Home » Innkjøp og gaver » Interiør » Spiselige blomster og livet i strandsonen

Spiselige blomster og livet i strandsonen

Igår kjøpte jeg ca de fineste plakatene som finnes, og hang dem opp over spisestuebordet. Ble det ikke fint?! Den ene har illustrasjoner av spiselige blomster:
IMG_0566

Tada! Jeg holdt på å kjøpe enda en, men droppa det. Da de var hengt opp, angra jeg akutt bittert, og må nok ha en tredje plakat til å henge til venstre for blomsterplakaten (den jeg jeg var på nippet til å kjøpe hadde en oversikt over løvtrær på seg!). Det hadde gjort seg bra!:
IMG_0549

Den andre har en oversikt over dyr og planter som holder til i strandsonen. Perfekt for en sjøelsker som meg!:
IMG_0564

Begge er kjøpt i museumsbutikken i forbindelse med Botanisk Hage/Zoologisk museum/Geologisk museum på Tøyen

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. åå den med blomster på; i need!! Husker du hva de kostet? :-) og du som sikkert er innom der endel (virker sånn iallefall hehe) vet du om det er noe de alltid har inne eller bare akkurat nå? Er selvfølgelig på to ukers ferie og såå kjipt hvis det er tomt når jeg kommer hjem.. :-(

    1. Jaaa! De kosta 99,-. De har hatt plakater der lenge i alle fall, men nøyaktig disse hadde jeg ikke sett der tidligere (er en god stund siden sist jeg var innom butikken der). Men, de hadde en del av de, så jeg regner med at det er flere igjen om et par uker! Du kan jo også ringe dem og høre om de kanskje har en de kan holde av til deg?

  2. Så fine plakater! Har faktisk fått veldig lyst på den med blomster nå :) Hadde vært så fin over spisebordet.

Kommentarer deaktivert.