Home » Helgekos » Stas og moro » Søndag 3. januar 2015

Søndag 3. januar 2015

Søndag 3. januar var selve bursdagen min, og jeg ble vekket av Åsmund og Silje Elisabeth med frokost på senga; Kanelsnurrebolle med lys på og det hele, hoho! Vi tok oss god tid på morgenen til å fikse oss klare, og så bar det ut i det fine vinterværet. Perfekt januarvær, med store snøfnugg i lufta og minusgrader!:
IMG_9492
Silje Elisabeth skulle forlate Oslo og dra tilbake til Bergen på ettermiddagen, og vi hjalp til med bagasjen i snøen:
IMG_9499
Sammen fartet vi til sentrum, hvor vi gikk på kafé på Egertorget for å spise lunsj. Bursdagskake hører naturligvis med på en bursdag, så marsipanbløtekake med bringebær inni, en rosinbolle, limonade og kaffi gikk ned på høykant for min del, og utgjorde en glimrende bursdagslunsj, hoho!:
IMG_9543
Mette og glade var det tid for å klemme Silje Elisabeth adjø for denne gang, og Åsmund og jeg pilte videre:
IMG_9551
Videre inn på et hotell! Det var nemlig Åsmunds bursdagsgave til meg; en natt på hotell, med badebasseng i kjelleren og badekar på rommet, samt en middag på restaurant! Herlig hotellseng, stort rom og store vinduer møtte oss da vi låste oss inn på rommet, og jeg kunne ikke annet enn å utbryte “For en luksus!!”:
IMG_9573
Da vi hadde slappa av litt på rommet, gikk vi for å spise bursdagsmiddag. Dessverre var det fullt på spisestedet jeg egentlig ville dra på (vi kunne vel takke oss selv, i og med at vi ikke hadde bestilt bord), så istedet fant vi oss en helt ok indisk restaurant for å stille sulten. Det ble forrett i form av samosa:
IMG_9582
Åsmund gikk for en kyllingrett til hovedrett, og den falt visst veldig bra i smak!:
IMG_9583
Jeg gikk for saag paneer (rett med spinat og indisk ost), som jeg er så glad i. Vi spiste oss såklart alt for mette!:
IMG_9586 IMG_9596
Etter å ha betalt og takket for oss, småløp vi  kulda tilbake til hotellet. Der koste vi oss med en tur i badebassenget hvor det ble både vannkrig og leking, etterfulgt av et laaangt bad på hotellrommet, og filmen Cast Away på TV i hotellsenga etterpå. Herlig!
IMG_9610
Morgenen etter sto vi opp etter klokka, spiste en nydelig hotellfrokost (som bestod av ca én av alt, haha!), og så bar det avsted til årets første arbeidsdag for oss begge. Ikke en dum måte å starte dagen, og året, på, nei!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Det hørtes ut som en helt herlig bursdagsfeiring! Hurra! :)
    Jeg har selv gitt min kjæreste en helg på hotell i Oslo sammen med standup-billetter til jul, og det nærmer seg med stormskritt! Iiiih, gleder meg :)

  2. Det hørtes aldeles fortreffelig ut! Hotellovernatting er noe av det herligste som finnes. Det føles så uendelig luksus! Og så med badebasseng da! Gøy! :D

  3. Det så ut som et fint hotell, hvilket hotell er det? :)
    Bare eeeelsker å bo på hotell, luksus i hverdagen ;) hihihi
    Ser ut som dere har kost dere masse.
    Har brukt å bo på Grand Hotel eller Opera når vi har vært i Oslo. Rett og slett bare fordi der har man vært før, og vet hva man går til. Er så kjedelig å prøve noe nytt, også svarer det ikke heeelt til forventningene.

    1. Enig! Vi pleier også å bo på Grand, men der var det fullt. Dette er Hotel Royal Christiania, hvor vi har bodd et par ganger før. Absolutt innafor, og veldig god frokost!

Kommentarer deaktivert.