Home » Hverdagsblogg » Straks påskeferie, jippi!

Straks påskeferie, jippi!

Straks spretter jeg avgårde til Pinpoint, med min splitter nye, knallturkise ryggsekk pakket for påskeferie. Etter jobb vender jeg snuten mot det blide Sørland for å tilbringe påska i Risør sammen med familie, puser og venner. Krysser fingrene for mye solskinn og varmt vær, og masse tid til å slappe av og nyte ferien. Hva er deres påskeferieplaner? :-)

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Både jeg og min bedre halvdel har jobb til onsdagen, men da pakker vi i bilen og drar for å være på campingvogna i resten av påskeuka. Gleder meg maks, og gleder meg til å teste ut kameraet i uteboden etter min oldefar der det er mye rart ;)

 2. I dag blir det fullstendig vårrengjøring hjemme hos meg, og i morgen drar Ylva på påskeferie med tanten og onkelen, så da skal jeg ut til Loke, hvor jeg har hintet frempå med maling av vegger og litt sånn småting som kan gjøre det lettere å selge leiligheten hans senere. :)

 3. Jeg reiser fra Harstad til Hamar i dag, og fra torsdag skal jeg jobbe på Folkemuseet. Ikke så mye ferie denne påsken, egentlig – men man tjener godt på å jobbe alle de røde dagene :) God tur hjem, Ina-fina!

  1. Du får kose deg så best du kan med jobbpåske:> Og som du sier, penger i kassa kommer godt med! :-D

 4. Jeg skal prøve å slappe av, men det føler jeg at jeg har gjort nok nå, for så mange timer som er brukt på søvn er jeg ikke så begeistret for… Så da skal jeg være mye med min kjæreste, min mor og annen familie. Også kjøre motorsykkel når det er vær til det. Jeg elsker påsken!

 5. Så koselig påskepynt! Jeg skal en svipptur til Stockholm i ferien, og ellers skal jeg bare nyte fridagene, jeg også. Deilig! God tur hjem!

 6. God påske i Risør!
  Blir hjemme i Bergen, da jeg må jobbe for en sykemeldt kollega, planen var å egentlig dra til en vennine i Skien!

 7. Så mye fin påskepynt du har! :) Håper du får en koselig påskeferie sammen med venner og familien din i Risør.

  Jeg skal ta en tre-dagers tur til Oslo, med ca 18 timer på toget, jeg gleder meg allerede. ♥

 8. Fine, gule hønepøne! Koselig at jeg fikk sett deg før påskeferien din, og at jeg slik fikk ønsket deg GOD PÅSKE face to face! Ha det superdupert i Risør :-) Psst. Er det sånne derre egg fra Anthon Berg som ligger der på skåla mon trooo? Hilsen godtesnoken. Heh. Heee.

  1. Var så koselig da du kom innom også! Dumt det var så stress og mas at that time. De maneitpluggene, hårpynten, sminka, håret.. Du var så fin og flott idag! Måtte bare få skrevet det også:-D Hihih, ja, det er det! Godt spottet! Igjen, GLAD PÅSK!

   1. Det er sånn det bare er noen ganger, så tenk ei på det! :-) Det viktigste er at man får sagt hei og gitt en klem! Og tusen, tusen takk for kompliment! Det var veldig fint å høre <3 Hihi, én gang godtesnok alltid godtesnok – og dem er det vanskelig å lure ;-) GLAD PÅSK (igjen) til deg også!! ("Glad påsk", jeg og Mari sa også det til hverandre når jeg var på Pinna igår, haha!)

 9. Jeg krysser fingrene med deg for sol både hos deg og hos meg, hehe. Ønsker deg en nydelig påskeferie! Her skal det stort sett jobbes (herlig når man får 100 % helligdagstillegg), men jeg håper jeg får klemt inn i alle fall én fjelltur, litt brettspill, film og godtespising.

 10. Jeg fyller hele 19 år på skjærtorsdag, så da blir det feiring med familie, noe som alltid er hyggelig. Ellers skal jeg jobbe et par dager og nyte skolefri fult ut, før det straks braker løs med russetid og eksamner! :D
  God påske!

 11. Håper du får en superduperfinfin påske :D Jeg skal sove (høhø), være med venner og familie, og generelt ta skikkelig ferie. Det er så deilig! Hils masse til pusene :D

 12. Min påske blir tilbragt med kjæreste og sviger-familie i fantastiske Bergen. Gleder meg masse. Ha en superfin påske i vakkre Risør!

 13. Silje fra siljesreise?

  Flotte bilder :) Likte spesielt godt det av deg hvor du viser frem ringen :) Du ser ut som en japansk tegneseriefigur, på en fin måte.

Kommentarer deaktivert.