Home » Hverdagsblogg » Søndagshygge

Søndagshygge

Lørdag møtte Ane meg etter jobb på Pinpoint, og sammen satt vi oss på 70-bussen hjemover, med skrubbsultne mager. Vel hjemme gomlet vi i oss frossenpizza og godteri i mengder, moret oss med filmene Det Regner Kjøttboller og Get Him To Greek i vintagesofaen, og oppdaterte hverandre på livene våre til uti de sene nattestimer. Etter at Ane flytta til Oslo i august, har vi hatt henne på middagsbesøk mange ganger, og det er så utrolig koselig! Hun har tross alt vært min aller beste venninne i hele atten år! Her er et polaroidbilde jeg tok av henne igår:
IMG_8423

Søndag morgen sov Åsmund og jeg alt for lenge, men det gjorde ikke noe, for dagen var uten planer. Uten praktiske gjøremål og husarbeid, rettere sagt. De eneste planene vi hadde var å slappe av og kose oss hjemme. Typisk daffedag! Jeg drakk te fra Mummimammakoppen, leste ukeblader, ordnet med bloggen og pratet med mamma i telefonen. Vi spiste veggistaco til middag foran tv’en mens vi så Disneys tegnefilmversjon av Robin Hood, og bare hadde det fint.
IMG_8468

Og så brukte vi den nye kokeboka vår, Kjøttfrie Dager, (takk Ingunn! Flott bursdagspresang!) til å planlegge middager til denne uka. Det er forresten en veldig fin bok, og selv om vi ikke har testet ut noen av oppskriftene enda, kan jeg allerede anbefale den videre. Den inneholder bare pescetarianske oppskrifter (dvs. null kjøtt, men masse veggismatoppskrifter og fiskematoppskrifter), og passer dermed perfekt for meg! Fargerike og fine bilder, samt morsom og velskreven tekst, er det også i den:
IMG_8445

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Kommentarer deaktivert.