Home » Q&A » Svar fra spørsmålsmandag 14. januar 2013

Svar fra spørsmålsmandag 14. januar 2013

Jeg blir så sinnsykt inspirert av deg og bloggen din! Du virker så levende, positiv og snill. Hvordan gjør du hver dag til en fest?
Wow, så veldig koselig sagt! Tusen takk for det! Vel, hver dag er nok ikke en fest i livet mitt, men jeg forsøker så godt jeg kan å tenke positivt; å alltid finne noe positivt ved enhver situasjon. Prøver å sette pris på de små tingene i livet, som en god kopp te, et kyss eller solskinnsvær. Omgåes så mye jeg kan mennesker jeg er glad i, har jobber jeg trives i og setter av tid til kjæresten, samt litt alenetid også. For meg fungerer det veldig fint! Det gjelder nok å finne en balanse, og å finne det som fungerer for just deg. Sette grenser, men samtidig våge å krysse grenser også.

Vet du hvor mange lesere har du daglig?
Ja, det har jeg koll på:-) I gjennomsnitt ligger det på rundt to tusen unike besøk hver dag, men på dager uten blogging er det naturlig nok endel færre innom. Føler det går veldig i bølger!

Kanskje du kunne vise oss leiligheten deres i en videoblogg? Eller smykkene dine eller fem ting du liker elstra godt?
Det burde jeg kunne få til! Dere har jo fått se hjemmet vårt på bilder, men det er jo noe annet å se den på film! Takk for tipsene:-)

Jeg lurer på om du farger øyenbrynene dine med Lush henna? I så fall hvordan og hvor lenge har du i henna?
Nei, jeg gjør nok ikke det. Farger dem med en øyebrynspenn med en varmbrun farge.

Har du lyst på mummikoppene som er gått ut av produksjon? De man ikke får kjøpt nye mer?Tja, noen av dem! Jeg føler ikke enda at jeg er blitt sånn at “Åhhrr, må ha ALLLLLLEEEE som finnes!”, men kanskje jeg blir det? Hehe! Gidder ikke betale for mye for dem, og ofte koster de jo litt når de har gått ut av produksjon..

Hvor kommer Poloroidkameraet ditt fra? Lyst på! :)
Fra Kipekee.no!

Hva er den fineste gaven du noen gang har fått?
Åh, vanskelig å svare på! I gave er noe av det fineste jeg har fått Åsmunds 20 årsgave i 2009! Høres kanskje rart ut, hehe. Men! Da fikk han en reise til Pisa, med meg, av moren og stefaren. Det var en fantastisk fin gave, og turen var helt utrolig bra (enda vi var syke underveis)

Hva er det mest romantiske Åsmund har gjort for deg?
Har nok ikke så mange konkrete hendelser å nevne. Han er generelt veldig romantisk på sin måte; gir meg komplimenter, støtter meg uansett hva, stiller opp bestandig og viser at han elsker meg. Han er min aller beste venn, og drømmemannen for meg! En blomsterbukett i ny og ne, eller å komme hjem til ferdig middag er heller ikke helt uvanlig, så jeg skal ikke klage ;-)!

Hva er det mest romantiske du har gjort for Åsmund?
Jeg synes det var veldig romantisk gjort av meg å flytte med ham til Oslo. Oslo var det siste stedet i hele Norge jeg kunne tenke meg å flytte til, og jeg begynte å grine ved bare tanken på å flytte fra fantastiske Risør til fordel for Oslo. Et avstandsforhold var ikke noe alternativ, ei heller et brudd, så da “pakket jeg snippsekken” og flyttet med ham til hovedstaden. Det høres kanskje ikke så romantisk ut, men å gi slipp på “alt”, forlate “alt” og starte “på nytt” i en stor og ukjent by for kjærligheten, føles romantisk nok ut i mitt hjerte :-)

Etter hva jeg har forstått er juletradisjonene dine veldig viktig for deg, right? Ser du for deg å noen gang endre på de tradisjonene, og begynne å feire jul hos Åsmund sin familie, eller at Åsmund feirer med din familie?
Det stemmer! Jeg ser ikke for meg å endre på tradisjonene før vi må. Den dagen mesteparten av familiene våre har falt fra, vil det bli naturlig at vi lager våre egne tradisjoner sammen rundt julefeiringen. Men fram til da blir det familiejul på hver vår kant, sånn som vi liker det best :-)

Trener du?
Ja! Nå har jeg faktisk begynt å trene på treningssenter, hoho!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+