Home » Q&A » Svar fra spørsmålsmandag, 11. juni 2012

Svar fra spørsmålsmandag, 11. juni 2012

Jeg lurer på om du er opptatt av miljøet og klimaendringer?
Ja, det er jeg så absolutt! Har vært med i Natur og Ungdom også, faktisk! Prøver så godt jeg kan å være miljøvennlig; kildesortere, velge handlenett/sekk framfor poser, skru av lys i rom jeg ikke bruker/trekke ut ladere, kjøre kollektivt, ta trapp framfor heis, dusje kjapt, kle på meg bedre framfor å skru opp varmen hjemme, osv.. Sånne småting i hverdagen

Velger du dyrevennlig kosmetikk fordi du utelukkende er opptatt av dyrene eller fordi du liker de produktene bedre enn andre?
Absolutt førstnevnte! Når det gjelder Lush er det såklart også fordi jeg elsker Lushprodukter og konseptet, og fordi jeg jobber der. Utover det Lush ikke har å tilby, velger jeg dyrevennlige sminkeprodukter, men synes det i blant kan være litt vanskelig, i og med at jeg er litt kresen på farger. Farger er tross alt en ganske stor del av min “look”, hehe!

Hvem ville du vært innesperret på et rom med i 17 dager, med kun tilgang til vann, brød og majones: Ari Behn eller Vendela Kirsebom?
Ari Bhen! Han virker så snodig, så det kunne nok ha vært morsomt!

Har du tenkt til å få noen flere piercinger?
Nope, har ingen konkrete planer. Kroppen min gror dem så fryktelig dårlig, så erfaringsmessig blir det bare masse styr, dessverre! Hadde det ikke vært for det dårlige “grokjøttet”, hadde jeg nok hatt mange, mange flere enn jeg har nå! ;-)

Hvor gammel var du da du møtte Amund?
Hehe, jeg kjenner ingen som heter Amund, men jeg regner med du mener Åsmund? Jeg var rundt 8 år da jeg traff han første gang, da vi gikk på kunstskole sammen. Vi er oppvokst i Risør begge to, og har gått på samme skole bestandig (han to år over meg), men at vi gikk på kunstskolen sammen kan jeg ikke huske. Eneste grunnen til at vi vet at vi gikk der sammen, er at på et fotografi av meg fra en avsluttningsutstilling vi hadde, hvor jeg poserer ved mitt bilde, ser man en del av Åsmunds bilde i hjørnet av fotografiet. Veldig morsomt, egentlig! Første gang jeg derimot husker at jeg traff han, var da jeg var 13 år, og bare dager etterpå ble vi kjærester, og har vært det siden :-)

Hva var din første jobb?
Min første jobb var faktisk den jeg fortsatt har, nemlig på Pinpoint!

Hva er yndlingsdyret ditt?
Er veldig glad i de alleraller fleste dyr! Men, når det er sagt er kattepuser favoritten

Hvor finner du middagsinspirasjon?
Vi handler storhandel en gang i uka, hvor vi handler middag for alle ukas dager. Da hender det rett som det er at vi står fast på hva vi skal ha til middag, og da titter vi i kokebøkene våre, eller på frukt.no for oppskrifter og inspirasjon

Kjører du noen ganger normal klesstil eller er det kun fargespekter hver gang?
Hehe, vel! Jeg har vel egentlig ikke noen klesplagg som går inn under “normal klesstil”, utenom en dongeribukse (som jeg bruker meget sjeldent!), så det er ikke lett å kle seg i noe annet enn et “fargespekter”, hehe. Det eneste må bli når jeg er på jobb på Lush, hvor vi kle oss i sort/hvitt. Føler meg lite komfortabel i det, så det blir bare på Lushjobben

Hvor møtte du kjæresten?
Det kan du lese om i dette innlegget :-)

Hei :) kunne du ha lagd et innlegg med fine Oslobutikker/restauranter/cafeer du liker ekstra godt?
Hallo! Vet du hva? Jeg holder faktisk så smått på med et sånt innlegg just nu! Tar litt tid bare.. Men, jeg håper på å få det klart i nærmeste framtid, so stay tuned! :-D

Har du prøvd Herbalism Facial Cleanser, hvis ja, hva synes du?
Jepp, det er den ansiktsrensen jeg bruker, to ganger om dagen. Den er, for min hud, heeelt fantastisk!

Hvordan program bruker du når du redigerer bildene dine, og hva gjør du?
Jeg bruker Photoshop CS5, og der justerer jeg bildeskarphet, lys/skygge, kontraster og farger

Hvor mange kvadratmeter er leiligheten deres?
Den er på 29 kvm. Men! Om bare liiitt over en måned flytter vi til en leilighet litt i utkanten av Oslo sentrum, og den er på 56 kvm! Kan skrive under på at vi gleder oss til det, ja!

Har du noen ganger dårlige dager? (hihi, det virker i allefall ikke slik=P)
Ja, såklart! Men, jeg lar det ikke komme fram her på bloggen, i alle fall ikke i stor grad. Liker å dele ting med dere lesere, men synes også det er veldig viktig å verne om privatlivet mitt. I vanskelige perioder blogger jeg f.eks lite og/eller ingenting, for jeg vil at denne bloggen skal være et positivt innslag i hverdagen, og ikke en blogg med mye negativitet

Hva hjelper når du har dårlige dager?
For meg funker det å fokusere på de positive tingene i hverdagen, og omgås de jeg er glad i

Har du lyst til å gifte deg i løpet av livet?
For noen år siden ville jeg ha svart nei, men nå er svaret ja:-)! Med Åsmund, såklart!

Har du tenkt deg på Pstereo på Marinen i Trondheim 17. – 18. august ettersom Mew skal spille der?
Nope. Musikkfestivaler er ikke helt min greie.. Men! Jeg håper at de kommer seg en tur til Oslo for å spille på f.eks Sentrum Scene, som de gjorde sist de var her. DA drar jeg :-D

Hvordan ser leiligheten din ut?
Sånn her så det ut hjemme hos oss i januar. Bildene er hentet fra dette innlegget:

Har du noen favorittkjoler?
Hihi, ja! Blomsterkjolen i dette innlegget er en favoritt, og det er disse tre også:

Hva er yndlingsfargen(e) din(e)?
Turkis/blå, grønn og gul. Hurra for farger!

Liker du å lese bøker?
Ja, jeg er veldig glad i å lese! Får ikke lest så mange bøker, dessverre, men jeg prøver å bli flinkere til å prioritere lesing. Det er jo så koselig!

Hvilken var den siste boka du leste?
Boka het Potensgiverne og er skrevet av Karin Brunk Holmqvist. Morsom og søt bok!

Har du og Åsmund noe planlagt for hva dere skal gjøre til høsten?
Jeg skal gjøre det samme som jeg gjør nå (jobbe på begge jobbene mine og ha det fint), og Åsmund skal skaffe seg ny jobb i løpet av sommeren, og sikkert dermed jobbe masse til høsten

Fikk du med deg at du var i Tidens Krav her om dagen? :-D
Ja, takket være noen av dere observante lesere!  Marie var så snill å ta bilde av det, og sende meg på mail til og med! Innlegget handlet om min øverste Lushsjef, Turid Sæterli, og feiringen av Dronning Elizabeth IIs diamantjubileum. Bildet er av Turid og meg, men journalisten har tatt feil av meg og min Lushkollega Maja! Derfor står det feil navn i bildeteksten, hehe!:

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Jeg er veldig glad i å lese, men har hatt en lang periode der jeg har prioritert andre ting enn bøker… Derfor bestemte jeg meg for å lese 50 bøker i år, og har kommet til 35! Det er altså veldig motiverende; så om du vil lese mer abefaler jeg å sette et mål med f.eks. 12 bøker i året/1 i måneden, eller hva du vil!

 2. Hihi, du Ari og majones, ja det kunne ha blitt riktig snedig=P
  Morsom lesning dette her, blir liksom litt mer “kjent”.

 3. Å! Vi bor på samme sted! :D Jeg må si at leiligheten deres ser flott ut! Minner meg på at jeg må tilføre litt mer farger her, hehe:) nydelig altså^^ lurt å sette bilder på de grå skapene! leit at dere flytter, men virker deilig med større plass og ikke minst vaskemaskin og oppvaskmaskin! Lykke til:D

  1. Tusen takk:-)! Ja, det er jo ganske grått og kjedelig her sånn egentlig, minus det røde på kjøkkenet. Men! Det betyr jo bare at det er et nakent lerret som venter på å bli fiffet opp! :-D Skal bli supert med “et stort luksushjem” (som det føles som nå, hehe!)!

 4. Hei Ina:)

  Først vil jeg bare si at du har en super inspirerende blogg. Er ofte innom her når jeg trenger litt farger i hverdagen ;)
  Også lurte jeg på hvor du har kjøpt den herlige blomstrete kjolen (midterste bildet hvor du viser favotittkjolene dine). Den du har olavest over? Den var superfin!
  Hilsen Linn

  1. Hei Linn! Tusen takk fro det :-D Den kjolen er fra Indiska for ikke så lenge siden, så de har den nok der fortsatt!

Kommentarer deaktivert.