Home » Innkjøp og gaver » Risør » Sommernytt til garderoben

Sommernytt til garderoben

Husker dere sommerbutikken her i Risør som jeg blogget om i fjor sommer, i dette innlegget? Vel, den er tilbake i år, og på lørdag tok jeg turen innom for å kikke litt. Etter en tur i prøverommet endte jeg opp med å kjøpe med meg denne!:

Veldig uvant plagg for min del, men superbehagelig å ha på! Tror jeg kan bli glad i den, jeg :-)

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Kjempefint mønster! Den typen bukser er så digge å gå med! Kan brukes som vanlig haremsbukse óg :)

 2. Fin den! :-) Eg lot meg inspirere av det fine headerbiletet ditt, og lagde ei aldri så lita teikning av ei Ina-liknande jente. Håpar det er greit for deg ^^

  1. Så koselig! Såklart det er i orden :-) Vil gjerne se den! Blogglinken du la ved i adressefeltet fungerer ikke, så om du har postet den på bloggen din, må du gjerne sende meg riktig adresse! Eller sende den på mail, hvis du har lyst :-)

  1. Taaakk<3 Egentlig ikke jeg heller, men den var bare så fin og behagelig å ha på seg at jeg tenkte "go for it!". And I did :>

 3. Den var skikkelig kul :) Har en slik en i et grufult mønster som jeg fikk til jul for et par år siden. Bruker den bare hjemme, for den er fantastisk god å loffe rundt med på hjemmedager :)

 4. åh, misunner dere litt som har så varmt vær at der kan gå barfot i gresset. Vi i nord har ikke vært så heldig i år, nei… Og elsker fargen!!

  1. Hmmm, får virkelig håpe været blir bedre hos dere nå, og at dere kan få litt skikkelig varme!

 5. Den buksedressen der var helt utrolig! Jeg bruker buksedressen så fort været gir en mulighet for det! Hvordan kan jeg få i en likedan?! Hva kostet den ? (ikke at det spiller noen rolle egentlig) har de nettbutikk ? JEG VIL HA EN SÅNN EN :D

Kommentarer deaktivert.