Home » Hverdagsblogg » Stamfaren og Too-Tikki

Stamfaren og Too-Tikki

Vi går snart inn i et nytt år, og et nytt år betyr nye Mummikopper!! Allerede har bilder av to nye kopper begynt å sirkulere på nettet, og det er altså disse to:
Mummi-kopper
Den sorte koppen med Stamfargen på er naturligvis ikke heeelt i min gate, men som den Mummikoppsamleren jeg er, må også den i hus, og Stamfaren er jo utrolig søt! Too-Tikki derimot, med en herlig pastellfarget bakgrunn, hav og vind.. DEN er midt i blinken! Åh, som jeg gleder meg til disse to, altså! Jeg aner ikke når de blir å finne i butikkene, men jeg kan tippe vi snakker rundt mars, eller deromkring. Fine, eller hva?

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Jaaa gleder meg så utrolig mye til disse to kommer! de blir nummer 48 og 49 i samlingen (tror jeg ihvertfall.. mistet litt telling på veien!). Ha en fin kveld videre ^^

Kommentarer deaktivert.