Home » Interiør » Sommeren er ryddet bort for denne gang

Sommeren er ryddet bort for denne gang

IMG_1566

Min søndag har blant annet gått med til en skikkelig opprydding i klesskap, og på kjolestativet. Jeg har ryddet bort alt av skikkelig sommertøy; tynne kjoler, lange kjoler. Topper, magegensere, tynne skjørt. Alt har jeg brettet pent, og lagt på plass i klesskapet på kontoret, og igjen i klesskapet på soverommet ligger topper jeg av erfaring vet jeg også bruker om høsten/vinteren. På kjolestativet henger kjoler som også fungerer i årstidene vi går inn i nå, pluss at jeg i tillegg har hengt opp alt av strikkejakker og ullgensere der, så de ikke opptar så mye plass sammenbrettet i skapet. Nå kan i grunn den ordentlige, kjølige høsten bare komme, for jeg er beredt!:

IMG_1560

Har dere funnet fram høst/vintergarderoben enda? :-)

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. här borta är det ju nästan ännu varmare i september och oktober än på sommaren, så jag plockar snarare fram sommarkläderna nu! älskar det, samtisigt som man saknar den där skandinavienkänslan av ruggigt och grått och ha på sig stickat. <3

    1. Åh, digg! Ja, da er det ikke mye vit i å finne fram så mye varme klær, nei. Kos deg masse i varmen!

  2. Det er litt godt å pakke bort sommeren også – det markerer høsten enda litt mer! Selv har jeg fått pakket unna det meste av sommerklær, litt fordi det nå er høst, og litt fordi vi skal flytte – og da var det likegreit å bare pakke det bort nå :D

    1. Helt enig! Jeg føler meg ikke forsynt med sommer, men samtidig er det faktisk litt godt at det er høst nå. Det er en fin årstid! Oooh, lykke til med nedpakking!

    1. Hah, ja, har alltid hatt det systemet du sikter til selv. Var først i år jeg fikk ut fingeren, og ryddet bort!

Kommentarer deaktivert.