Home » Q&A » Svar fra spørsmålsmandag, 6. februar 2012

Svar fra spørsmålsmandag, 6. februar 2012

Kjøper du bruktklær?
Både ja og nei. Jeg er egentlig veldig glad i bruktbutikker og i gjenbruk; jeg er bare superdårlig på å finne noe jeg liker! Et av mine mål framover er å bli flinkere på just det. Bruktgjenstander er jeg derimot ganske god på, men jeg kan nok jobbe litt med det også

Kan du anbefale noen koselige kafeer i Oslo?
Liebling er en av mine favoritter! Ellers liker jeg godt Vespa, Kaffeglasset, Kaffefuglen og Bugges

Du er veldig inspirerende, og inspirerte meg til å bli avholds. Kan du skrive et innlegg om det?
Wow, så hyggelig å høre! Takk! Skal prøve på å få det til

Favorittkafé?
Her i Oslo må det bli Liebling!

Føler du at du har gått glipp av mange «sjanser» (når det gjelder gutter), siden du har vært sammen med Åsmund så lenge?
Nei, heller tvert om! Jeg tenker jeg er heldig som har sluppet unna så mange kjærlighetssorger, så mange forsøk på å sjekke opp drømmeprinsen og så mange måneder og år med “bli ordentlig kjent med ny kjæreste”. Men, vi snakker jo i blant om hvordan livet hadde vært om vi aldri hadde blitt kjærester, og undrer på hvem og hvordan vi da hadde vært. Det er rart å tenke på, og jeg er glad det ble oss

I din ungdomstid, hvordan følte du deg siden du verken var russ eller drakk alkohol?
Jeg følte meg aldri noe annerledes eller utenfor. Kan ikke si jeg la noe i det, bare nøt ungdomstida og hadde det bra :-)

Hvem anser du som dine aller beste venner?
Jeg har noen få, men veldig gode nære venner, og Ane, Silje, Mari, Linda og Maria er nok de alleraller beste

Kan du beskrive en typisk Ina-uke?
Tja, kan beskrive hvordan denne uka etter planen skal se ut? Fri idag, Lushjobbing tirsdag og torsdag, og Pinpointjobbing onsdag, fredag og lørdag. Kjærestefridag på søndag. Innimellom blir det vel forsøk på å være litt sosial med venner, og på å få gjort litt husarbeid. Dette blir en travel uke!

Hva liker du å gjøre i helgene?
Jeg jobber som regel på lørdager, men etter jobb liker jeg å slappe av med fine filmer, god mat og godis på sofaen sammen med Åsmund. På søndager er det fint å gå på oppdagelsesturer, gå i Botanisk Hage, gå på kafé, på loppemarkeder eller på kafé med Åsmund eller venner

Liker du hester?
Ja, det gjør jeg! Var aldri skikkeligskikkelig hestejente, men jeg var medlem i Penny Klubben en stund! Ane var hestejente og kjøpte sin egen hest, etter flere år med forskjellige hester på for, for konfirmasjonspengene sine. Så hest har jeg vært mye borti! Fantastisk flotte dyr :-)

Hva er sparer du penger til akkurat nå?
Det mest konkrete jeg sparer penger til nå er Milanotur og andre turer (Trondheim og London står på lista!)

Innen fotoutstyr, hva tror du blir «det neste» til samlingen?
Kanskje Canon EF 100mm f/2.8L Macro IS USM?

Har du lest\vært innom de 10 øverste bloggerne på bloggtopplista?
Topplista på blogg.no? I så fall nei. Husker igjen Annais fra da jeg blogget på blogg.no, men de andre var ukjente

Når er Åsmund ferdig utdannet? Flytter dere fra Oslo da?
Til våren er han ferdig, men han skal ta opp et par fag til høsten. Vi flytter fra Oslo først når det lar seg gjøre med hensyn til hans framtidige jobb. Om det blir ett år, tre år eller ti år til er umulig å si, men jeg håper såklart vi kan flytte til Risør så fort som mulig :-)

Leier, eller eier dere leiligheten?
Vi leier en studentleilighet

Hvordan ser drømmehuset ut?
Solgult med hvite karmer, og masse vinduer. Tre etasjer, men allikevel lite. Fantastisk kjøkken, flott baderom med badekar, hobbyrom til Åsmund og fotostudio til meg. Lyst, masse farger, fine tapeter. Hage med massevis av blomster, drivhus med urter i, frukttrær med lyslykter i og hengekøye. Lysthus.. *drømme*

Har du eller Åsmund lappen?
Nix, det har vi ikke. Åsmund hadde planer om å ta den en gang i tida, men så skjedde det bare ikke

Vet grunnen til at du er blitt så fargeglad og percinglad, eller har du liksom bare «blitt sånn»:)?
Jeg har ikke noe god forklaring på det, sånn egentlig, så jeg får vel si at det bare ble sånn!

Har Åsmund de samme synene på abort, pels osv som deg?
Ja, vi er heldigvis enige på de viktigste tingene her i livet :-)

Går Åsmund fremdeles på NITH?
Jepp, det gjør han (og stortrives sådan!)

Hva bruker du å se på tv?
Alt som har med Hellstrøm å gjøre (hihi!), nyheter, matprogrammer, interiørprogrammer, naturprogrammer, krim og sånt

Fryser du ikke når du tar antrekksbilder ute i vinterkulden?
Jo, såklart! Har på yttertøy fram til rett før bildene taes, poserer og hiver på meg yttertøy igjen i full hast

Kan du legge ut et bilde hvor du er helt piercing-løs?
Ja, det kan jeg! På bildet til venstre er jeg 16 år (2007), og på bildet til høyre er jeg 13 år (2004):

Hvorfor går du ikke med rosa eller noen av de andre varme fargene du brukte så mye av før?
Jeg gikk rett og slett grundig lei etter mangemange år med de fargene

Hvilke av dine Lushprodukter liker du best?
Av de produktene jeg har i hus i skrivende stund er Full of Grace, Coconut, Each Peach, Sugar Scrub, Ro’s Argan Body Conditioner, Veganese, Seanik og 1000 Kisses favorittene

Hvorfor var du ikke russ?
Fordi jeg ikke ville, og fordi jeg ikke gikk siste året på VGS. Det var da alle fra mitt kull var russ

Har du god kontakt med de du gikk i klasse med på videregående?
Nei, jeg har ikke ordentlig kontakt med noen av dem

Leser du noen «rosablogger»?
Nei, det gjør jeg ikke

Kan du anbefale en ansiktskrem fra Lush, til halvtørr hud?
Hvis huden kan være litt fet også er Imperialis fin. Ellers er både Celestial og Cosmetic Lad fine

Hvordan får man byttet passord på Lush sin webside (nettbutikk)?
Det vet jeg faktisk ikke! Har ikke bruker på nettsiden der. Du kan bruke kontaktskjemaet her og spørre

Kunne du tenke deg å ha fargerike øyebryn?
Ikke nå, nei. Been there, done that!

Hvor kan du tenke deg å reise til i år?
Jeg skal til Milano, men utenom det har jeg veldig lyst til å få kommet til Trondheim og London igjen

Vil du ha flere dyr?
Jeg/vi har ikke dyr, og just nå kan/vil vi ikke ha det heller. Men, så fort Åsmund og jeg flytter til et sted hvor det lar seg gjøre å ha dyr, skal vi ha det :-)

Ønsker du deg flere tatoveringer?
Har planer om det, ja. Mer enn det avslører jeg ikke før de(n) sitter på kroppen, hehe

Kan du legge ut flere bilder fra da du var stor? Eller skrive litt (oppdatert) om det?
Jepp, det kan jeg prøve å få til! Har jo tross alt “treårsjubileum” på livsstilsendringa nå i februar!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Så utfyllende, gode svar! Jeg hadde tenkt til å stille et spørsmål, men rakk det visst ikke før fristen. Jeg har nemlig alltid vært veldig innstilt på at jeg skal studere, så jeg har helt glemt av at det finnes alternativ til høyere utdanning. Derfor er jeg litt nysgjerrig og lurer på hvordan du trives med å jobbe i butikk(ene) – hva er det beste/verste med det? Er det noe du kunne tenkt å holde på med lenge eller er det noe annet som frister? (Det virker som du stortrives med tilværelsen når jeg leser innleggene dine, men jeg spør all the same. ;))

  1. Så bra du likte svarene:> Vel, jeg trives superbra med jobbene mine, og har ingen planer om å gjøre noe som helst annet:> Men, om jeg har samme mening ett år fram i tid vet jeg ikke. Kanskje finner jeg ut at jeg vil studere eller gjøre andre sprell? For meg er det viktigste å trives med det jeg gjør og gjøre det jeg trives med, ikke hva jeg gjør. Allikevel er det ikke til å stikke under en stol at man stort sett kommer lengre her i livet med en utdannelse, og hadde jeg hatt noe jeg ville ha utdannet meg til å bli, så hadde jeg gjort det right away:-)

 2. Eg vil berre åtvare deg – Milano er ikkje verdt! Unnteke il Doumo og verdas allerbeste iskrem, var MIlano heller keisam. Eg vil tilrå deg til heller å dra til Verona. Nesten like god is, like mange kyrkjer, nydeleg natur og utruleg kort veg til Gardasjøen, der ein kan dra på mange utfluktar!

  1. Takk for tips! Jeg skal ikke til Milano på ferie, men for å være på konferanse med Pinpointjobben :-) Jobben sponser reise og opphold, så det jeg sparer til er å kunne kjøpe piercingsmykker der, hehe :-D Blir kanskje tid til liiiitt turistsaker også, men det er først og fremst konferanse fra morgen til kveld. Verona høres fint ut!

 3. Gøy med en skikkelig spørsmålsrunde igjen :-)
  Du var søt uten piercingene, men jeg syns virkelig at de du har nå komplimenterer det vakre ansiktet ditt.

  1. Så bra du satt pris på den:> Og takk, hihi! Føler også piercinger kan være med på å gjøre et ansikt penere, men det er det jo ikke alle som mener ;P

 4. Elsker å lese svar på spørsmål! =D Lurer litt på hvor mange lesere du har, jeg? =)

 5. Hey Ina! :) Bra svart! Kan du legge ut bilde av de fargede øyenbrynene dine? :)

  1. Takk for det! Har ikke så masse bilder fra den tida, men jeg skal se om jeg ikke kan få ordnet det:-)

 6. Stor inspirasjon i bloggen din :)
  Men du kunne vell ikke ha laget et innlegg med bilder av tatoveringene og piercingene dine ?? :D

Kommentarer deaktivert.