Home » Hverdagsblogg » Snøsfylt frimandag i februar

Snøsfylt frimandag i februar

Åsmund og jeg sto opp etter klokka i morges, og skyndtet oss til matbutikken i snøværet. Flere handlenett fulle med matvarer for denne uka ble med oss hjem, pluss to nye planter fra blomsterbutikken like ved. Det var bare såvidt vi rakk å spise frokost sammen, før Åsmund pilte avsted til skolen og forelesning. Jeg har vært flittig og fått pottet om de nye plantene, laget pannekakerøre som venter i kjøleskapet til i kveld og begynt å pakke baggen  min klar for Risørtur neste mandag. Uka som startet idag blir nemlig en ganske så travel uke med jobbing hver dag for min del, så det gjelder å få gjort litt nyttig denne frimandagen. Utenom nyttige saker har jeg jobbet endel med bloggen (skrevet klar noen blogginnlegg, svart på mailer og annet lurt!) og nå står ukebladlesing og tedrikking for tur. Bra mandag, javisst! Så, har dere gjort noe nyttig idag?

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Søt kopp :D

  Uff..Nei har ikke gjort noe. Kun sett på filmer med broren min :p

 2. Jeg har fått gjort noe som er mer enn nyttig i dag! Jeg var på vei til butikken da jeg oppdaget en due sitte i vinduskarmen på et knøttlite lokale som var låst. Det var sånn meglerreklame som hang i det vinduet, så det brukte ikke være noen der tydeligvis. Jeg prøvde alt jeg kunne for å spørre rundt om noen visste hvordan jeg kunne kontakte de som eide det lokalet. Tilslutt klarte jeg å få tak i det firmaet og de sendte en vaktmester nedover for å låse opp slik at fuglen kom seg ut!! Jeg skjønner ikke hvordan den har kommet seg inn, men : ( Den har trolig sittet der hele helgen.

 3. Jeg har vært skikkelig effektiv på jobb i dag, og ettersom jeg jobbet omtrent hele døgnet hele helga, skal jeg ta en rolig kveld med diggbar mat og te og film. Fortsatt god mandag til deg også!

 4. Nei, uffuff. Ikke noe nyttig enda. Men godt å høre at noen har brukt dagen flittig.
  For en liten stund siden kjøpte jeg meg Lush-shampoo! Hvordan er det å bruke den med vanlig balsam? Kan det skade på håret? Kjøpte den lilla i fast form.

  1. Bruker du en balsam uten silikon er det null problem! Bruker du en med silikon vil det skade håret, så det bør du unngå :>

 5. Ser ut som du har en travel uke forran deg! Håper du får flettet inn inn fritidskos også :>
  Idag har jeg for det meste sitti med skolearbeid, men også litt mandagsslask med gubben på sofaen ♥

 6. Dere er så lure som handler inn for hele uka! Jeg og Amund forsøker også det, men vi er litt dårlige til å planlegge middag for en hel uke… Men vi har begynt å dra på en grønnsaksbutikk på Grønnland hver søndag for å handle frukt og grønt. Det er så utrolig mye bedre utvalg og kvalitet der syns jeg, og det holder ganske så lenge i kjøleskap også. Verdt å sjekke ut for deg som kun spiser grønt omtrent :)

  Håper tirsdagen er fin også!

  1. Ja, det er litt ticky av og til. Å komme på sju middager, mener jeg. Vi handler endel i sånne butikker også, men jeg er litt skeptisk til grønnsakene siden jeg har hørt at de inneholder mer skadelige sprøytemidler enn de i de “vanlige” butikkene. Om det er sant vet jeg jo ikke! Men, det gjør i alle fall at jeg er litt mer kresen på det punktet (vi handler helst økologiske grønnsaker). MEN! De har absolutt mye bedre utvalg til myyye bedre priser, så takk for tipset!

Kommentarer deaktivert.