Home » Lister » Q&A » Søndagsliste, tredje mai totusenogfemten

Søndagsliste, tredje mai totusenogfemten

Säg något som du är stolt över men som du aldrig får tillfälle att skryta om:
Jeg er avholds, og har aldri vært full eller beruset. Jeg kan presse ut skulderbladene, sånn at de stikker ut av ryggen (ser ganske corny ut). Jeg har aldri sett (annet enn reklame på TV) Paradise Hotel eller andre lignende tv-programmer

Vilka är dina ofta använda emojis?
Dette er de jeg siste emojiene jeg brukte i sms-programmet på mobilen:
Screenshot_2015-05-03-21-25-19
Vad gjorde du igår kväll?
Spiste middag med Silje og Åsmund på TukTuk Thai, spaserte på Operataket og spiste godis foran dataen

En bild som symboliserar denna dag:
Masse bloggjobbing og radiolytting, litt husarbeid, og mer bloggjobbing. Bilde fra gårsdagens bloggpost :
10

Vad åt du till frukost idag?
Ett grovt knekkebrød med smør og gulost, sitronyoghyrt med vannmelonbiter i og en kopp kaffi med melk oppi

Vilket är ditt lyckonummer?
3! Alle gode ting er 3, og jeg har bursdag den tredje (januar, that is)

Hur såg du ut som artonåring?
I 2009 var jeg 18 år, og disse bildene er fra mai det året:
mewkid_18år

Vilket är ditt senaste köp?
En pakke med Kusmi-te og et handlenett med papegøyer på i “hold ut, og lykke til med eksamen og innleveringer”-gave til min gode venninne Maria Elén

Är du allergisk mot något?
Ikke noe som jeg vet, bank i bordet!

Hur länge har du varit utan sömn som längst?
24-25 timer da jeg var i tidlig tenårene. Da var det tøft å døgne, hoho!

Vilken tid på morgonen vaknar du?
På hverdager ringer vekkerklokka 06:57, for å være presis. I helgene, når jeg har fri, sover jeg til jeg våkner av meg selv. Noen ganger i åttetida, andre ganger en del senere

Hur ser du oftast ut till vardags?
mewkid
Liste lånt fra Sandra

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Gøy å lese sånn lister. Kanskje jeg låner den selv en gang, heheh :) Syns det var fint svar der du skrøt av å være avholds. Er kanskje dessverre ikke så mange som velger å skryte av det. (Er ikke avholds selv, men syns det er flott når folk står for det valgene man tar. Hipp hurra for det!)

    1. Så bra du likte den! Synes det er gøy å fylle ut slike. Du må gjerne låne! Ja, jeg har skrevet en egen post om det her på bloggen tidligere (Google “mewkid om å være avholds”, så finner du det. Får ikke til å lime inn linken fra mobilen nå), men det er ikke så ofte det faller seg naturlig i dagligtalen å nevne det, hehe!

  2. Det er så FLOTT at du ikke drikker alkohol, Ina! Kombinert med å ikke spise kjøtt er du et så verdifullt og fint forbilde for andre. Ikke bare barn, men også dyr føler seg utrygge når menneskene i omgivelsene deres får promille. Og det er ikke mye som skal til. Det er også noe å tenke på for folk som er vegetarianere og veganere, – om man virkelig ønsker å støtte og respektere dyrene.

    1. Tusen takk for det, Elisabeth!! Det er utrolig hyggelig å høre! Du har helt rett i at dyrene heller ikke setter pris på alkoholpåvirkede mennesker, og det synes jeg dyreeiere og de som ferdes der dyr er, bør ta hensyn til! Veldig godt poeng av deg! Takk!

Kommentarer deaktivert.