Home » Foto » Tilbakeblikk » Snøen daler ned, og jeg mimrer tilbake til sommer…
 1. Åh! Som jeg savner sommeren :D Ikke misnst; gleder meg til neste sommer!

 2. Åh, bloggen din er så herlig, alle fargene gjør dagen mye bedre! Og helt enig, sommeren kan komme snart!

 3. Ååååhh.. en helt annen verden, føles det som! En deilig en! Og her sitter jeg og fryser.. Men jeg forbereder meg på våren ved å bestille og så smått begynne å plante frø! Balkongen blir en jungel til sommeren! :)

 4. Herlige sommerbilder! Er ikke så fryktelig lenge igjen til blomstene begynner å titte frem i veikanten nå:)

 5. Åå, du kan ikke gjøre dette her, poste alle disse varme herlige sommerbildene!=P Selv om jeg elsker vinteren, så merker jeg at jeg begynner å bli litt lei av all snøen og kulden, og lengter veldig etter vår og sommer nå!=)

 6. Jeg elsker de fargerike bildene dine! Fargene bare popper ut :)

  Jeg har et lite lushrelatert spørsmål, hvis du kan ta deg tid til å svare: Den saken som skal imitere silkestrømper på beina dine, er den bra? Hvordan er den å påføre, og sitter den bra? Trekker den på en måte inn i huden? Det ville vært synd å sette farge på møblene til folk hvis jeg har kort kjole og sitter i sofaen f.eks.. :/ Og hvordan blir eeegentlig resultatet, hvis du kan være ærlig? Blir beina pene? :)

  1. Takk :-)! Silk Stockings er for lys synes jeg, men Black Stockings er perfekt. Jeg brukte den på leggene hele sommeren. Husk å ha en god fuktighetskrem under, så du ikke får skjolder, for den gir ikke nok fukt. Dessverre farger den litt av på lyst stoff, så man må være litt forsiktig. Ellers er den helt genial! Kan også brukes på kinnbeina ;-)

 7. Nyydelige bilder! Fikk helt utrolig lyst på de blåskjellene nå, damn you :C Heheneida.. Men så sykt godt ut da!

  – L

 8. Åh, du er så FANTASTISK flink til å ta bilder! Har lest bloggen din i 2-3 år, men ikke kommentert før nå, eheh.

  Håper du er på jobb på LUSH på tirsdag i neste uke, skal nemlig til Oslo, og håper å få møtt deg, og trenger å friske opp badehylla med Lush! Føles nesten som når jeg ville dra til Polar Zoo når jeg var liten, bare for å se på ulvene, fordi jeg syntes de var så fine, ihih.

  Bloggen din er så sukkersøt og glad at jeg nesten får diabetes! På en positiv måte, så klart. :-)

  1. Da var det på tide å kommentere! Tusen takk for skryt!! :-) Kommende tirsdag er jeg i Bergen, så du får nok ikke truffet meg på Lush. Men, du får se og lukte masse fantastisk, og jeg tror nok du vil bli veldig fornøyd :-)!

Kommentarer deaktivert.