Home » Risør » Søndag formiddag, åttende juli totusenogtolv

Søndag formiddag, åttende juli totusenogtolv

Sommersolskinnsdagene som har vært, har mamma, pappa og jeg vært i skjæra. Sånn som for eksempel på søndag, da varmegradene var mange og sola strålte, fra nesten skyfri himmel:

Skjærgården er noe av det beste ved Risør, og hører virkelig med sommerstid. Året rundt, egentlig!

Søndag koste vi oss på svaberget på den lille øya uti havgapet, som vi har vært masse på helt fra jeg var i elleveårsalderen. Koste oss med lunsj i det fri, småsov i sola, jeg fikk skikkelig bikiniskille, leste ukeblader og hadde det herlig avslappende.

Bade gjorde jeg også, enda havet ikke var så alt for varmt! Og gikk tur på øya. Frihetsfølelse, aaah!:

Vel hjemme fra skjærgården ventet to spente puser, og grillmiddagsmat. Her er Kass på lur i gresset:

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Awwwh, så søt pusen er! Jeg sier det sikkert i hver innlegg du poster av han men, han er jo så søøøt!

 2. Jeg tok årets første bad i går faktisk, utenfor Risør. Det blåste jo iskaldt på kvelden, men gradestokken viste 21 grader, så da var det bare å hoppe uti!

 3. Er helt forelska i alle bildene dine! Du er superflink til å fotografere, redigere og all den jobben som ligger bak hvert innlegg! All respekt til deg! :-)

 4. Det ser ut som en superfin øy – også så fine maneter! Maneter er i grunn litt skumle, selv om de er fine å se på. Tror jeg holder meg til pusekatter ;P Fine Kass, ser ut som han koser seg maxx (:

  1. Det er superfint der! Og så får vi så og si alltid ha plassen for oss selv, fordi den ligger såpass langt uti skjæra, og ikke har badestrand/brygge osv:-) Hehe, ja, maneiter (som vi sier her) er veldig fine, og glassmaneitene er morsomme å kjenne på. Men brannmaneiter… de holder det å se på;-) Skal hilse fra Kass! :-)

   1. Har aldri turt å ta på en manet (pingle, høhø), for tenk om de brenner meg :( Men jeg har hørt at det går an å ha glassmanetkrig, og det er sikkert moro :D Så sant man ikke får en brennmanet (eller maneit/maneater om du vil) i fleisen da, of course. Også så digg med “privatøy”, det gjør jo turen enda bedre! Nå er ikke jeg noe utpreget hyttemenneske, men det er innmari digg å kunne dra opp og så ha hele “sjøen”/vannet + store deler av skogen for seg selv + ha super utsikt over (og ca 2 meter ned til) vannet mens andre hyttemennesker (som det er veldig få av) har nada innsikt, woho! Du får gi Kass og Dexter en stoooor pusekoseklem fra meg :D

 5. Ååh, det er så herlig ved sjøen! Gleder meg til å dra på seiltur igjen og bade i saltvann! Mhmh!
  Fineste Kass! :D

 6. Så nydelig katt! Synes han likner på Trollmannen i Mummitrollet, med langt skjegg og kloke øyne.

  1. Hihi, så morsomt! Vi synes nemlig han minner litt om Hufsa i blant, når han ser trist ut. Men sånn som på bildet her har du helt rett i at han ligner Trollmannen!

  1. Mange takk! Været, sånn totalt sett denne sommeren her til lands, har ikke vært så mye å skryte av. Jeg jubler over hver solstråle, og er veldig glad for å ha fått noen fine solværsdager. Håper det kommer mer sol og varme utover sommeren, i hele landet! Så vi alle kan nyte litt skikkelig sommer:-)

Kommentarer deaktivert.