Home » Helgekos » Mitt Oslo » Spasertur i høstlige Oslogater, parkliv og kaffi

Spasertur i høstlige Oslogater, parkliv og kaffi

Mette på lunsj fra Hitchhiker søndag ettermiddag, kjøpte vi med oss kaffi før vi forlot Mathallen:
IMG_3220
I Telthusbakken lå de små, fargerike husene badet i sollyset, fra sola som tittet fram noen små minutter:
IMG_3226
Vi vasset gjennom høstløv og søndagsstille Oslogater. Møtte på joggere, familier med barnevogn og mange som sto utenfor huset eller blokka si og raket sammen høstløv. Lufta var nøyaktig så frisk som den pleier å være på milde høstdager:
IMG_3235
Vi vandret og vandret, fra Telthusbakken til St. Hanshaugen:
IMG_3248
Til parken på St. Hanshaugen, hvor alle trærne var farget gule:
IMG_3260
På en grønnmalt benk drakk vi kaffi og spiste hver vår makron (litchismak på meg, og sjokoladesmak på Åsmund), og to konfekter på Åsmund. Også de fra Mathallen. Det var godt å sitte ned litt, godt å kjenne på å ha fri og bare ta en rusletur som det, uten noe tidsskjema å følge:
IMG_3276
Deretter begynte vi på ferden ned mot sentrum igjen, for å komme oss hjem til klesvask og middagsmat:
IMG_3283
IMG_3288
En liten trikketur, og vips så var vi på Jernbanetorget igjen, og kjøpte med oss godsaker på Østbanehallen, før det bar hjemover med bussen. Hjemme så vi tv-serier, spiste italiensk til middag, vasket to maskiner med tøy og slappet av. Helt ideelt! Forkjølelsen begynte så smått å slippe taket også, så jeg kunne alt i alt si meg godt fornøyd med dagen:
IMG_3295

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
    1. Jaaa! Jeg er der jo typ aldri, sånn egentlig, for det er så langt ifra der vi bor, der jeg jobber osv. MEN, så fint område! Håper du trives :-)

  1. *rar kommentar alert* Jeg drømte at jeg skulle passe barnet til deg og Åsmund. Jeg syntes det var litt rart. Men i løpet av passeperioden ble barnet mer og mer til en katt, og da Åsmund skulle plukke henne opp var hun 100% en katt, Desverre innså jeg at jeg hadde glemt å børste henne og hun var skikkelig flokete. Så jeg ble flau og bare ‘sorry for at jeg ikke gredde katten’.

    –the end–

    1. Hahahaha! Det høres ut som en veldig bra drøm!! Tusen takk for at du delte dette med meg, for nå ble jeg skikkelig fnisete!

  2. Den fikonmarmeladen är min favorit, har du provat den med en bit Manchego? Det är så gott!

Kommentarer deaktivert.