Home » Q&A » Svar fra spørsmålsmandag, 16. april 2012

Svar fra spørsmålsmandag, 16. april 2012

Beskriv den absolutt mest fantastiske hårfargen du kan tenke deg i hele universet…?
Det kommer veldig an på hvem hårfargen sitter på! Det meste kan være fantastisk, om det kler personen :-) For egen del er det blondt som er tingen. Ellers er jeg jo veldig glad i naturlig oransjrødt hår

Har du noen erfaringer/tips om økologisk hårfarge?
Nei dessverre. Jeg har ingen kjennskap til økologisk hårfarge, utenom Lush sine hennahårfarger

Hvor mye kostet dreadsene dine?
Jeg betalte 1050,- for dem. Det var for et halvt hode med halvlange dreads + å få satt dem i

Blir du ikke stresset og/eller får en slags klaustrofobisk-følelse av all pynten og fargene hjemme hos deg?
Haha, hva!? Hadde jeg blitt det hadde jeg vel ikke hatt det sånn i hjemmet mitt, vel. Hallo?! Nei, heller tvert imot!

Hvor har det blitt av alle de rosa, røde og fersken-fargete klærne dine? Er de solgt, donert vekk til feks Fretex eller «spart på»?
Det alleralleraller meste er gitt bort til venner/kjente, solgt og donert til Fretex. Resten forsvinner vel ved neste skapopprydding

Hvordan forholder du deg til rettsaken angående 22. juli som startet i dag?
Veldig nøytral, men jeg sender mange tanker til de berørte og pårørende

Hvilken piercing ville du ALDRI hatt selv?
Øyebrynspiercing! Synes ikke det er fint lengre (lengre fordi da Åsmund hadde det likte jeg det veldig godt!)

Hvilke land har du vært i?
Sverige, Danmark, England, Polen, Tyskland, Tsjekkia, Tyrkia, Italia, Tunisia

Tror du at du kunne blitt lurt til å drikke en drink som inneholdt alkohol uten å merke at den inneholdt det?
Hehe, nei, det har jeg null tro på. Jeg er veldigveldig sensitiv for alkoholsmaken

Er du ofte på kino?
Nei, absolutt ikke. Kanskje to-tre ganger i året. Jeg er ikke særlig glad i å gå på kino, bare for å gå på kino. Har ikke tålmodighet til det, så skal jeg se en film på kino må det være en film jeg har skikkelig lyst til å oppleve på storskjerm i en kinosal

Hva likte du best ved Milano-turen?
Å få tilbringe tid med kollegene og å treffe igjen alle kjente fra miljøet. Fantastisk koselig!!

Er du redd for noen dyr?
Hmmm, ikke som jeg kan komme på? Jeg er ikke særlig begeistra for aper, men jeg er ikke redd for dem heller

Hvor gammel ønsker du å bli?
Jeg vil leve så lenge hodet mitt fungerer som det skal, og kroppen henger sånn noenlunde med. Jeg tror livet har mye å by på, og jeg elsker å leve det i nuet. Håper jeg får mulighet til å bli gammel og grå, og dø lykkelig og forsynt på livet!

Har Åsmund dreadsextentions enda? Evnt må han «stramme de opp» ofte? Hvordan er de festet?
Ja, det har han, men de detter sakte men sikkert ut en og en. Nå er hans eget hår like langt som håret var etter at han fikk satt inn løshåret, så han “trenger” dem ikke lengre heller. Han har ikke vært og fikset på håret siden litt etter han fikk dem. Løsdreadsene er dreadet inn i hans eget hår, uten bruk av voks eller andre saker

Hvilken kroppsdel ville du aldri tatovert?
Øyeeplet! Hvis det kan regnes som en kroppsdel.. Uff, det virker superskummelt og ekkelt

Hva er det nordligste punktet du har besøkt?
Den fine byen Trondheim :-) Men, jeg håper på å komme enda lengre nord i vårt vakre land

Nevn tre skrivefeil som irriterer deg noe sinnssykt
Skrivefeil er noe vi alle har i blant, og det er ikke alltid så lett å unngå. Når det er sagt er særskriving (å dele opp sammensatte ord) og ordet “tattovering” (på norsk skrives det tatovering) ganske så irriterende. Kommer ikke på et tredje irritasjonsmoment

Hei, Ina! Jeg har et spørsmål om Marilyn hårkur fra Lush, og det er om den skal tas i tørt eller vått hår? Og er dette en hårkur du vil anbefale for blondiner? :)
Hei Veronika! Marilyn (og de to andre hårkurene våre) skal taes i tørt hår, og skylles ut, etterfulgt av sjampo og balsam. Jeg vil absolutt anbefale den hvis du har blondt hår og vil lysne det på en naturlig måte samtidig som du får fukt, uten at den tynger!

Hvilken kake er din favoritt?
Åh, kake! Jeg elsker kake! Mammas gulrotkake, appelsinkake og sjokoladekake og mormors munker og Marias sjokoladekake

Har du ett kjapt, enkelt, godt og sunt middagstips?
Wok! Jeg er veldig glad i wok med masse ferske grønnsaker, litt soyasaus og krydder. Sunt, kjapt og billig!

Skal du på noen festival i sommer, i så fall hvilken?
Nei, jeg skal nok ikke det. Men! Jeg skal på kunsthåndverksmarkedet Villvinmarkedet i Risør og gleder meg veldig!

 

 

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. – Blir du ikke stresset og/eller får en slags klaustrofobisk-følelse av all pynten og fargene hjemme hos deg?
    Ehhm, okeeeei.. ?? :P

  2. heei!

    Hvordan farger du det blåe i håret ditt? noen tips til farge som er bra? og fyngerer det bare på blondt hår? og hvor lenge sitter den?

    Jeg har nå lilla/ litt rødt, så jeg vet ikke om slike farger sitter i.. :/

    1. Halloi! Jeg farger det med semipermanent hårfarge fra Directions hver annen gang jeg vasker det. Det blir mer knall resultat jo lysere håret er, og den vaskes ut gradvis:-)

Kommentarer deaktivert.