Home » Foto » Hverdagsblogg » Søndag gikk vi på tur

Søndag gikk vi på tur

Søndag var en skikkelig perfekt søndag, med hint av høst. Vinden som suste i trærne var kjølig, og i marka luktet det våt jord, sopp og mose etter en regntung natt. Stiene var gjørmete og glatte, og mine ikke så godt planlagte tursko ble gjennomvåte. Vi holdt oss for det meste på de godt opptråkkede stiene, med kun få avstikk for å se etter sopp og andre spennende ting, som for eksempel frosker! Åsmund og jeg vandret slik og nøt naturen helt til det så smått begynte å duskregne, og vi måtte pile den korte veien hjem til tørre sokker. Hjem til hjemmelaget soppsuppe med nybakte, grove urtescones til (oppskrift kommer). Fin måte å feire 8 år og 4 måneder som kjærester på :-)

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Åååh, så flotte naturbilder! Det ser ut som en skikkelig stemningsfull tur. Alltid koselig å markere månedsdager, synes jeg!

  2. Nydelige bilder! Det er nesten som om jeg kjenner den deilige skogsduften bare av å se på dem :) Klem fra Anette :)

  3. Åh, så koselig! Elsker å gå turer i skog og mark selv :) Må se om jeg ikke kan utforske turmulighetene her hos kjæresten min snart :)

    ♥ Lizbethosnes.com – Behind the scenes (ja, jeg kommenterer tilbake!). Vinn gavekort på 500,-

  4. Så utrolig fine bilder – litt sånn mystifistiske ;D Frosker er litt skumle, synes jeg, men egentlig tror jeg de er ganske kule (:

  5. herlige bilder! høst <3 hørtes ut som en fin kjærestedag, og jeg gleder meg til oppskriften på urtesconesene kommer :)

Kommentarer deaktivert.