Home » Hverdagsblogg » Sommersveisen 2014 på plass

Sommersveisen 2014 på plass

Untitled-3

Igår fikk jeg klippet bort slitte hårspisser, klippet opp, tynnet og farget håret. Fargen er litt mørkere og mer gyllen blond, og jeg ser for meg at den kan bli fin utover sommeren med sol og salt sjø som bleker det gradvis. Det ble ikke store forandringen på hårfronten denne gangen (til meg å være!), men det passer sommeren godt. Minst mulig vedlikehold passer meg perfekt på denne årstida!

Har dere fått sommersveisen på plass enda?

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Råfin fristyre, og tommel opp for fargen!
  Jeg var hos frisøren her om dagen selv :-) Hun er forøvrig en av mine beste venninner, som tok svenneprøve sist høst. Nå er det bare farging av bryn som står igjen! Er så deilig å slippe masse sminke om sommeren, så da må brynfarging til :-)

  1. Tusen takk! Oooh, så hyggelig at frisøren er venninne av deg! Gratulerer med ny sveis du også. Og, der sa du noe. Brynfarging er jo kjekt nå om sommeren, ja!

  1. Aww, tusen takk, du!! Så snilt! Vel, jeg klipper meg når jeg gidder. Har ikke gjort det hos frisøren siden i fjor på denne tida? Har klippa meg selv hele vinteren, men nå har jeg ikke gjort noe som helst på en måned eller to med klipp.

 2. Fin på håret (som alltid)! :) Tok også sommerklippen for noen dager siden, har hatt kort-kort hår i en periode, så blir sparesveis i noen måneder framover. Litt kjedelig, men prøver å gjøre det beste ut av det likevel! :)

  1. Iih, tusen takk!! Deilig å få klippet seg når en har sparesveis. Er litt det jeg føler jeg har selv nå, og da gjør en stuss underverker! Lykke til videre med sparing!

 3. Superfint var det! :) Som alltid :)
  Min “sommersveis” er vel ikke-eksisterende, jeg har de siste årene farget håret bare 1-2 ganger i året og det samme gjelder vel faktisk klipp også (fy!). Jeg orker ikke lenger fancy frisyrer og farger, det er for tidkrevdende (og ofte dyrt) å opprettholde, haha :p *lat*

  1. Tusen takk! Hehe, føler med deg. Det er ganske tiltak å klippe og farge håret til tider, og det er veldig lett å utsette!

 4. Så fin du er som alltid :D Klippet meg selv på tirsdag ^^ Ganske kort og klippet det opp en del. Jeg har egentlig veldig tykt hår, men nå er det skikkelig luftig og lett. Fornøyd, men uvant med det tynne håret :) Hi hi

  1. Aww, tusen takk! Grattis med ny sveis. Er herlig med tynnere hår på sommeren. Har så tykt hår selv, at sånn som i fjor var det nesten litt ubehagelig med så “mye” hår. Forstår deg derfor godt, hoho!

 5. Åh, klippet meg for en stund tilbake selv. Samme klippen som jeg alltid skal ha, fordi den eneste store forskjellen jeg egentlig gjør er rett- eller skrålugg. Men jeg klippet meg egentlig bare fordi jeg ville ha av alt det slitte håret etter mange runder med bleiking og lite gjennomtenkt behandling av håret mitt. Og derfor ble det en ganske drastisk lengde forandring på ca. 25 cm. Men det var deilig å ikke ha så langt hår, og ikke minst hår som ikke floker seg så utrolig fort.

  Klippen din ble kjempefin! Jeg hadde aldri turt å klippe meg så kort, så jeg beundrer deg for at du tørr å gjøre det. Og ikke minst ser du fantastisk ut!

  1. Sikkert uvant med såpass “kort” hår nå, vil jeg tro! Men godt i varmt sommervær også, hehe! Tusen mange takk for ros!!

 6. Kjempesøt frisyre!

  Jeg klippet av mer enn halve håret for noen uker siden. Sommersveisen min er utrolig high maintenance i forhold til den jeg hadde før, men det er forsåvidt greit. Håret måtte bort siden det var helt ødelagt av bleking :)

  1. Tusen takk! Gratulerer med ny sveis til deg også! Ja, bleiking kan gjøre grusomme saker med håret. Får si som jeg sa over her, at det sikkert blir deilig med kortere hår nå om sommeren!

 7. Flott sveis og farge lillepus. Og kjempefine sko til hverdags og bryllupsfest!
  Ha fine dager, og hils Åsmund og Apo fra meg. Stor klem:)

  1. Tusen takk mammakatt!! Ha det veldig fint dere også. Hils masse til pappa og pusene! Knusekos tilbake!

  1. Hoho, takk! jeg tar satse på å krølle det lengste håret så godt det lar seg gjøre, og feste kunstige blomster i. Så får vi se, haha!

Kommentarer deaktivert.