Home » Q&A » Svar fra Spørsmålsmandag, 6. august 2012

Svar fra Spørsmålsmandag, 6. august 2012

Er du fortsatt «fadder» for den katten du skrev om for en stund siden?
Nei, vi er ikke fadder for den samme pusen lengre, for den fikk et nytt hjem! Vi har hatt to fadderbarnpuser siden den gang :-) Har veldig lyst til å besøke pusehjemmet hvor de bor en dag!

Visste du at Mac tester på dyr? Det visste nemlig ikke jeg før ista. Syntes jeg hadde lest et sted at de ikke gjorde det :-/
Jepp, har visst det siden det ble offentliggjort. De testet ikke på dyr tidligere, men skal lanseres i Kina, og dermed skal alt testes på dyr, etter hva jeg har fått med meg. Sad but true!

Har du noen flere tatoveringsplaner?
Jepps, det har jeg alltids! Men som alltid på den fronten er det litt hemmelig inntil de sitter på kroppen min ;-)

Har du noen ferieplaner?
Jeg håper veldig på å få tatt en Trondheimstur og en Englandstur før året er omme, minst!

Kan du ha katt i den leiligheten som du har flyttet inn i nå?
Ja, det er lov med dyr her, men vi har ikke lyst på pus før vi flytter til et sted hvor det er litt mer egnet, og hvor vi blir boende fast (vi bor f.eks ikke i førsteetasje, det er bilvei like ved og vi reiser jo ofte til Risør, noe som ikke er ideelt med en pus i hus. Innekatt er ikke aktuelt for oss!)

Er Åsmund like glad i farger som du?
Nei, han er nok ikke liiiike glad i farger som det jeg er, men han liker veldig godt at jeg kler meg som jeg gjør, og hvordan vi har det hjemme hos oss, hvis det var det du siktet du til? :-)

Hvilken butikk i Sverige kjøpte dere Mummikoppene på?
Vi handlet på Iittala Outlet i underetasjen på Nordbysenteret. Koppene jeg kjøpte var det 125,- SEK pr. stk for (hvis jeg ikke husker totalt feil!), fordi de var B-varer. Men, de har ingen synlige skavanker på seg. På Iittala Outlet finner du også Mummibestikk, serveringsbrett og annet fint

Hvis din kjære frir, hva blir svaret da?
Ja, såklart! :-D Finnes ingen andre jeg vil dele livet mitt med

Favorittby, bortsett fra Risør?
Åi, vanskelig! Trondheim, kanskje? Har i alle fall likt meg veldig godt de tre gangene jeg har vært der!

Hva angrer du mest på at du har gjort i livet?
Hundre prosent ærlig må jeg si at jeg ikke angrer noe særlig på noe jeg har gjort her i livet. Alt jeg har gjort opp igjennom livet har vært med på å forme den jeg er i dag, lært meg lekser og gitt meg det livet jeg lever. Det kan jeg i skrivende stund ikke angre på!

Hvor mye dere betaler for leiligheten? Den ser så utrolig stor og fin ut.
Den er veldig stor, i alle fall i forhold til den vi hadde! Jeg vil ikke si nøyaktig hva vi betaler i leie, av respekt for de vi leier av, men det er ikke mer enn et par tusenlapper dyrere enn der vi bodde tidligere. Ikke veldig mye, med andre ord (i Oslostandard, vel og merke!)

Hei! Lurte berre på kva forhold du har til nynorsk/sidemål?
Jeg liker det veldig godt! Synes det var morsomt å lære det på skolen (fikk faktisk gode karakterer i det også!), og synes det er flott at det brukes i bøker, TV og aviser. Mer av sånt! Har faktisk Facebookprofilen min på nynorsk også, hehe

Digger bloggen din og deg! Jeg lurer på om du driver med noen form for håndarbeid?
Hurra, tusen takk! Planen er å gjenoppta sying. Har også lyst til å lære meg å strikke, og igår lærte jeg å brette origamitraner, noe som falt veldig i smak! Har ikke hatt “plass til” å holde på med hobbyer der vi bodde, følte jeg. Det var så trangt og lite plass til å holde på med noe kreativt, så jeg mistet lysta. Forhåpentligvis får jeg mye tid og pågangsmot til å sette igang med prosjekter nå utover høsten!

Er du ikke lei turkis?
Nope, langt ifra!

Hvis turkis og gult ble bannlyst å bruke, hva ville du gjort da?
Brukt det allikevel, hoho! Totalt anarki

Når blir de nye tatoveringsplanene «satt ut i live»?
Det har jeg ikke satt noe dato for enda! Jeg har andre ting jeg sparer penger til just nå, så vi får se :-)

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
    1. Fint å høre at du likte svarene, og ikke minst at du liker bloggen min! Det setter jeg pris på å høre, så takk:-)!

  1. Jeg er bloddonor, så da får jeg mummitroll koppene gratis hver gang jeg er der. Lønner seg å gi blod. ;)

    1. Skulle VELDIG gjerne ha gitt blod, men det går ikke så lenge jeg har piercinger i slimhinnene! Idiotisk, spør du meg, ettersom de har grodd og vel så det.

Kommentarer deaktivert.