Home » Hverdagsblogg » Interiør » Statusoppdatering fredag 11. mars

Statusoppdatering fredag 11. mars

Onsdag kveld, de siste eskene som skulle flyttes kvelden etter, blir fylt til randen (jepp, jeg hadde sklidd inn i “kosetøyet”!):
IMG_3581

Og stablet klart:
IMG_3588

Etter jobb igår kveld, lasset Åsmund og jeg 16 store pappesker fulle av saker og ting, terrassemøblene våre, det gamle skatollet, pidestallene, og det lille trebordet som plantene har stått på ved vinduet, ut av leiligheten. Min kjære onkel stilte opp med lastebil og nødvendig utstyr, og etter å ha fått lasset alle sakene inn i det store lasterommet, kjørte vi to avsted til et oppbevaringslager på Ryen. Derifra fikk vi fraktet alt inn i en oppbevaringsbod, og puh, så var vi endelig i mål!

Leiligheten er så innmari tom nå, og det er gjenklang i alle rommene. I morgen og søndag skal Åsmund og jeg shine opp terrassen; vaske, pynte og ordne etter beste evne. Dessuten skal vi gå igjennom både boden på terrassen for å rydde opp i den, og boden på datarommet, hvor det også må ryddes litt mer, så det ser bra ut til visningen. Ellers skal vi vaske, gnikke, og gnukke på alle overflater i hele kåken, sånn at alt er klart. Til nå har alt gått på skinner, og det håper jeg at det fortsetter med!

Sånn her ser stua ut idag. Stor forandring fra bildet ovenfor, hoho!:
IMG_3592

Idag tar vi derimot flyttefri, for å få en etterlengtet pause. Åsmund jobber, og jeg har fri. Først på dagsplanen min, står en kaffivisitt hos ei venninne, etterfulgt av tatoveringstime hos Hilde på Tro, Håp & Kjærlighet. Og så, i kveld, skal jeg treffe Åsmund på et utested, for å se ham holde foredrag om bitcoin. Spennende!

Håper dere får en finfin fredag!!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Ååh, nå kjenner jeg det klør etter å finne eget hjem, er så klar for det (selv om det er fryktelig slitsomt!)
  Høres ut som herlige planer for frifredagen :-)

 2. Jeg flyttet for bare en liten mnd siden inn i min kjæres leilighet. HJadde dog vært helt fantastisk å finne noe nytt som ble vårt, og ikke bare leid. Men men, ting tar tid. Kos deg med flytting. Håper det ikke blir bare stress.

  1. Koselig å bo sammen, selv om det ikke er deres eget! Får håpe dere får til noe:-)! Tusen takk (det håper jeg også, hehe!)!

 3. Minner meg om at det snart er på tide å ta en vårrydding her hjemme også. Haha! Utrolig hvor mye som hoper seg opp av papirer og saker man egentlig ikke bruker. Og vi har ikke bodd her et år engang :O
  Lykke til til Åsmund! Går helt sikkert superfint. Og veldig spennende tema :D

  1. Ja, det er helt rart! Det er godt å få gjort da. Skikkelig! Det gikk kjempefint, og han var så flink (hilsen stolt kone) :-D

 4. Vet hva du mener med gjenklang i et rom ja, og det gjør det straks litt mindre hyggelig å bo der! Men da er det godt å tenke på at om noen måneder så kommer hele flytteprosessen bare til å være et svakt minne, og dere kommer til å bo på et sikkert minst like fint sted :D God helg, Ina!

  1. Så sant, så sant. Føler det er sånn i hele kåken nå, men det er jo heldigvis ikke så lenge vi blir boende som dette (forhåpentligvis *krysser fingrene*)! Mange takk for fine ord, du har jo helt rett <3 God helg!!

 5. Flytting er så kaos. Vi har enda ett lite flyttelass igjen på møre, altså 12 timer kjøring tur-retur(!!).. Men du, bare si ifra om flyttehjelp trengs, for dagene mine er ganske tomme. Å å hjelpe til er alltid hyggelig :-)

Kommentarer deaktivert.