Home » Q&A » Sprøsmål til dere + takk!

Sprøsmål til dere + takk!

Gjør som ved forrige nyttårsaften jeg, nemlig:
nyttaar20152016


I tillegg vil jeg benytte anledningen å takke dere alle for et knallfint bloggår!
Dere har lest, besøkt, kommentert og engasjert dere, og det gjør meg så innmari glad! Blogg-gleden har stort sett vært på topp, og flere dører har åpnet seg for meg dette året, takket være dere. Selv om motivasjonen i blant synker, er dere alltid der og drar meg opp igjen, motiverer med til å skape, være kreativ og å stå på. Jeg håper 2016 blir like bra på denne fronten, at dere vil være med i året som kommer, og at jeg klarer å holde bloggen gående. Tusen takk, alle sammen<3!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. 1. Det beste som har skjedd meg er nok at jeg endelig “fikk ut fingeren” og sa opp min jobb gjennom nesten 8 år for å følge en annen drøm. Og samboerskap med en veldig fin en selvfølgelig :)
  2. Ingen spesielle ønsker og drømmer egentlig, bare håp om at den fine hverdagen fortsetter som den er nå <3
  3. Dette har jeg gitt deg tilbakemelding på ganske mange ganger før (hehe!), men kan godt skrive det igjen; jeg liker alt du skriver :) Personlig er jeg nok mest glad i de helt "enkle" hverdagsinnleggene med pusekos, farger og godt humør :)

  Og så må jeg bare få si tusen takk til deg, Ina, for at du er den fineste bloggeren der ute :) Jeg blir like glad hver gang du har postet noe nytt, og gleder meg til å følge deg videre i 2016!

  1. Hurra for å følge drømmer, Linn! Det har vært så koselig med tilbakemeldingene dine i året som har gått, og ikke minst å følge med på reisen din med studier, flytting osv. Takk for at du leser, kommenterer og er der! Og ikke minst for fine ord!

 2. 1: Enten å flytte sammen med Mikael igjen, eller å få bli utgitt i en bok!
  2: Jeg ønsker meg en jobb :D
  3: Mer foto! :D :D

 3. 1. Det beste (og skumlaste/vanskelegaste) som har skjedd meg i 2015 var at eg sa opp min trygge Oslo-jobb og flytta til Frankrike, og at eg no er blitt flytande i fransk! Og at eg har hatt tid til å teikne eller skape noko kvar einaste dag.
  2. Ønsker meg ein fast jobb, og ein litt ‘tryggare’ kvardag (sånn økonomisk, altså) – men sånn elles kan livet gjerne halde fram som før!
  3. Synst det er så fint med alt det kvardagslege du deler, som antrekk, innkjøp, oppskrifter, småturar (om det så er i Marka eller i utlandet)… Skulle gjerne sett fleire ‘foto i timen’-innlegg, det er alltid gøy!

  Håpar du har eit kjempefint år i vente! :D

  1. Hoho, så kult at du turte å flytte! Og at det har gått så fint, ikke minst! Jeg ønsker deg masse lykke til med jobbsøking, og tusen takk for innspill! Takk, og godt nyttår! Håper 2016 blir flott og kreativt!

 4. 1. Hmm. At jeg endelig klarte å føle meg som en flink student i samfunnsfagsstudiet. Og turene til Polen og Berlin. Og da jeg deltok med musikkorpset i NM.

  2. At reiseutdanninga i Barcelona åpner for ønskede og spennende muligheter i en ny utdanning jeg håper vil engasjere meg mer enn lærerutdanninga. Håper dette blir noe jeg vil syns er oppriktig givende og interessant! Og så kunne godt litt kjærleik ha kommet og banket på døra, hehe. Litt lei av å være ensom, booh.

  3. Åhmm.. jeg håper jo stadig at det kommer slike video-spørsmålsrunder som jeg klarer å henge meg med på og stille spørsmål til haha. Ellers kanskje slike innlegg med meninger og synsing. Synsing liker jeg :)

  Godt nytt år! :D

  1. Krysser fingrene for at du finner kjærligheten i året som kommer, og at du får jobbe med det som føles bra for deg! Hihi, jeg og Åsmund tenkte litt på å lage sånn live videosending med svar på spørsmål som kommer inn fortløpende. Høres ikke det moro ut? Takk, godt nyttår!!

 5. 1. At jeg fikk en jobb etter å ha skrevet en god søknad og gjort et godt intervju. Det er jeg stolt over.
  2. Ønsker å kunne stole på meg selv og stå for beslutningene mine. Tror det vil gjøre meg lykkeligere og hjelpe meg til å ta de valgene jeg trenger å ta fremover.
  3. Jeg synes allerede du gjør en fantastisk jobb! Kan godt tenke meg enda mer om dyrevern og om det å være en bevisst forbruker. Dersom det er noe du har mer å si og mene noe om, såklart! :)

  1. Gratulerer så mye med jobb! Jeg håper du får ønskene dine oppfylt, og mer til, i dette nye året. Tusen takk for tilbakemelding + innspill, Maja! Klem til deg!

Kommentarer deaktivert.