Home » Q&A » Spørsmålsrunde i juni

Spørsmålsrunde i juni

PB221263  IMG_4076 IMG_4505 IMG_4015 IMG_4339
Illustrasjonsbildene fikk bli bilder fra Thailandturen i november, siden sommeren her glimter med sitt fravær

Vips, så var det gått en liten stund siden forrige gang, og jeg føler på meg at tiden igjen er moden for en SPØRSMÅLSRUNDE! Yaaaayyy! Spør og grav om alt mellom himmel og jord i kommentarfeltet, så besvarer jeg spørsmålene deres i et eget innlegg seinere i uka. Krysser fingrene for masse, masse spørsmål fra dere, hoho!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Wii, spørsmålsrunde er gøy! :)

  1. Når føler du deg lykkeligst?
  2. Dersom Risør ikke var et alternativ, hvor i Norge ville du ellers bodd?
  3. Har du en yndlingsfilm? I så fall, hvilken?

 2. 1) Hvordan kan man kort og greit forklare andre at man ikke drikker alkohol? Når de spør meg om hvorfor jeg ikke drikker, føler jeg at jeg prøver å rettferdiggjøre eller unnskylde at jeg ikke drikker (f.eks: “jeg liker bare ikke smaken…” eller “det har ikke noe med kristendom å gjøre, altså..”), fordi jeg ikke vil fremstå som dum. Huff, det kjennes ikke bra i det hele tatt…..

  2) Liker du å sole deg? Bruker du evt. solfaktor?

  3) Hvis du bare kunne valgt fem ting, hvilke ting ville du valgt å redde ut av leiligheten hvis den stod i brann?

 3. visste du at burts bees bruker allergi fremkallende stoffer i produktene sine?

 4. Hvilke matvarer spiser du nesten hver dag?
  Hva liker du best å spise i helgene?
  Liker du smaken av kjøtt?
  Hvorfor sluttet du å spise kjøtt? Var det kun pga. dyrevelferd?

 5. Hvilken følelse har du rundt det å dra til dyrehager, akvarier og lignende? Selv er jeg veldig glad i dyr, og synes det er spennende med slike besøk, men samtidig får jeg en vond følelse med tanke på at det er ville dyr i fangenskap. Hva tenker du om dette?

  Hvis du har en fridag midt i uka, hva vil du helst fylle den med?

 6. Hei, har dere begynt å konkretisere når flytting til Risør skjer? Jeg synes jeg ser flere innlegg og drømmende tanker rundt det, så det oppleves som det er på vei til å skje snarlig.

 7. OKAY nå kommer et spørsmål jeg aldri trodde jeg skulle stille, og det blir kanskje mer et ønske… Nemlig hva slags maskara bruker du og ville du laget et sminkeinnlegg ? ? ? Synes du sminker deg så lekkert, så skulle gjerne plukket opp noen tips. ;) (Og i samma slengen, gjerne tips til milde hud- og naturvennlige sminkefjerningsprodukter/kremer også?)

  Og noen til da, hva er yndlings TV-serien din, og 3 yndlingsfilmer? Og ditt favorittbrettspill??

 8. Har du mange venner som også er pescetarianere eller vegetarianere?
  Hvis du “måtte” tilbringe ett år utenfor Norge – hvor ville du reist og hva ville du gjort?

  Jeg pleide å blogge tidligere, og vurderer å starte igjen, men har så mange dumme “men hva skal jeg skrive om”-tanker… Noen tips til hvordan man sparker seg selv i rævva og setter i gang?

  Takk, takk :-)

 9. Så kjekt du har spørsmålsrunde! Digger bloggen din så mye at jeg har lest den fast i tre år, haha.

  1. Når/hvorfor ble du pescetarianer? Kunne du tenkt deg å bli veganer?

  2. Hva er din aller største svakhet når det kommer til a) mat og b) generelt?

  3. Hva er det koseligste du vet?

  4. Er det noen vaner som du eller andre har, som virkelig irriterer deg?

 10. Hei!

  Når dere flytter til Risør, har du tenkt å ta lappen da? Hvordan er det med busstilbudet der? Etter at vi flyttet tilbake igjen til “bygden” var jeg nødt til å ta lappen, og så lurte jeg på om det blir det samme for deg :)

 11. Hei Ina! Jeg har lest bloggen din i mange år nå, men aldri lagt igjen en kommentar, så nå er det på tide!
  Jeg har lenge hatt lyst til å bli pescetarianer, men føler det er litt vanskelig å ta det steget. Samboeren min bare himler med øynene når jeg snakker om det og skjønner ikke i det hele tatt hvorfor jeg har lyst til å slutte å spise kjøtt. Han er kjøttelsker, og vokst opp med kjøtt til alle middager og synes det er det beste ved hele måltidet. Jeg har ikke lyst til at vi skal begynne å lage to middager heller, da det å lage middag sammen er noe vi gjør hver dag. Har du noen tips til meg?

Kommentarer deaktivert.