Home » Lush » Sponsor, Giveaway » Sommerens herlige Lush-bad er sikret!

Sommerens herlige Lush-bad er sikret!

–Sponsede produkter–

Hver ferie her i Risør blir det tilbrakt en god del tid i badekaret, og sommerferien er intet unntak. De siste åra har jeg like greit tatt med meg en av de fine gavepakkene fra Lush, fylt til randen med badebomber, badeoljer og boblebiter, og gitt i sommergave til meg selv. Luksus! I år var jeg derimot så heldig å få sponset denne gavepakken med badebomber i, og det slo naturligvis ikke feil!:
IMG_1529
Gavepakken er formet som en hatbox, heter Pop, og er fylt med hele 10 herlige badebomber! Duftmessig finner en både søtt, friskt, krydret og floralt blant badebombene, og flere av mine favoritter dukket opp da jeg smilende pakket den opp. Inni finnes følgende:

Avobath: Sitrongress, bergamot, avokado og olivenolje. Oppfriskende, pleiende og glitrende
Sex Bomb: Ylang Ylang og sjasmin. Herlig floral og romantisk. Elsker denne!
Honey Bee: Honning, leire og aloe vera. Pleier, fukter og lindrer. Lukter som søt toffee
Think Pink: Sukkersøt med vanilje og lavendel. Inneholder søte, små hjerter
Dragons Egg: Sitron, bergamot og jasmin. Kremete og full av magisk gullglitter
Twilight: Lavendel og ylang ylang. Kremete og glitrende som en stjernehimmel. Herlig avslappende
Blackberry Bathbomb: Gammel klassiker med bergamot. Fruktig som bær, ren og god
Phoenix Rising: Kakaosmør, sheasmør, jojobaolje. Dufter av kanel og epleblomst. Helt fantastisk god!
Fizzbanger: Luker en blanding av kanel og eple, og inneholder en dærsj knitregodteri. Veldig morsom!
Granny Takes A Dip: Svartpepperolje, ingefær og sitron. En krydret herlighet som får opp blodsirkulasjonen

Har dere testet ut noen av disse Lush-badebombene?
Hva synes dere om dem i så fall, og hvilken er favoritten?

Lush-produkter kan handles i Lush-butikk på Byporten eller Karl Johan i Oslo,
Strømmen Storsenter, Dronningens Gate i Trondheim eller på Xhibition i Bergen, eller i nettbutikken.

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
    1. Det skjønner jeg godt! Den kommer til å gå ut av produksjon, ryktes det. Jeg er trist og lei!

  1. Jeg elsker pheonix rising. Den lukter så supert , gir vannet en lekker farge og etterlater huden silkemyk ♡

  2. Hei!! Jeg har et spørsmål; jeg skal bestille noen badebomber fra lush sin nettbutikk (bor langt fra de “store byene” som har lush desverre..) og derfor tenkte jeg å spørre deg!: kan du anbefalle noen badebomber som virkelig gir masse skum? Eller er det noe annet jeg skal bruke da fra lush? Og gjerne noe med en frisk lukt! Blir takknemlig for svar :)

    1. Hey! Hvis du er ute etter skum, bør du se bort ifra badebombene, egentlig. Da er det heller boblebitene som gjelder! Jeg liker godt Yuzu & Cocoa Bubbleroon, The Comforter, Karma Bubble Bar, Creamy Candy Bath og A French Kiss. Brekk boblebiten i to, smuldre den ene halvparten opp under rennende vann, og *tada*; Masse skum og bobler!

  3. Eeeelsker badebomber! Gleder meg som en liten unge til vi får badekar i hus i fremtiden!! Jeg er storfan av både avobath og dragons egg, sex bomb er også fin. Har snust på alle disse andre – og kunne tenke meg å teste dem hele gjengen! Men blir ikke mange badekarrundene på meg i året, gitt :( Satser på badekar på neste hotelltur! Har en sakura ventende i hylla mi! Hihi!

    1. Hoho, samma her! Ja, det er nesten et must at hotellet har badekar, spør du meg. Hihi! Mmm, Sakura..!

  4. Foreløpig har jeg bare prøvd en Lush-badebombe og det er Dragons Egg, jeg likte den hvertfall veldig godt! Regner med å handle noen flere når jeg reiser til Bergen snart, kan være jeg bruker denne listen som litt veiledning :P (:

Kommentarer deaktivert.