Home » Hverdagsblogg » Surrevær

Surrevær

Idag kommer det noe som minner om snø ned fra himmelen, og legger seg såvidt på bakken. Været er typisk marsforvirra, og klarer ikke bestemme seg for sommer eller vinter, og det er i grunn ganske slitsomt for de fleste av oss. Men, igår altså. Da var det varme, sol og ordentlig vår. Jeg hadde blomster i håret, og solbriller på nesa, og nøøøøt sola på vei til jobb (kjennes litt uvirkelig idag?!):
DSCF6850
Blå, skyfri, himmel, en mild bris og gåsunger på trærne:
DSCF6853
Jeg har funnet fram vårskoa! Enda det blir vintersko igjen idag, er det deilig å ha begynt å bruke lette vårsko!:
DSCF6858
Noe annet som er herlig, er at da jeg gikk fra jobb igår vare det ikke blitt skikkelig mørkt ennå, enda klokka var passert halv sju! Himmelen var farget i fine farger, og ga med en sterk lengsel til sommer og varme. Heldigvis er det ikke lenge igjen!:
DSCF6875
Så var det tid for trening, og da passer vel et illustrerende selfie i treningstøy godt? Og trutmunn, såklart!:
DSCF6882
Lysere dager, varme, solskinn.. Åh, det er sånne helt enkle ting som gjør meg så glad og lys til sinns! Det kjennes som tunge lodd blir løftet fra skuldrene mine når jeg tenker på sommer, sommerferie, Risørsommer og bading. IIiihh! Ekstra godt hjelper det å vite at det er flere fine dager som den igår foran oss, enn dager som idag, med snøsludd i lufta.. Hurra! God onsdag!:
DSCF6878

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. I går var det perfekt vårvær, ble i kjempehumør! I dag våknet jeg opp til et lag med snø utenfor vinduet. Foretrekker det første – med god margin.

  1. Jepp! Men, det er fortsatt bare mars, så snø er å forvente! Allikevel er det så absolutt lov til å foretrekke skikkelig vårvær nå!

 2. Vet du hva, det er så koselig at du har begynt (? Gjort det en stund nå da :p) å blogge så ofte! Fint avbrekk å lese bloggen din, om det så er korte innlegg. Du skiller deg ut fra de andre bloggerne, og selv om jeg liker fotballfrue &co også, er det deilig ned en blogg som er litt annerledes :D

  Ha en fin dag! :D

  1. Åå, så koselig sagt av deg! Det setter jeg stor pris på å høre!! Ja, jeg legger ned mye tid og jobb i bloggen om dagen (og stortrives med det!), og da er det ekstra stas med tilbakemelding som din. Tusen takk!

   1. Dette har eg og tenkt på! Og det gjer meg så glad! Takk for at du bruker tida di på å blogga så mykje som du gjer!

 3. Huff ja, mars er en vanskelig måned å forholde seg til altså; er det vår eller vinter?! Man vet virkelig aldri. I morgen skal det jo snø ordentlig igjen også :< Jaja, en får trøste seg med at det er et siste krampetak og at om en måned er våren ganske sikkert her for fullt! Åh, gleder meg så!!!!! <3

  1. Haha!! Såvidt en antydning til en muskel under der, mener du?? Men tusen takk! Trener Bodypump en gang i uka. Veldig moro!

Kommentarer deaktivert.