Home » Hverdagsblogg » Supervidvinkelzoom selges!

Supervidvinkelzoom selges!

Hva selges?: Canon EF-S 10-22 mm f/3,5-4,5 USM
Hvorfor?: Objektivet passer ikke til mitt nye kamerahus (5D Mark II)
Stand?: Ekstremt god stand, veldig lite og pent brukt. Originalforpakning, instruksjonsbok og kvittering. God som ny!
I tillegg: Kjøper får også med polariseringsfilter (verdi ca 300 kroner)
Kjøpt for: 6500 kroner, 2. september 2010
Selges for (inkludert polariseringsfilter): 5500 kroner, pluss frakt (160 kroner)

Er du seriøs og interessert, kontakt meg i kommentarfeltet eller på mail (mewkidblogg@live.no)
Betaling skjer via nettbank, og varen blir sendt så fort pengene har kommet på konto :-)

Eksempler på bilder tatt med Canon EF-S 10-22 mm (sammen med Canon EOS 500d kamerahus og filter):

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Apropo foto! kunne du tenkt deg å dela nokon redigerings-tips med oss? eg elskar bileta dine, og treng litt tips og triks trur eg!

  1. Hvor da??? Hmm, det billigste jeg kunne finne til nettpris var 6049,- pluss frakt (http://www.prisguide.no/produkt/canon-ef-s-10-22-mm-f35-45-usm-20231). Dette er uten polariseringsfilteret (som er verdt rundt 300 kr). Objektivet jeg selger er, som det står i innlegget, så godt som nytt, kommer med originalforpakning og alt. Klart at jeg da også vil prøve å selge det for hva det er verdt, men er det sånn at man virkelig kan få et nytt for under den prisen, bør jeg jo senke den. Selv om det er forsiktig og lite brukt, så er det faktisk brukt :-)

   1. Det er nok ikke lett å selge noe til oppimot nypris, slik er det med alt! Folk betaler heller 500-1000 kroner mer for å gå i butikken å kjøpe nytt!

 2. Tips når du skal selge ting som skal sendes: Send det med postoppkrav – du får spore pakken, du får pengene når personen mottar pakken fordi mottaker må betale for å få den ut fra posten. Best både for deg og kjøper!

 3. Hadde jeg hatt penger og Canon :p
  Har veldig lyst på et slikt selv..

  Kunne du ikke skrevet litt om polariseringsfilter?
  Hvordan bedrer det bilder? Og hvordan?

 4. Hos net on net koster den 6 128,- inkl frakt :> er bare småmyntene i forskjell, men med tanke på at det er helt ubrukt i tillegg er det vel det en effekt likevel.

 5. Og jeg som trodde at alle objektiver til Canon passet overens med alle Canon! For jeg og forestiller meg at en gang i framtiden så (når jeg skal bytte ut og fornye meg) blir det 5d. Men om jeg ikke kan ta med meg objektivene mine over så blir det jo litt dumt å investere så mye da? Kan du forklare i et innlegg forskjellen på eos 500d og 5d mark2?

 6. Heisann! Det kan hende at jeg har lyst på dette! Men får ikke lønn før den 15. Nov. Så skal jeg ta tatovering den 23! Skal se om jeg får råd! Har hatt vidvinkel før, men ble knust da det ble ødelagt. :(

  1. Du får holde meg oppdatert, hvis ikke det har blitt solgt innen da! Ser at du bor i Oslo (??), og i så fall kan du bare hente objektivet, så slipper du frakt! :-)

   1. Det skal jeg mer enn gjerne gjøre! :) Ja, flyttet hit til høsten, så det hadde vært flott! Ser jo at du jobber på lush, har vært der ett par ganger!

Kommentarer deaktivert.