Home » Helgekos » Mitt Oslo » Søndag på Oslo Vegetarfestival, med Ane

Søndag på Oslo Vegetarfestival, med Ane

Søndag morgen våknet jeg hos Ane og Fredrik, og mens jeg stelte meg i stand på badet, disket Fredrik opp med skikkelig søndagsfrokost til oss. For en lykke og luksus!:
IMG_6351
Ane og jeg droppet strømpebuksene, og pilte ut i varmen, etter frokosten. På vei til Løkka, møtte vi magnolia:
IMG_6363
Vel inne på Oslo Vegetarfestival, tok vi oss først en kikkerunde inne, hvor alle utstillerene sto. Lush var der også!:
IMG_6369
Utstillerene hadde med mat, klær, kosmetikk, kokebøker, og alt mulig fint:
IMG_6378
Og det var masse folk, selv om det var både varmt og klamt inne i hallen:
IMG_6384
Etter titterunden inne, fant vi oss lunsj i form av sommerruller, innbakt brokkoli, salat, papadums, og limonade:
IMG_6396
Med vegansk iksrem til dessert! Jeg smalt til med tre kuler: vannmelonsmak, syntetisk et eller annet, og mojito:
IMG_6402
På festivalen møtte jeg blogglesere, kjentfolk og venner. Her er bloggerene Kjersti og Tine Katrine!:
IMG_6410
Jeg hadde kledd meg opp i skikkelig festivalantrekk for anledningen, med den nyinnkjøpte gjenbrukshortsen:
IMG_6429
Vi nøt sol, varme, og festivalstemning, pratet med folk og koste oss, før vi vandret avsted:
IMG_6432 IMG_6433
Vi gikk til Schous Plass, fant oss en benk, og satt der og slappet av en stund. Så deilig!:
IMG_6439
Etterfulgt av iskaffi på Retrolykke Kaffebar (å støtte opp om de selvstendige og små aktørene er bra!):
IMG_6446
Før vi spaserte gjennom Sofienbergparken, og hjem til Ane og Fredrik på Carl Berner:
IMG_6460

Var dere innom Vegetarfestivalen i helga? Hva synes dere? Spiste dere noe god mat? Fortell!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Jeg var der! Første gang, og det var fantastisk! Så deg akkurat – du gikk ut da jeg kom :)
  Spise vegansk muffin, de brokkolisakene (nam!!) og tilsvarende med potet fra samme bod, spiste kebab og softis! Så masse deilig! Også spiste vi masse smaksprøver og shoppet litt mat og kryddermikser. Utrolig fornøyd!

  1. Så gøy at du likte det! Vel verdt en tur, virkelig! Og så morsomt&tilfeldig at du så meg, da jeg var på farta, haha! MMmm, høres ut som du fikk spist masse god mat. Den bakte poteten skrøt vel egentlig alle jeg prata med om, hoho! Gled deg til neste års veggisfestival!

 2. Jeg har levd i bachelorbobla siden påske, og har vel egentlig ikke vært mye utenfor leiligheta siden da. Haha!

  Forresten har jeg et spørsmål som går veldig på siden av dette innlegget, men fyrer løs: Jeg har etter lang tid med 12mm øreflipper for en stund tilbake tatt ut smykkene for å bare la hullene trekke seg sammen igjen. Hadde så mye problemer med å holde dem åpne, og følte det var så mye jobb at det var mer styr enn glede ved det. Men nå lurer jeg på om det fins noen måte å få “vanlige” ørehull igjen? Jeg kan fint bruke øredobber med lås som henger, eller krok i de gamle hullene. Men kan man for eksempel ta nye små hull ved siden av de store? Eller fins det andre smarte løsninger? :)

  1. Huffda! Vel, det er vel snaaaaart overstått?

   Aha, oki! Vel, du kan jo få sydd dem igjen/rekonstruert hos oss? Da må du vente et års tid med å pierce dem på nytt (“vanlige hull”). Du kan også kjøpe hvetekimolje på helsekosten, og massere øreflippene med hver dag, i håp om at de vil trekke seg enda mer sammen. Lykke til!

   1. Takk for bra svar! Har olje i skapet et sted, så kan jo se om det hjelper :D Og om jeg skulle bli veldig desperat eller ikke finne andre alternativer vurdere å sy<3 Hoho!

    1. Nice! Så lenge det er hvetekimolje burde det funke litt, i alle fall :-) Men, etter et års tid med smøring og uten smykker, vil de nok ikke trekke seg noe særlig mer sammen, så hvis du ikke har sydd dem igjen innen da, så kan du jo heller vurdere da hva du gjør. Lykke til!

 3. Ååh, jeg gleder meg så til jeg også har mulighet for å dra på vegetarfestivalen!!
  Likte veldig godt den “nye” shortsen din! :)

 4. guuuud vad jag önskar jag hade varit där! nu kommer jag inte vara i oslo i sommar, men även när jag är det så missar jag alltid både vegetarfestival och 17. mai. SÅ ledsamt! :(

Kommentarer deaktivert.