Home » Helgekos » Sommerens siste telttur (om enn ikke så vellykket!)

Sommerens siste telttur (om enn ikke så vellykket!)

Fredag ettermiddag pakket Åsmund og jeg med oss saker og ting, og da det ble kveld vandret vi ut i skogen. Med hver vår ryggsekk, hver vår sovepose, liggeunderlag og teltet. For vi måtte ha en siste sommertelttur, og det passet utmerket å ha den nøyaktig denne helga, hvor været i tillegg er helt upåklagelig. Vi var visst langt ifra aleine om å ha tenkt det, for marka var full telt! Vi fant oss allikevel en plass for oss selv, og slo leir:
IMG_8953
Sola var allerede forsvunnet bak tretoppene da vi tok oss et herlig kveldsbad i Nøklevann:
IMG_8968
Da himmelen ble mørk, krøp vi inn i hver vår sovepose, og sovnet til lyden av ungdommer som festet i et telt, og barn som lekte høylytt utenfor et annet, enda det var blitt sen kveld:
IMG_8990
Det var en kald natt, og jeg våknet flere gnager i løpet av natta av at jeg hutret i soveposen min, og måtte trekke den opp over ansiktet. Allikevel var søvnen i seg selv god, og da sola skinte over Nøklevann sto vi opp. Morgendisen var i ferd med å forsvinne fra vannskorpa, og i teltene på bortsiden av oss begynte folk å våkne til liv:
IMG_9032 IMG_9050
Småfrosne ble vi enige om å like godt pakke sammen teltet, og komme oss hjemover. Kanskje den minst vellykkede teltturen vår så langt, men det var allikevel herlig med frisk luft, lukta av skog, å våkne av morgensola og å ta et nydelig kveldsbad!:
IMG_9051
Klokka var ikke en gang blitt åtte da vi pakket sammen, og allerede før ni var vi hjemme i leiligheten igjen. Det føles som om denne lørdagen har vart i evigheter allerede! Herlig!:
IMG_9052 IMG_9062

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Det hørtes jo kjempefint ut, og så fint det var ved Nøklevann :-) Har aldri vært der, men ble inspirert nå altså. Var selv på Langøyene en tur her om dagen, der går det visst også an å telte.

    1. Hehe, det var jo ikke så kjempefint akkurat, men telttur i seg selv er veldig koselig! Ja, det har jeg sett! Å telte i skjæra er sååå koselig!

Kommentarer deaktivert.