Home » Interiør » Sniktitt på juletreet vårt

Sniktitt på juletreet vårt

Nå som vi har en større leilighet enn den vi bodde i tidligere, har vi endelig plass til et juletre! Å styre med et ekte tre var ikke aktuelt, og plastikktrær som skal se ut som ekte trær har jeg ikke så mye sansen for. Men! Et hvitt juletre derimot, det hadde jeg lyst på! Åsmund var heldigvis helt med, og vi endte opp med et på 150 cm fra Plantasjen. Det er ferdig pyntet med nydelig julepynt, og alt vi mangler er en stjerne til å ha i toppen. Når den er på plass skal dere få se det i sin helhet :-) Vi er så fornøyde, for det er så fint!

Translation:
This Christmas we finally got a Christmas tree! A white tree made out of plastic, decorated with all things nice

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Mener du juletrepynten som skal forestille en stabel med presanger? Den er fra Åhlens :-) Vi kjøpte den i fjor,men jeg har sett at de har den der i år også!

 1. Vi har også et hvitt/sølv juletre. Skal man først ha et falsk et kan det jo se skikkelig falsk ut også tenkte jeg! Gleder meg sånn til å pynte det :D

 2. Kjempefint! Fikk lyst til å løpe på Plantasjen og kjøpe et selv, og så hamstre pynt rundt omkring. Har bl.a. sett noen kuler hos Søstrene Grene som jeg har lyst på! :)

 3. Nydelig ble det! :D Om man først skal kjøre falske trær, er det like greit å ha hvitt! (De grønne er……)
  Hos oss blir det ikke noe problem med ekte tre i år, gleder meg som en unge!! :>>

  1. Takk:-)! Vel, vi reiser på juleferie om to uker, så for å få glede av julepynten litt lengre, pyntet vi en uke i forveien i år :-)

 4. Takk for inspirasjonen!

  Vi ville også ha juletre i år, og jeg deler vel stort sett dine synspunkter rundt dette med uekte trær, hehe. Om plasttrær skal se naturtro ut så må de se VIRKELIG naturtro ut (min bror og mine foreldre har to ulike sånne som er veldig bra faktisk).

  Vi vil ha plasttre mye pga kaninene; vi vil jo ha treet oppe hele desember, men frykter at det ikke hadde vært så mye igjen av et ekte tre etter et par uker her hos krekene. Og så kommer jo dette med vanning, dryssing, støvsuging osv.

  Jeg ble altså så inspirert av ditt hvite tre, at nå er Adrian på vei inn til sentrum for å kjøpe et til meg :-) Det er 180 cm høyt da :-S er litt spent på hvordan det blir.

  Superfin post, Ina!

  1. Selv takk for en hyggelig kommentar, Hege! Ser logikken i at det er lite praktisk med ekte tre, pga kaninene. Håper treet dere ender opp med faller i smak! Er så koselig med juletre, hihi!

 5. Hvor mye kostet juletreet? Har veldig lyst på et hvitt juletre og har pratet litt med foreldrene mine om dette (siden jeg bare er 16 og bor enda hjemme). Nå har vi et falskt juletre i grønn siden jeg er alergisk og ikke kan ha et ekte, men jeg føler at pynten blir litt lost i den mørke fargen.
  Nydelig pynt må jeg også si! Og du er virkelig inspirerende :)

  1. Ser på Plantasjens nettside at det kostet 299,- (vi har det som er 150 cm høyt). Lykke til med juletrejakt, og tusen takk for ros!! :-D

Kommentarer deaktivert.