Home » DIY » Sommernytt bloggdesign

Sommernytt bloggdesign

bloggdesignJuni2015

Da var et sommerfriskt og nytt bloggdesign på plass! Enda litt enklere og “renere” enn det forrige, med mest mulig fokus på bilder og tekster. Litt mer luft, litt større fonter, litt mer oversiktlig. Noen småjusteringer holder vi på med å ordne, men det hele er så og si i mål i skrivende stund. Hva synes dere?

Opplever dere problemer med designet eller bloggen må dere veldig gjerne si ifra via skjemaet på denne siden. Da kommer beskjeden rett til Åsmund, som vil prøve å få fikset problemet umiddelbart :-)

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Fresth design som matcher årstida! :)
    En annen ting angående årstida er solkrem! Jeg håper på litt sol i sommer, og ønsker meg dermed ny solkrem. Så jeg lurte på om du kunne anbefale noe som ikke er testet på dyr, eventuelt ha et innlegg om dine vaner rundt sol i sommer angående ansikts- og kropps (eventuelt hår-) pleie ? :)

    1. Tusen takk, Lene! Oh, vet du, det var ikke et dumt tips! Skal se om jeg ikke kan få laget en slik post så fort som mulig. Det er jo den rette tida for det. Tusen takk!

  2. Må bare få si at jeg blir alltid i så godt humør og inspirert av å lese bloggen din! Fantastiske bilder og ikke minst klesstil.

Kommentarer deaktivert.