig at du kaller klesstilen min unik! Takk for det! Ja, det er helt sikkert mange som gjør det, men jeg har ikke tenkt over det. Det er ikke noe jeg biter meg merke i, i alle fall. Dessuten lever jeg nok ikke opp til de fordommene folk eventuelt måtte ha, noe som sikkert forbauser mange!

Jeg vil se yndlingsbildet ditt av deg selv! 
Åi, det har jeg ikke! Jeg skifter jo ofte uttrykk, og blir veldig fort lei bilder av meg selv. Et bilde av meg kan jeg like mens jeg redigerer det, og rett etter jeg har lagt det ut, men så kan jeg gå innmari lei etter kort tid. I skrivende stund kan jeg ikke komme på noe bilde som skule være favoritten.

Jeg gjerne vite hva det beste og verste i livet ditt akkurat nå er?
Det beste er at våren snart er her, og at jeg gleder meg til å gifte meg med drømmeprinsen til sommeren! Det verste er at Kass nettopp døde, og at jeg savner ham veldig mye.

asl?
23 år, jente, Oslo, lol

Why R U so cute?
Cuz u r too honey :-****

Har du tenkt å ta flere piercinger eller tatoveringer i fremtiden?
Jepp! Låret skal farges om et par uker, og utenom det har jeg jo planer for armen ;-) På piercingfronten tenker jeg på å prøve å få piercet den ene øreflippen igjen, ved siden av det strukkede hullet. Jeg har grodd piercinger veldig dårlig bestandig, men med de siste jeg har tatt har det gått veldig bra, noe som gir meg litt håp! Drømmen er symmetri på begge ørene, men jeg starter forsiktig med den ene siden først. Hoho!

Hvilken te liker du best?
Just nå har jeg fått veldig sansen for te med appelsin- og kokosnøtt fra Clipper! Og klassisk Earl Grey slår aldri feil :-)

Hvis noen plutselig ringte på døren og hadde med kake til deg, hvilken kake hadde du blitt mest glad for?
Åi! All kake hadde vel vært en stor overraskelse og veldig hyggelig! Men, appelsinkake, gulrotkake og krydderkake er veldig godt da, hihi!

Tøm hodet ditt så avslutt setningen uten å tenk deg om: «Jeg skulle ønske jeg var……..»:
…mer energisk idag! SKal på jobb, og burde være tipptopp psykisk, men er ikke det pga alt med Kass

Hvordan fikk du bort hennafargen din? Har selv farget håret med caca rouge, men har hørt at bleking kan gjør at fargen blir enda mer intens..
Etter første bleking ble håret knall gulrot, med lysblond ettervekst. Svært lite flatterende, og ikke noe jeg vil anbefale, hehe ;-) Farget over med rosa med en gang, noe som resulterte i en oransjrosa farge. Den funket derimot for min del! Det tok mange omganger med bleking til før hennafargen var borte.

Kan du lage et innlegg om Lush-produkter du bruker?
Puh, det hadde blitt veldig langt, for jeg bruker jo nesten hele sortimentet! En spesiell kategori du lurte på? :-)

Hvor ofte loller du?
Stort sett hver dag!

Hva ønsker du deg nå? Av materielle saker :-)
De nye mummikoppene (Mummipappa, Mummimamma og Sommerkoppen 2014), en kjole fra Gudrun som jeg prøvde på lørdag, og angrer for at jeg ikke kjøpte. Samt et veldig fint undertøysett jeg så på H&M.

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Oi, nå er det en stund siden jeg har lest bloggen og har ikke fått med meg at du skal gifte deg. Gratulerer!

  2. Tips om søppelposer: Man får kjøpt ruller med tynnere plastikkposer som brytes lettere ned enn de vanlige handleposene. Disse er billigere enn vanlige poser per stykk, og kan kjøpes i vanlige matbutikker. Jeg har aldri hatt bruk for vanlige plastikkposer:)

    1. Tusen takk! Heter disse noe spesielt, eller er det de som bare kalles søppelposer? Vi har hatt disse en gang tidligere, og jeg husker jeg likte dem godt. Hadde håpet noen kom til å komme med tips angående dette, så takk Hanne :-D

Kommentarer deaktivert.