Home » Tilbakeblikk » Sommerferien 2015

Sommerferien 2015

– Tid med finfine venner, familie og Åsmund:
fine-folk

– Koste med, og hilste på, mange forskjellige nydelige dyr. Spesielt mange puser, hihi!:
dyr

– Oppfylte drømmen om å overnatte i skjærgården i telt, hele to ganger(!) sammen med Åsmund:
telting

– Fikk vært på Villvinmarkedet, tittet i bruktbutikker og på bruktmesse:
Villvin

– Spist myyye godt!
mat

– Var i Grimstad og på Skral Festival, og hadde det helt fantastisk der!
skral-festival

Hvordan var (/er) deres sommerferie? :-)

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Jeg bare ELSKER bildene dine ! Det lyser liksom opp hele hverdagen, hehe ^^

  Ferien min har nesten bare vært jobbing, men jentene jeg har jobba med har vært supre, så det har ikke gjort så mye :) Ellers har jeg akkurat flytta te Oslo for å studere psykologi, og kommer nok innom jobben din en tur (igjeeeen) for å kikke på nesesmykker og muligheten for å kanskje sette en septum ^^

  1. Tuuusen takk! Det er SÅ koselig å høre! Høres ut som en produktiv sommer. Og velkommen til Oslo! Da sees vi helt sikkert, enten her eller der, hehe! Lykke til med skolestart snart!

 2. Ser ut som en utrolig fin sommerferie! :D Jeg må definitivt vurdere Skral til neste år, ser sykt fint ut :D

  Min sommerferie har bestått av min bestevenninne og meg sin første reise utenlands sammen, noe som var kjempekos! Utenom har jeg tatt ekstra masse bilder, begynt å fokusere mer på bloggen, vært sosial ved hver anledning som betyr mye tid med mange fine mennesker, jeg har sett mye film og youtube-videoer, badet en gang utendørs og jeg har besøkt storesøster i Bergen :D Sålangt har det vært kjempegøy. Og siden jeg ikke har en jobb akkurat nå så fortsetter ferien med kaffedrikking, jobbsøking og frivilligarbeid på filmfestivalen i Haugsund – Det blir så bra! :D

  1. Takk, det var det! På tross av lite varme og fint vær, hehe! Høres ut som om din har vært både innholdsrik og fin! Håper høsten blir like kreativ, sosial og bra for deg! Lykke til med jobbsøking :-)

 3. Fantastisk flotte og levende bilder. Dette må jo ha vært en strålende ferie! Jeg vil forøvrig si et jeg er en ivrig bruker av Lush sine produkter og er kjempefornøyd! Spennende og følge med på din fargerike og glade blogg ;-)

  1. Tusen takk for det! Veldig hyggelig å høre! Ja, det er alltid koselig med ferie hjemme hos familien. Håper du finner bloggen like fin framover! Takk!

Kommentarer deaktivert.