Home » Tatovering » Starten på et Risørlår

Starten på et Risørlår

IMG_1999

Hohoho, på lørdag var jeg hos HildeTro, Håp & Kjærlighet igjen, og fikk startet på mitt andre lår. Motivet har stått klinkende klart for meg i lang tid, og det var så moro å endelig komme i gang med tatoveringa! Vi gjorde bare linjer og litt sort på lørdag; neste gang blir det farging (antakelig i slutten av neste måned). Ane var med og holdt meg med selskap, og det var i grunn 2,5 veldig koselige timer (Hilde er jo så snill og flink!). Motivet er Risørs byvåpen, og rundt er det nyperoser og nyper. Skikkelig patriotisk, med andre ord! Byvåpenet er blått, nyperosene skal være lyserosa, og nypene oransje. Jeg gleder meg veldigveldig til å få hele tatoveringa ferdig! Så, hva synes dere?

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Hehe, det er en annen Risørpatriot som også har byvåpenet tatovert på seg, så jeg kan nok ikke si jeg er sååå original. Men, kult er det i alle fall! Byen i mitt hjerte<3 Nå er jeg vandrende reklame for byen min resten av livet, hoho! Jaaa, jeg også! (Du får ta deg en ny snart, hihi!)

 1. Den var kjempefin!
  Eg og vil ha ny tatovering snart. Vert så tatoveringssjuk med jamne mellomrom at det gjer direkte vondt. Har tre til no, og skal i alle fall ha tre til. :)
  Eg likar dine tatoveringar veldig då. Tykkjer dei skildrar deg veldig. :) Blir spanande å sjå når den nye vert heilt ferdig :D

  1. Tusen takk for det Isabelle! Så koselig at du synes de kler meg :-D! Det skjønner jeg veldig godt at du gjør; det er så lett å bli hekta! Tre til høres ut som en veldig bra plan:-)

 2. Veldig pen tattis! Skulle ønske jeg klarte å finne ut om jeg skal tattovere meg eller ikke… Driver å fantaserer litt om en liten Harry Potter tattovering, siden jeg elsker de bøkene. Meeeen vi får se :-)

  1. Tusen takk:-D Det er jo ganske ok å være heeeelt sikker; en tatovering er ganske så permanent, hehe! Men, hvis du bestemmer deg for det, er det bare å kjøre på! Det er mange voksne/unge eldre som komplimenterer meg på hår/piercinger/tatoveringer, og sier de skulle ønske de turte å gjøre lignende da de var unge. Da jeg svarer at “en blir aldri for gammel!”, er det mange som rister på hodet og sier at “jo, det er nok for seint for min del”. Det synes jeg er trist å høre; en burde ikke sette begrensninger for seg selv i livet, selv ikke på den fronten! En Harry Potter-tatovering høres veldig koselig ut:-)! Tror det kunne kommet mye fint ut av det!

  1. Thank you, I’m glad to hear that:-D! I guess I could start to write a little translate text at the bottom part of the blog agian. I did that before, but I never got any replays written in English, so I stopped:-( I’m happy to hear that you like it anyway! :-D

 3. Selv om jeg ELSKER Risør, så ville jeg nok ikke tatovert byvåpenet, selv om det er aldri så fint. Men jeg digger at du har gjort det! Det overrasker meg ikke :-)

 4. Hahaha du er gæææærn :D så utrolig morsomt, tøft, litt harry, men veldig søtt! :D

 5. Så fin! Digger blomstene – og Hilde er en superflink tatovør – hun har laget valmuer på leggen min, som jeg er superduper fornøyd med :-)
  (Og byvåpenet er veldig stilig, selv om jeg selvsagt holder en knapp på reven fra Vegårshei, min hjemkommune, hihi)

  1. Og, da har jeg sikkert sett den på bilde, og husker jeg riktig er den veldig fin!! Hoho, ja, det er fint det også :-D

 6. Du er så nydelig, og det tror jeg tatoveringa kommer til å bli og! Den er råstilig allerede. :)

 7. Oi, så fint! Skikkelig originalt og ikke noe som alle andre har! Den er kjempefin uten farger, men gleder meg til å se det ferdige resultatet også! :D

Kommentarer deaktivert.