Home » Interiør » Ønskelister » Stueinspirasjon
 1. Takk for titten:)
  Jeg likte spes måten de gule sofaene var satt ut på, plantebordet, hyllene på bilde nr1, og småbordene.
  Akkurat nå er jeg på leting etter egent bolig, og da er det jo lov å drømme seg litt bort, selv om man vet at selve boutgiftene (vedlikehold) sluker det meste av penger.
  Plantebord har jeg planlagt lenge at jeg vil ha, så det blir jeg absolutt å gå for. Sansynligheten for at mitt fremtidige bopel blir mindre enn det jeg bor i nå, er stor. Så da må jeg finne smarte løsninger, og kanskje kvitte meg med noen av de flotte møblene mine:/
  Jeg følger spes med slike “boligdrøm”innlegg for tiden:)

  1. Hyggelig at du likte innlegget! Jeg skjønner at det er vanskelig å finne bolig ja, og det er ikke bare bare å måtte flytte til noe mindre! heldigvis finnes det masse smarte løsninger for små leiligheter (IKEA har masse inspirasjon der!), og kanskje får du også en oppbevaringsbod der du flytter, som du kan oppbevare møblene i? Lykke til med jakten!

 2. De mintgrønne/lyslimegrønne hyllene er så fine at det er urimelig slemt at jeg ikke har råd til å kjøpe de akkurat nå! Synes Ikea er så fantastisk, inkludert de små “matbutikkene” i butikkene. (Nå vet jeg forøvrig ikke om det er sånn i Norge også fordi jeg bare har vært på diverse Ikea-er i Sverige).

Kommentarer deaktivert.