Home » Dagens antrekk » Foto » Hverdagsblogg » Søndagstur med blomster i håret
 1. Du har så mange herlige bilder fra Botanisk Hage, gleder meg sånn til å dra dit selv! Trondheims botaniske hage er skikkelig kjip i forhold…

  1. Å, er den det?? Så kjedelig! Du får ta turen til Oslos Botanisk Hage neste gang du er her, for på denne årstida er det superfint der! Er godt å ha en så stor hage med mye blomster i, når vi ikke har vår egen. Takker og bukker for bilderos!

 2. aww fin søndag!:)

  Min helg har vært preget av fine venner på besøk. 8 stykker var vi til sammen. Syntes det var kjempe stas, at de ville komme helt ut hit jeg bor fra alle steder i Norges land :).
  Fisking, fjas, latter og masse kos ble det. Virkelig en fantastisk helg, og en litt vemodig søndag.. da de reiste hjem <3. Men de er jo ikke så langt unna heldigvis :). Videre dro datteren min og jeg på skole avslutning. Veldig koselig og minnerik dag!:D

  1. Åh, så koselig! Var nok ikke så lett å få det til å klaffe ut for alle sammen på en gang, så vil tro det var superartig å få det til! Utifra bloggen din ser det ut til at det var veldig fint:>

 3. Uhuh, så fin du er:) Så ut som en finfin dag! Jeg likte spesielt godt bildet av tekanneserviset med blå blomster:D Og bildene fra botanisk hage var skikkelig idylliske og fine <3 Flinkiz Iniz<3

  1. Nihihi, takk Lindispus! Ja, det settet var skikkelig fint :-D Veldig koselig å ha besøk av deg til lunsj idag forresten!

 4. Herlige bilder i fine farger som alltid <3 .. Og så er du veldig fin i den dongerivesten din!! Dagen din hørtes (og så) mye koseligere ut enn min som dreide seg rundt å stå på jobb stort sett.. Litt koselig likevel å spise SunLolly med Adrian da jeg kom hjem. :-)

  1. Takk for det, Hege :-D Veldig koselig å høre:-* Stå på jobb på en søndag høres kjedelig ut. Men, som du sier; da hjelper det med is og kjæreste! :-D

 5. Åhhh, det er så fint på Grünerløkka! Utrolig glad for at jeg går på skole der (også fordi det er rett ved Liebling og Kaffebrenneriet, haha) – har sett deg et par ganger, men tørr egentlig ikke hilse på.

  Kjæresten kom hjem fra utveksling i England på fredag kveld, så jeg var med han hele søndag! Kjempekoselig. (:

  1. Ja, veldig koselig der! Hvilken skole er det du går på? :-) Ih, du må hilse på neste gang da! Det er ikke farlig :-D Kan tro det var koselig å se kjæresten igjen!

 6. Elsker slike “bestemorting” som de lampene og serviset! Du ser foresten lekker ut som alltid:)
  Jeg og min kjære sov lenge, spiste frokost sammen, snakket og så film i sofaen. Ikke noe spesielt, men veeeldig koselig<3

 7. Jeg blir helt lykksalig av å lese alt det pene du skirver om. I den grad det er fornuftig å se opp til andre menneker, er du absolutt kvalifisert!

 8. Awww det blå settet burde vært med meg hjem :(

  Jeg har jobbet hele helga, og jobber tilogmed i morgen, og så har jeg endelig to dager fri. Da har jeg tenkt å gjøre nøyaktig ingen verdens ting, hurra! :D Hihi. Jeg har bare 3 helger fri i sommer, så dem blir det ikke mange av (men desto mer cash på kontoen, og dét trenger jeg, hoho) ;P

 9. Søndagen tilbrakte jeg på bruktmarkedet på birkelunden, og ellers bare vandring rundt på løkka. Hadde en veldig fin søndag i allefall.

  Og forresten så elsker jeg bloggen din! Blir alltid så glad av alle fargene…
  Men hvor har du fått tak i den fantastiske tightsen?

  Hilsen hun som var innom pinpoint her om dagen og spurte om medusa! tihi.

  1. Hihi, så koselig å høre at du liker bloggen så godt!:-D Grünerløkka er koselig, kanskje litt ekstra på søndager! Tightsen er fra Indiska, og de hadde den der fortsatt da jeg var der i forrige uke. Synes det var dumt at du ikke piercet deg hos oss!

Kommentarer deaktivert.