Home » Hverdagsblogg » Sommersavn anyone?

Sommersavn anyone?

Som en slags oppfølger til forrige innlegg, tenkte jeg å dele noen sommerbilder med dere, bare fordi jeg har innmari sommerlengsel! Jeg er sikkert ikke alene om å lengte så inderlig til sommeren, kanskje litt ekstra idag, og håper disse bildene kan varme dere litt på en (i alle fall her i hovedstaden) grå og slapsete onsdag i mars. Bildene er fra mitt elskede Risør, som om mulig er enda vakrere om sommeren:
IMG_4175 DSCF3964 IMG_3862 IMG_4188 IMG_3702 IMG_3557

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Skjærgården er noe av det fineste mest “hjemlige” jeg vet om, og det er ikke tilfeldig at jeg har et bilde av norsk skjærgård på bankkortet, hehe. Fint å ha i lomma når man er i utlandet. Jeg har vært i Risør én gang tror jeg? Ellers bare kjørt forbi. Men det virker så fint der :D Fine bilder på en grumsete onsdag, (som byr på snø.. :( )

    1. Åhh, ja, skjærgård! Hjerte! Du får komme deg på en Risørvisitt til sommeren. Verdens fineste by, hilsen meg! (Idag er det jo snøstorm, så disse bildene hjelper ekstra på idag!)

  2. Åh hallo nå blir jeg nesten helt dårlig her jeg sitter! I dag var det sykt fint vær ute og når jeg stod inne på jobb så det ut som det var sommer ute også skriver du dette og nå har jeg så lyst på sommer at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg :( haha! <3

    1. Åneeeyyy! Unnskyld! Det hjelper vel ikke på med været som er ute nå, i alle fall her på Østlandet? Jaja, det er i alle fall snart sommer! Det kommer vi ikke bort ifra!

Kommentarer deaktivert.