Home » Foto » Hverdagsblogg » Innkjøp og gaver » Sommervarme på en maifredag

Sommervarme på en maifredag

Oppimot tretti varmegrader i skyggen denne frifredagen! Åsmund og jeg kledde oss i skikkelige sommerklær, og vandret til Botanisk Hage hvor vi slappet av i sola på medbrakt teppe, med blåbær som niste. Vi trasket rundt i den digre hagen og luktet og tittet på alle blomstene, og kjølte oss ned i skyggen av de store trærne. På vei hjem igjen gikk vi innom Palais des Thés for å kjøpe mer te og for å hilse på Roscoe. Tre nye, fantastisk fine, tebokser ble med hjem, sammen med favoritten Fleur de Geisha og hittil uprøvde Tropical Wu Long (som smakte herlig som iskald iste på terrassen etterpå!). Nå er klokka snart elleve på kvelden, og enda vi lufter for harde livet er det klamt og varmt inne i leiligheten. Tror jeg setter kursen mot dusjen, for en iskald og forfriskende dusj! Ah, sommer<3!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. hihi, det er vel den kjolen du hadde på deg når jeg traff deg på gavekonkurranse på Lush i vinter :-) Utrolig pen! Herlige bilder fra det som ser og høres ut som en nydelig dag!

  1. Takk! Er så praktisk hvis jeg er ute i sola lenge; slipper å myse p.g.a sol i øynene og slipper hodepine p.g.a for mye varme. Den jeg har er fra H&M for noen år siden, men jeg tror de har fine der i år også :-) Verdt en titt!

 2. Så fin du er! :) Er så godt at sommeren endelig har kommet til oss i Oslo! Det er litt kjedelig å sitte inne nå om dagen og lese til eksamen, men på torsdag får jeg sommerferie og kan være ute jeg også! :)

  De teboksene på Le Palais de Thé er så fantastisk fine! Var det noe tilbud på de siden du kjøpte tre stykker? :) Jeg har en kjempe god te derfra som funker bra som iste, Thé de Aliz eller noe sånt heter den. Det er en grønn te med melon og kiwi, kjempe god! Roscoe vet sikker hvilket det er om du får lyst til å prøve. :)

  1. Takk :_D Ah, da får vi håpe på mye fint og varmt vær når frien din starter! Vet nøyaktig hvilken te du mener; den hadde jeg i fjor som iste :> Nope, ikke noe tilbud. Den ene av boksene (den med små kirsebærblomster på) fikk jeg av Roscoe i gave, mens de andre to kjøpte jeg.

 3. Åååh! Så mange fine bilder! Det så ut som en superfin dag og jeg gleder meg til å dra til botanisk hage igjen nå. Kanskje på mandag? Hihi! Dere er så fine begge to og den kjolen er så fin på deg:)
  Teboksene var også superfine <3

Kommentarer deaktivert.