Home » Lush » Søndagens bittelille Lushjulebord

Søndagens bittelille Lushjulebord

Søndag kveld hadde Lushgjengen et aldri så lite julebord. To av våre kjære ansatte kunne av forskjellige grunner ikke bli med, og da en krise oppsto var det to til som heller ikke kunne være med. Etter mye om og men var vi fem stykker som delte et bord på Fridays, ett av de få spisestedene som stengte seinere enn klokka ti på en søndagskveld:

Maten var overprisa, smakløs og kjedelig. I alle fall min, så jeg drar nok ikke dit igjen for å spise:

Men, det gjorde absolutt ingenting at maten ikke falt i smak, for det viktigste var jo å ha det knakende fint sammen, og dét hadde vi! Alle hadde vi pyntet oss fint også, Maria i lekker leopardkjole. Fina!:

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Velvel, så lenge selskapet er godt, så går det meste bra! :)

  Bare lurte på en saaak. Selges toothy tabsene i lushbutikkene også? Om de gjør det så må jeg være verdens flinkeste til å overse de, siden jeg er der to-fire ganger i måneden.. men om så er, så har jeg vel ikke sett på de riktige stedene da! Har en fæl uvane med å fokusere på badebombe-seksjonen av en eller annen merkelig grunn.. haha! :D

  1. Det har du rett i! Hehe, ja de selges i butikken. Vi har hatt dem stående på kassabordet de siste månedene, så de har egentlig vært lett å få øye, men om du fokuserer mest på badebombene er det ikke rart du har gått glipp av de :-D Anbefaler forresten Atomic; the best!

 2. Var DET all maten du fikk? :S Nei, herregud… Det blir for dumt, når maten der er så dyr!

  Ååååh jeg digget tatoveringen til Maria! :o

 3. Ah, jeg handlet av fine Maria på søndag. Det var en ubetinget positiv opplevelse. Blir så glad av å handle på Lush! Fine, smilende og hjelpsomme selgere, deilige dufter i butikken, fine priser og godt utvalg. Får nesten alltid med prøver på produkter også, hihi. Det kan jeg like!

 4. Åå, så fine tatoveringer og fin kjole på Maria! :-)
  Synd at maten var kjedelig, men dere er jo en fin gjeng likevel, så jeg tipper dere koste dere.

 5. var selv på fridays for første gang her om dagen. enig med deg, fullstendig overprisa. også lista de kylling opp som vegetarmat på menyen…(!)

  1. Hmmm, den retten jeg hadde var lista som vegetar, og den var opprinnelig med kylling, men under sto det at den kunne fåes i vegetarversjon. Kan hende det var det du så, for jeg la ikke merke til at de lista kylling som vegetar? Men, man vet jo aldri! Hadde ikke forundra meg :P

 6. Åh, så koselig dere hadde det, da! Jeg er ikke så stor fan av Fridays selv jeg, for å være ærlig =)

 7. Jeg har inntrykk av at “alle” digger Fridays, selv har jeg aldri opplevd å få noe særlig smakfull og god mat.
  Det skal også nevnes at jeg sluttet å spise der for ganske mange år siden. Det finnes jo så mye annen god mat!

 8. Kjempefint at du sier ifra om steder som dette. Det er så kjipt når man får møkkamat til en dyr peng. Takk! God Jul!

Kommentarer deaktivert.