Home » Q&A » Svar fra spørsmålsmandag på etterskudd, 29. februar 2012

Svar fra spørsmålsmandag på etterskudd, 29. februar 2012

Hvilken er din favoritt av Mummikoppene, og hvor kan de kjøpes (jeg vil ha en!)?Åh, klarer ikke velge! Alle (utenom den nyeste i samlinga, som jeg kjøpte igår, iih!) er fått i gave av mennesker som betyr mye for meg, så da blir det til at koppene også betyr litt ekstra. Jeg bruker dem veldig flittig alle sammen, men jeg tror nok Snorkfrøkenkoppen er den jeg bruker mest. Kanskje fordi den er gul? :-) Koppene jeg har fått i gave er kjøpt på GlasMagasinet, men jeg vet at de også selges på f.eks Jernia og Kitchn

Hva er din favorittdestinasjon/ønskeferie ?
I løpet av året vil jeg gjerne komme meg til Trondheim og England. Sånn ellers kunne det ha vært moro å besøke varmere strøk, som f.eks Thailand. Island, Danmark og Irland kunne også ha vært moro å besøke :-)

Når var første gangen du farget håret ditt «crazy», og hva mente familien din om dette?
Jeg fikk ikke farge/stripe håret mitt før jeg hadde konfirmert meg, men kvelden samme dag jeg sto til konfirmasjon farget jeg det rødt. Etter det har det vært massevis av forskjellige farger, og jeg tror nok rosa var den første “spesielle” hårfargen jeg hadde. Kan ikke huske mamma og pappa noen gang har sagt noe til det, hverken fra eller til

Tenker du over hvor mye karbohydrater/fett/kalorier det er i maten du spiser?
Både ja og nei. Jeg teller ikke kalorier, men jeg spiser ikke godis og sånt midt i uka. Velger grove kornprodukter, lette meieriprodukter, mye frukt og grønt framfor mindre sunne alternativer, men det er ikke noe jeg går rundt og tenker over

Hva liker du å se på tv?
Alt med Hellstrøm, nyheter, matprogrammer, bli ny-programmer, interiørprogrammer, naturprogrammer, krim og sånt

Ser du har så røde, fine lepper for tida! Hvilken leppestift bruker du?
Takktakk! Jeg bruker denne. Den er dyrevennlig og sitter som støpt så og si hele dagen. Fantastisk god!

Hva er det du liker og ikke liker med Oslo?
Jeg liker godt å bo med Åsmund, vennene jeg har fått her i byen og jobbene mine. Liker også de mange kaféene og spisestedene, Botanisk Hage, kollektivtransporten og å ha muligheten til å kunne sjåppe “hvor som helst, når som helst”. At byen er så stor og grå, menneskene så fremmede og travle, og bråket er det jeg liker dårligst ved byen

Hva er din favorittsmak på te?
Jeg kan heller svare på hvilke som er mine tefavoritter! Fleur de Geisha og The du Hammam fra Le Palais des Thés er absolutte favoritter. Twinings Organic Earl Grey er også veldig god. Og mint-te! Mmmm, må nok lage meg en liten kanne med te nå, hihi!

Hva er din favoritt Kaizers-sang?
Iiih! Jeg er en sånn som digger forskjellige sanger i perioder. Just nå er jeg veldig glad i Maskineri, Apokalyps Meg, Bastard Sønn, Fanden Hakk I Hel, Sonny og Senor Torpedo

Jeg har kjøpt meg en sjampobar fra Lush, Jumping Juniper, og er veldig fornøyd med den så langt. Jeg bare lurte på dersom jeg ønsker å bruke balsam i tillegg, må jeg bruke en av dem fra Lush? Er det noe jeg må passe på å IKKE bruke?
Så flott at du er fornøyd! Du behøver ikke bruke en balsam fra Lush, men om du vil bruke en av våre er Veganese veldig fin! Lett og frisk :-) Det du derimot ikke burde gjøre er å bruke en balsam med silikon i! Spør i butikken der du kjøper balsam; ofte skjuler de silikon under andre kreative navn som ikke er lett for oss forbrukere å skjønne seg på

Har du lyst på barn?
Nei, vi har ikke lyst på barn. Men, vi har veldig lyst på puser når det lar seg gjøre, hihi!

Hvordan har du blitt så fargeinspirert/retro i både klær og hjem?
Retro er vel ikke noe hverken jeg eller hjemmet vårt kan kategoriseres som. Farger er det derimot endel av, både på meg og hjemme! Rett og slett fordi jeg er veldig glad i farger; de lyser opp hverdagen :-)

Hvordan ser ditt drømmehjem ut?
Svarer som sist spørsmålsmandag: Solgult med hvite karmer, og masse vinduer. Tre etasjer, men allikevel lite. Fantastisk kjøkken, flott baderom med badekar, hobbyrom til Åsmund og fotostudio til meg. Lyst, masse farger, fine tapeter. Hage med massevis av blomster, drivhus med urter i, frukttrær med lyslykter i og hengekøye. Lysthus..

Kunne du vært avstandsforelska i Max Mekker?
Haha! Nei, han er nok ikke helt min type. Men, heller han enn Bjarne Betjent altså. For all del!

Hvor vil du være om 10 år?
Bosatt i Risør i drømmehuset, med Åsmund og puser. Tjene ok på foto på mine premisser, være avslappet og fornøyd. Nyte kjærlighet, frihet og flotte omgivelser

Er du opptatt av politikk?
Jepp!

Hva studerer Åsmund?
Han studerer spillprogrammering på NITH her i Oslo

Hva er favorittbrusen din?
Solo! Mmmm, iskald solobrus

Hvilken er din favoritt blant Disney-klassikerne?
Løvenes Konge! Jeg var superfan under hele oppveksten, og Løvenes Konge har betydd veldig mye for meg

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Hmm, jeg kommer alltid på spørsmål når jeg leser svarene.. (;

    Har du lyst til å gifte deg noen gang? :)

  2. Jeg er alltid forsen til å spørre om ting, selv om jeg VET at du pleier å ha spørsmålsrunde på mandager.. dummeste er vel at nå har jeg glemt alt jeg skulle spørre om, haha! :-)

  3. Haha, Max Mekker faktisk.. Haha! =) Jeg syns det er så moro å lese svar på spørsmål, jeg!

Kommentarer deaktivert.