Home » Stas og moro » Streetstyle!

Streetstyle!

Det spennende som skjedde igår formiddag, vet dere? Med journalist og fotograf på besøk? Jo..

Bak kulissene, fotografert av Kirsti Kristoffersen

Jeg skal være med i det ganske så nye bloggmagasinet Streetstyle! Streetstyle er et magasin (i papirutgave) som selges over alt hvor du finner blader, og er kort fortalt et magasin dedikert til oss bloggere. Reportasjen jeg er med i er en “i klesskapet til”-reportasje, og den vil komme på trykk i blad nummer tre som er å finne i bladhyllene i november. Det hele var veldig moro, og jeg er kjempefornøyd! Jeg håper det blir bra på trykk, og er skikkelig spent på å se resultatet :-) Besøk Streetstyle sin hjemmeside for å lese mer om dem
her

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
    1. Det skal være mulig å få tak i i matbutikker og kiosker (minst) over hele landet, så det burde absolutt være mulig å få tak i!

  1. Så utrolig gøy! :-) Jeg kjøpte faktisk det forrige streetstyle for å se hva det gikk ut på, men har glemt å sjekke det ut, haha.. Da får jeg gjøre det nå. Må jo uansett kjøpe neste når det kommer. Jeg gleder meg :-)

  2. Kjøpte det første bladet på torsdag, siden det var så billig. Helt ok blad. Men nå må jeg jo kjøpe, fordi du skal være med! digger at de har guts til å velge ut noen med en litt “ukonvensjonell” klesstil! Stå på Ina, du er herlig!

    1. Hvor mye kosta det egentlig? Har ikke sett det i butikkene ennå, men jeg har ikke kikket etter heller (ennå!). Ja, det synes jeg også var veldig moro! Det finnes jo så mange forskjellige stiler der ute, så det er moro å se at de tar med litt forskjellig. Og takk:-D!

  3. Hehe, jeg leste det bladet for noen dager siden og tenkte at de burde jo ha en reportasje om mewkid!!:D Jeg er litt av en visjonær!

Kommentarer deaktivert.