Home » Foto » Helgekos » Sommerlig fotojobb i Torshovdalen

Sommerlig fotojobb i Torshovdalen

IMG_0370 IMG_0377 IMG_0322 IMG_0357
IMG_0369
Fredag etter jobb var jeg så heldig å få knipse hundrevis av bilder av den nydelige Cathrine, i Torshovdalen. Blomster og bølger i håret, flagrende blomsterkjole.. Hun så rett og slett ut som en sommerdrøm! Vi hadde det så morsomt med bildetagningen, og Cathrine er virkelig som skapt til å være foran kamera. Jeg gleeeeder meg til å gå igjennom den digre haugen med bildene, og jeg gleder meg til å dele dem med dere her. Er veldig spent på hva dere synes om dem, nemlig! Iiih!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. oo, så spennende! Så bilde på instagram, dere var begge veldig flotte – både hun foran, og hun bak kamera! Gleder meg til å se :D

    1. Hihi, ååå, tuusen taaakk! Jeg gleder meg veldig til å vise dem fram, og å høre hva dere synes om dem!

Kommentarer deaktivert.