Home » Risør » Sommerferiens første båttur

Sommerferiens første båttur

Sommerferiens første båttur var igår formiddag, for værmeldingene lovet oss sol med bare litt skyer. Været ble nok dessverre ikke så bra som vi hadde håpet på, og blitt lovet, men vi var ved godt mot, og dro allikevel ut i skjæra med båten:

Båtturen med mamma og pappa gikk til hytta til noen familievenner, hvor det vanket te og kaffi, og tak over hodet når det kom en regnbøye. Da regnet lettet, måtte jeg såklart ned på stranda for å lete etter skatter og titte på fine skjell:

Mamma samlet noen småskjell med seg hjem:

Og jeg vasset i det ikke fult så varme sjøvannet. Herlig med lukta av salt sjø, og nakne føtter i sanda!:

Fugleegg fant vi. Fra en måke, kanskje?:

Samt en fin bille, før vi suste hjemover igjen, hvor terrassen lå badet i sol og varme resten av dagen:

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Det ser ut som et måkeegg, ja :-)
  Og du, så majestetisk det øverste bildet var! Man kan si hva man vil om dårlig vær, men skyer er jammenmeg flotte å se på.

  Takk for hyggelige kommentarer både om jakka og om kaninene :-) !

 2. Nydelige bilder ^_^ Litt for mye regn her til og vandre på stranden, blir lett surt da. Men blir nok bedre utover i sommeren! :D

 3. For en flott bille, jeg synes de er så fascinerende vesener! Båtturen deres ser og høres stemningsfull ut. Nå begynner jeg forresten å finne roen etter den siste ukens flyttestrabaser, så nå har jeg hygget meg med å lese alt som har skjedd her inne siden forrige gang jeg var innom, hihi. Fortsett å kose deg!

  1. Det er veldig fint! Har tilbrakt masse tid der helt fra jeg var bebi, så for meg er det også masse gode minner der:-)

  1. Ahh, skjønner godt det! Vi slapp å stå i kø i det hele tatt, for vi kom såpass tidlig. Uansett moro å se det!

 4. Åh, så mange herlige sommerbilder! Ser ut som en flott dag, til tross for litt regn. Rart hvor lite det har å si når alt annet er så fint :)

  1. Mange takk! Ja, så lenge det ikke BARE er regn, kan det være helt i orden med det regnet som faktisk kommer. Til tider også litt koselig!

 5. Elsker bildene! Her er det alt for kaldt for å ut i sjøen, men håper at finværet kommer i midten av juli i alle fall :) God sommer!

  1. :-( Hmmmm. Sola kommer nok, skal du se! Er ikke alt for mye av den her heller i sommer, sånn egentlig.

Kommentarer deaktivert.