Home » Q&A » Svar fra spørsmålsmandag, 14. november 2011

Svar fra spørsmålsmandag, 14. november 2011

Hva er den verste skrivefeilen du vet?
Orddelingsfeil! Da klør det i øynene. Og, det er jo overalt! Aviser, internett, butikkskilt.. Baah!

Har du tenkt å bytte/fornye designet snart?
Må vel i alle fall få fiksa meg ny header snart! Ellers er jeg fornøyd med sånn det ser ut

Hadde du mange venner i barndommen?
Jeg var ganske sjenert, men hadde nok av venner allikevel

Frister det ikke å utvide ørene enda mer?
Nei, hadde det frista å strekke dem mer, hadde jeg vel bare gjort det ;-)

Hvor mye betalte du for “Timmi-tattisen”? (Den er forresten kjempefin!)
Tusen takk, det synes jeg også! Jeg fikk en veldig god vennepris av Hilde, og betalte bare 1400 kroner

Har du noen tips for dager hvor man føler seg nedfor?
De dagene har det blitt nok av dette året, og da hjelper det best å bare tvinge seg selv til å smile. Tenke positive tanker, og sette pris på de små tingene i hverdagen som er med på å gjøre den fin, og omring deg med bra mennesker. Sakte, men sikkert, blir dagen da lysere og bedre. Er egentlig ikke så mye som skal til bestandig

Hva er det lengste du kan tenke deg å gå innen for kroppskunst?
Vet ikke heeeelt hvordan jeg skal tolke dette spørsmålet? Har ingen presise planer at the moment, og har ikke planer om noe “ekstremt”

Hvor får du inspirasjon fra – til bilder og sånn generelt i hus og klær?
Været, naturen, humør, tilfeldige mennesker i hverdagen (på nett og i det virkelige liv)

Trives du med kroppen din?
Ja, nå trives jeg godt med den, utseendesmessig. Kunne ønske den var litt gladere i å gro piercinger, da ;-)

Er ikke du egentlig litt for ung til å lese norsk ukeblad? Hihi
Tja, jeg er nok ikke i målgruppa deres, men bladet er fint! Mange fine matoppskrifter, reportasjer, fortellinger fra virkeligheten osv. Bladene ymtet på meg og min aldersgruppe fenger meg rett og slett ikke, men det gjør “damebladene”

Gleder du deg til jul og nyttår?
Jeg gleder meg masse til jul, og desember! Holder meg unna julepynt, julemusikk og julegodteri fram til desember, men da.. DA smeller’e! Iiih! Nyttårsaften er ikke en dag jeg egentlig feirer eller setter ekstra stor pris på, og årets nyttårsaften skal tilbringes på jobb. Men, nyåret blir bra, for det starter tross alt mede bursdagen min! Jeg elsker bursdager :-)

Hvordan har du det for tida?
Har det egentlig ganske fint!

Hvordan har dette året vært?
Kan ikke huske å ha hatt noe kjipere år enn dette, men det har vært mye fint innimellom alt det kjipe, og derfor kan jeg si at året har vært helt midt på treet. Sånn akkurat passe bra!

På en skala fra 1-7, hvor godt liker du egentlig potetmos?
Hihi. Tar utgangspunkt i ekte, hjemmelaga potetstappe: en 5’er

Sier du potetmos eller potetstappe?
Tror nok jeg bytter litt på? Poteitå, potatå ;-)

Hva er din absolutte favorittrett?
Nå for tida er det nok ság panír! Mmmmm. Wikipedia forklarer at “Sag panir (hindi साग पनीर [sāg panīr]) er en nordindisk matrett som består av panir (usaltet ferskost), spinat og andre grønne blad (som bukkehornkløver eller sennepsblad) i karrisaus.”

Hvilke blomster finnes i din drømmebukett?
Åh! Japanske kirsebærblomster, kornvalmuer, smørblomster, villapalblomster, engforglemmegei og lintorskemunn

Hva synes du om dubstep?
Har ikke hørt noe på det, så kan ikke egentlig uttale meg

Hva er din favorittsang akkurat nå?
Er veldig glad i Vamp – Tir’Na Noir (med KORK) just nå

Tror du at du noen gang kommer til å ha brunt hår?
Det kan jeg ikke se for meg overhodet, meeeeeen. Skal aldri si aldri!

Hvor lenge sover du hver natt?
Trenger egentlig 8-9 timer med søvn for å være i tipp topp form hver dag, og får som regel det også :-)

Trener du noe for tiden?
Niks, men jeg prøver å få gjort en del enkle yogaøvelser

Er du en sløser, bruker du mye penger på tull/ting du egentlig ikke trenger?
Tja, jeg bruker penger på “tull” som i kaffi på jobb i blandt, og finner jeg noe i en butikk som jeg har skikkelig lyst på, så kjøper jeg det. Jeg er ganske så flink til å tenke meg godt om før jeg drar kortet, så jeg ikke kjøper ting jeg ikke virkelig har lyst på  og/eller trenger

Bestiller du ofte på nett?
Nei. Det skjer nok ikke mer enn et par ganger i året. Er ikke noe glad i nettsjåpping

Får du ofte blikk på gata pga din fargerike stil?
Ja, det gjør jeg garantert, men det er ikke noe jeg legger merke til lengre

Drikker du ofte Coca Cola?
Nei. En eller to gang i måneden, kanskje?

Oppdaterer du Facebook ofte?
Nei, det er jeg dårlig på, hehe

Har du mange objektiver til kameraet?
Har fem stykker (http://mewkid.net/fotoutstyr)

Hvilket kamera anbefaler du til nybegynnere?
Jeg har ikke særlig peiling på kameraer, men hadde jeg begynt med foto idag, hadde jeg ønsket meg Fujifilm FinePix X10! Ikke stort og tungt som et speilreflekskamera, men virker som et flott kamera for å vekke fotointeressen. Startet selv ut med et litt ekstra godt kompaktkamera da jeg begynte med foto for fult

Hvordan klarer du og holde klesstilen din så fargerik ?
Lar være å kjøpe/ta på meg “ufargerike” klær? Heheh. Trives ikke særlig godt i farger som brunt, sort, grått osv, så da blir det ikke til at jeg kler meg i det heller. Med mindre jeg skal jobbe på Lush da, da må jeg kle meg i sort/hvitt

Har du Twitter?
Ja, jeg har vel fortsatt det, men jeg bruker den ikke. Fikk aldri dreisen på/sansen for det

Har du lyst på barn?
Nei, det har jeg/vi ikke

Hvilke to mannlige kjendiser er de kjekkeste du vet om?
Jonas Bjerre og Kristopher Schau. To meget forskjellige karer, kan man sei!

Har du en Lushshampo å anbefaling til fet hodebunn?
Jepp, Jumping Juniper! Den er genial for fett hår! Kombineres gjerne med Jungle eller Veganese (balsam)

Har du PC eller Mac? Kunne du tenkt deg noe annet enn den du isåfall har?
Splitter ny PC, faktisk! Er meget fornøyd :-)

Er du glad i havregrøt og/eller vanlig risgrøt?
Ja, begge deler! Havregrøt er digg til frokost til hverdags, mens på lørdager er det hurtigrisgrøten til Toro som gjelder. Hjemmelaga risgrøt er jeg derimot ikke sååå glad i, merkelig nok

Hvilken musikk hører du på?
Hører på litt av det aller meste! Er veldig åpen for musikk, og så lenge det fenger meg, spiller ikke sjanger noen rolle

Hvordan feirer du julaften?
Med familien min hjemme i Risør. Tv og godteri med storesøster hele morgenen/formiddagen. Risgrøt med mandel i på formiddagen. Julemiddag, gaveåpning og kos på ettermiddagen og utover kvelden. Iiih, julaften!

Liker du gutter med mørkt hår?
Ja! Gutter skal helst ha mørkt hår, hehe

Hvor har du kjøpt den fine gule kjolen?
Er ikke helt sikker på hvilken av de gule kjolene mine du mener, men de er fra H&M begge to :-)

Kan du lage et innlegg om din klesstil forandring gjennom tidene?
Kanskje det? Hvis det er interesse for det, så!

Hvordan er det du bruker badebombene til Lush?
Du fyller opp badekaret eller fotbadet med vann, og slipper den oppi. Boblebitene skal smuldres opp under rennende vann

Hvordan festet du dreadsene og hvor lenge varte de? Gjorde det vondt å sette de i? Hvordan var det å vaske håret?
De jeg hadde var double ended og festet superstramt med tre strikk hver. Jeg hadde de helt til jeg gikk lei (de satt godt da jeg fjernet dem, for å si det sånn!) etter tre måneder. Jeg synes ikke det var vondt å få festet dem i det hele tatt, men hodebunnen min var veldig sår i noen dager etterpå. Jeg vasket håret med sjampo i fast form fra Lush; veldig lettvint!

Hva var det siste du spiste?
Wok til middag; masse ferske grønnsaker, grønn karri, kokosmelk og litt ris. Mmmm!

Hva ønsker du deg mest av alt til jul?
Brødrister! Haha, kjedelig svar, men jeg er sååå gira på det

Kjøper du kun julegaver fra Lush i år?
Nope, i år blir det gaver fra andre steder også

Har du enkelte klesplagg du ikke klarer å kvitte deg med?
Ja, denne kjolen her. Den har blitt for stor, og er i farger jeg egentlig ikke bruker mer, men den er bare så fantastisk fin!

Hvordan ser drømmejuletreet ditt ut ferdig pyntet?
Fyldige, frodige kvister fylt med polkagriser og stooore blanke kuler i turkist, blått, gult, grønt og rosa med glitter på, og små lys

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Argh, jeg kommentere på en FB-gruppe der navnet er delt feil… og så fikk jeg kjeft for at jeg irriterte meg over sånt!

 2. Jeg er veldig interessert i å lese om stilendringen din!

  Er det en spesiell grunn til at du ikke svarte på spørsmålet mitt om vennskap?

 3. Åh, når jeg leste beskrivelsene dine av jula fikk jeg plutselig den første lille julestemningen i magen!!!

  1. Hih! Jeg prøver å tvinge den fra å trenge seg på fram til desember. Men åh, jeg gleder meg til juuul!

 4. Orddelingsfeil er det verste, ja.. definitvit! Øynene mine ikke bare klør, men blør av det! Vel, nesten..

  “Lar være å kjøpe/ta på meg “ufargerike” klær” hahaha :-D

  Du er fin!

  1. Ja, altså. Det er greit å ha skrivevansker, men når de store avisene, plakater og syltetøyglass er fylt med o pp de l te ord… da tar det kaka! De burde i det minste sjekke litt grundig før de trykker noe!

 5. Funker ikke linken til den kjolen du ikke klarer å kvitte deg med, eller er det bare hos meg? Likte ellers svarene dine, og er innom bloggen flere ganger om dagen for å se om det er kommet noe nytt. :)

 6. ÅÅååh orddelingsfeil er kjempe irriterende. Jeg husker godt den merkeordnignen i sommer som het ”Folkets Sommer Favoritter”. Får meg til å gnisse tenner, huff.

 7. Stilendring, tipp topp tommel opp!
  Kan du skrive noe om shampoen i fast form, linke f.eks? :))

 8. Hei :)
  Dette er vel min første kommentar her, men har fulgt med på bloggen din lenge!
  Jeg syns det hadde vært kjempe kult om du kunne poste noe om stilendringer.
  Digger deg! :D

  1. Gratulerer med første kommentar, hihi:>! Og takk!!
   Da skal jeg nok få til det. Skal prøve å få ordna med noen bilder fra tidligere år også, som jeg har på papir hjemme i Risør :-)

 9. Haha, du hater orddelingsfeil (som for øvrig heter særskriving) og så deler du “overalt” i den samme setningen? :p

  Det er ikke meningen å være bedreviter, men det var litt vittig sett i sammenheng. (Men du er en av bloggene jeg leser med best språk, så jeg klager ikke!)

  1. Det beklager jeg virkelig! Har mine skriveleifer jeg også, og noen ord har bare ikke helt festa seg. Igjen, beklager, beklager. Fiksat no!

 10. Jeg er også veldig interessert i å få se bilder av klesstilforandringen din!
  Også regner jeg med at du legger ut bilde av juletreet ditt, men jeg vil bare forsikre meg om at jeg får se det. Beskrivelsen din virker så herlig!

  1. Så bra! :> Blir nok ikke noe juletre på oss, men mamma og pappa skal ha tre! Typisk juletre blir det ikke, etter hva jeg har fått høre rykter om, men bilde kommer! Når vi en vakker dag får et bosted med plass til juletre, vil jeg gjerne pynte det sånn som i beskrivelsen :-D

 11. Jeg bare lurer på hvordan du/dere har råd til å gå ut å spise hver eneste dag? det virker som om du spiser minst ett måltid ute hver dag på dyre cafèer eller resturanter:)

  1. Hehe, hvis du tror jeg er på kafé og/eller restaurant hver dag, har du nok et veldig forvridd virkelighetsbilde:P Dyre sådan har jeg vel strengt tatt heller aldri vært på?? Du må huske på at Åsmund og jeg tilsammen har 3 jobber, pluss studielån. Vi hverken drikker eller røyker, og er økonomiske når vi handler mat (for vi spiser jo faktisk middag hjemme alleralleraller oftest). Dermed blir det massevis av penger til overs når utgifter er betalt, som vi kan kose oss med, enten på Risørbesøk, en middag på restaurant, kino, sjåpping eller hva nå enn vi har lyst til å bruke dem på :-)

Kommentarer deaktivert.