Home » Interiør » Samling » Sommerkoppene er ryddet bort for i år

Sommerkoppene er ryddet bort for i år

IMG_4927
Vi er godt uti november, og jeg har ryddet bort sommerkoppene, og satt fram vinterkoppene fra Mummikoppsamlinga mi. Nå skal de fine vinterkoppene få stå framme, og brukes til herlige varme drikker, helt fram til det blir vår. Bare dette lille hintet av vinter og jul i interiøret her hjemme, gir meg litt sommerfugler i magen (for jeg gleder meg så til jul!), og det er helt herlig!
IMG_4950

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Har virkelig begynt å glede meg til jul selv nå! :D Og så koselig med mange vinterkopper! Jeg MÅ hive meg rundt å få tak i årets sesongkopp for det er en av de fineste jeg har sett på lenge tror jeg <3

    1. Hihih, det er så koselig å glede seg til jul. Ja, gjør det! Om du er OBOSmedlem får du rabatt hos Kitchen, forresten!

  2. Det er noe med å ta frem og bruke vinterkoppene! De er så fine – du hadde riktig så mange av dem :D Selv må jeg som Stine her, få kløra i den siste vinterkoppen – den er såå fin! :D

Kommentarer deaktivert.