Home » Innkjøp og gaver » Risør » Sommersveisen er på plass!

Sommersveisen er på plass!

Da min faste frisørsalong her i Risør, Grape Soda, åpnet dørene i går morges klokka ti, spratt jeg innom. Jeg hadde nemlig bestilt klippetime! Forandring måtte til, og masse tykt og kjedelig hår ble klippet og tynnet bort. Igjen satt jeg med dette:

All kunstig hårfarge er klippet bort, ilag med det meste av håret. Kort hår er og forblir min “favorittlook”, og så kort som dette har jeg ikke vært på laaange tider. Guttekort hår føles herlig! Nå kan håret bare gjøre som det vil resten av sommeren, for frisyren krever minimalt med stell og styling. Perfekt! Om jeg er fornøyd? Ja, veldig! :-D

English:
Yesterday I got a new haircut :-)

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Nice! litt kortere versjon av den jeg klippet forrige gang, jeg har rukket å bli langhåret allerede… Du kledde det! Stilig! :)

 2. Du blir bare penere og penere for hver gang jeg trykker innom bloggen din! Og så får du meg til å savne å ha kort hår, det er meget behagelig.

  1. Tusen takk! Neeei, ikke foreløpig. Da forsvinner vitsen med en lettstelt frisyre som kan gjøre som den vil:P

  1. Takk:-D Føler meg veldig vel i kort hår, så det er veldig fint å høre at det ser bra ut også!

  1. Tusen takk! Jeg synes den er ganske grå og kjedelig, men nå om sommeren lysner den og funker helt greit!

 3. Haha, likte den engelske oversettelsen ;)

  Du kler virkelig så kort hår. Mange ville kanskje sett litt for røffe og tøffe i ut en sånn type sveis, men jeg synes at du beholder femininiteten din :) Du stråler, og jeg sier meg enig i at du blir bare vakrere og vakrere :)

  God sommer!
  Hilsen fast leser ;)

  1. Veldig koselig at du setter fingeren på just det med å fort se maskulin ut med så kort hår; Er veldig flott å høre at du ikke synes jeg gjør det!:-D Og herlighet, takk for ros<3!! Ha en fantastisk flott sommer!!

 4. Det kledde du utrolig godt,Ina! :D
  Sommersveis er fint. Jeg sparer til lengre hår,etter å ha hatt alle varianter av kort i mange år nå. Men det går så treigt,og det frister så sykt å klippe seg mye kortere. Haha. Trenger stadig forandring, sånn som du :)

  Ha en dejlig sommer videre! <3

  1. Tusen takk! Skjønner det er kjedelig å spare; det tar jo så lang tid! Lykke til, og ha en knallfin sommer videre!

 5. Du ble kjempestilig på håret, skikkelig tøft!:D Også har du en nydelig nakke som du bør vise fram HELE tiden !:)

 6. Så utrolig fin du er! Du kledde den frisyren veldig godt, du er veldig fin med guttekort hår! :-)

Kommentarer deaktivert.