Home » Foto » Hverdagsblogg » Innkjøp og gaver » Søndagen som var, 21. oktober 2012

Søndagen som var, 21. oktober 2012

Fordi livet noen ganger byr på sitroner, ble frihelga ikke helt sånn som Åsmund og jeg hadde planlagt. Men, at den ikke ble som vi planla, betyr så absolutt ikke at den ikke ble bra! Fra lørdag til søndag hadde vi Ane på overnattingsbesøk; hjemmelaget pizza, godis og koselige filmer på TV’en til langt på natt, etterfulgt av en trivelig søndagsfrokost. Sammen reiste vi tre til sentrum med t-banen søndag formiddag, hvor vi skilte lag, og Åsmund og jeg dro på loppemarked på Grünerløkka Skole. En vase og en skål var alt vi kjøpte med oss hjem, og høstværet var ekstra kjølig og fint denne søndagen. Alt det gule, røde og oransje i høstnaturen gjør meg så glad! :-)

Translation:
Had my friend Ane for sleepover Saturday; homemade pizza, candy and movies all night long. Sunday we ate a late Sunday breakfast, before we went to the city were Ane said goodbye, and Åsmund and I went to a flea market at Grünerløkka School.

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Nydelige høstbilder! Så hyggelig at dere har hatt besøk. Det samme gjelder meg, i fire dager, men kjæresten min reiste hjem til Oslo nå i kveld. Enda godt vi har en ny visitt å se frem til om ikke så lenge, hihi.
    Denne uka har jeg tenkt å kokkelere liksom-babalao på mitt bittelille Paris-kjøkken, forresten. Takk for oppskrift!
    Jeg sender gode vibber, og sukker som man kan lage limonade med! Stor klem herfra!

    1. Takk Synne! Tenker du har kost deg masse med kjærestebesøk! Du får si ifra hva du synes om retten; vi er veldig glad i den i alle fall:-D Klem tilbake!

Kommentarer deaktivert.