Home » Helgekos » Mitt Oslo » Sponsor, Giveaway » Stas og moro » Søndagsfrokost med Et Dryss Kanel

Søndagsfrokost med Et Dryss Kanel

–Sponset event–
Søndag morgen møtte jeg fire fine jenter på hotellet Clarion Royal Christiania som ligger midt i sentrum, og i frokostsalen var det reservert et bord til oss! Synne hadde nemlig ordnet et samarbeid med hotellet, og vi fikk altså nyte herlig frokost der, mot litt reklame fra oss på sosiale medier. Det var naturligvis ikke feil for en hotellfrokostelsker som meg!:
IMG_6003
Hotellet overnattet faktisk Åsmund og jeg på for et par år siden, så jeg visste allerede før jeg ankom at det kom til å bli bra (frokosten er nemlig skikkelig god!). Mye å velge i var det, og fordi hotellkjeden er opptatt av miljøet, er alt der fritt for palmeolje, og store deler av maten er økologisk. Her venter Maren på at vaflene skal bli ferdigstekt:
IMG_6014
Dessuten har Clarion-kjeden et stort fokus på frukt og grønt, og oppfordrer til mindre inntak av kjøtt med mange vegetariske godbiter. Med andre ord supert for oss som ikke spiser kjøtt! Clarion-kjeden har faktisk også samarbeidet med WWF og Dyrevernalliansen om å utvikle en rødeliste som inneholder mat de ikke serverer (som f.eks gåselever, scampi og truede fiskearter). Som de selv sier er det “fordi vi ikke ønsker å servere mat som bidrar til dyremishandling, utrydding eller miljøødeleggelser”:
IMG_6017
Over den lyse spisesalen hang forresten et enormt flagg, siden vi er i festmåneden mai, på hele 256m²! WOW!:
IMG_6018
Bordet som var reservert til oss hadde de pyntet så fint at jeg ble litt rørt, hihi! Flagg, fine servietter, matchende telysholder og blomster, samt en fin duk. I tillegg fikk vi hver vår lille overraskelse i en papirpose ved plassen vår!:
IMG_6022
I kjent Ina-stil, sanket jeg med meg det meste som kunne være godt til frokost. Frokostappetitten min er stor, og da vi satt oss til bords, var det allerede gått flere timer siden jeg våknet. Mmm, så mye godt! Oster, stekte poteter, bakt tomat, tomatbønner, brød, yoghurt, müsli, frukt, vaffel, croissant… Åh!:
IMG_6026
I overraskelsesposen å blant annet et gavekort på en hotellfrokost for to! Så himla koselig! Her åpner Ine sin!:
IMG_6032
Marlou og Synne var der. Her er tydelig Synne litt forvirra, mens Marlou stråler som en sol:
IMG_6037
Naturligvis knipset vi bilder som bare det. Bloggere, vel! Maren var like søt som allid:
IMG_6043
Mmm, frokostdessert, hihihi! Og masse kaffi. Aaahh, kaffi:
IMG_6059
Så var det Synnes tur til å stråle litt! Masse bilder fikk hun knipset også (gleder meg til å se!):
IMG_6071
Vi ble sittende helt til frokostserveringen stengte, og vi måtte videre hver til vårt, til avtaler av diverse slag. For en utrolig hyggelig frokost, og for et fantastisk initiativ, Synne! Tusen takk!:
IMG_6091
De fire finingene har også lagt ut bilder fra dagen på sine Instagramkontoer! Jeg tok meg friheten til å låne bildene de tok til denne kollasjen. Under bildet er linkene til Instagram-kontoene deres:
insta
1 // 2 // 3 // 4

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Det var en fantastisk fin måte å starte dagen på, hurra! Og haha, sånn ser jeg altså ut når jeg tar bilder til instagram :D Ha en fin mandag! <3

  1. Ja, helt enig!! Jeg visste jo allerede at frokosten der var knall, så jeg var ikke vanskelig å be, hoho!

 2. Hærrrlighet så kos! Hadde en fin fin frokost selv, ikke fult så flott som deres, men man gjør det beste av det man har! :P Ha en superfin Mandag :) :)

  1. Iiih, jaa! Kjempekoselig! Det er hyggelig å lage litt stas på seg selv med en ekstra fin frokost hjemme også, hihi. Ha en finfin dag du også!

 3. Jeg er så glad for at jeg kunne starte dagen med dere fire og en diger frokostbuffet – stort bedre blir det jo ikke! <3

  1. Hei! Vet du, det visste jeg faktisk ikke, og tenkte ikke over det engang. Takk for at du sa ifra! Legger naturligvis til den emneknaggen med en gang!

 4. Ina! Jeg ble så glad for å se at innlegget er merket skikkelig i starten :D Jeg har absolutt ikke noe i mot sponset innhold, eller gaver og reklame og sånt – men som “en i bransjen” setter jeg enormt pris på når folk merker innholdet sitt. Og som punktum over meg nevner skal også Insta-poster merkes i tilegg :) Da med #sponset #annonse eller lignene som en av de første emneknaggene.

  Syns det er kult at du har “vokst” litt og har fått mer sponset innhold og sånn (sikkert godt for deg og? :D) og syns det er enda kulere når bloggere bare innrømmer at det var sponsa, men sjukt kult allikevel. Og hvem sier nei til hotellfrokost liksom? Hallo!? :D

  Fortsett med merking! Iih! :D

  1. Jeg er helt enig i at ting skal merkes. Alt jeg har fått gjennom blogg har vært lagt i en egen kategori (sponsor), og det skulle bare mangle! Står det ikke at det er sponset i tekst, eller at det ligger i sponsorkategorien, så er det heller ikke det (i de fleste tilfeller er jo ikke det jeg blogger om samarbeid, enda jeg anbefaler det ene eller legger til en ønskeliste om det andre). Jeg synes det er veldig viktig, og riktig, ovenfor lesere, og har alltid kjørt en åpen og ærlig profil ovenfor dere. At en også måtte merke på IG hadde jeg ikke engang tenkt over, men det ble jo fort føyd til en emneknagg (en lærer så lenge en lever, sant?). Ja, det er veldig moro å endelig kunne tjene faktiske penger på bloggen, etter å ha lagt ned så utrolig mange timer i den i alle år! Har innsett at det bare er dumt av meg å ikke takke ja til interessante sponsoravtaler, og klart å innse at bloggen tross alt også er en jobb. Det tok sin tid, hehe! Hotellfrokost er fantastisk, så dette kunne jeg ikke la gå fra meg, hoho!

   1. Såå deilig å kunne få noe mer ut av bloggen når du først legger ned så mye tid! Jeg heier på deg! :D

 5. så mange fine bilder du tok! dette innlegget er jo nesten like hyggelig som det var i virkeligheten, så det er kjempe gøy å se :) og å, Maren. <3 takk for en fin søndagsmorgen!

  1. Tusen takk (og det samme til deg!)! Hihi, ja, det var sååå koselig! Selv mange takk! Det var en super start på dagen.

 6. Hotelfrokoster er de beste :D Og så utrolig bra at de tenker på og bryr seg om miljø og dyrevelferd! *Stor tommelopp!*

Kommentarer deaktivert.