Home » Tilbakeblikk » Snart september, snart høst

Snart september, snart høst

Om noen dager går vi over i septembermåned, og jeg er sikkert ikke aleine om å være litt misfornøyd med sommeren, rent værmessig. Litt lite varme, litt lite sol, den greia der. Uansett! Jeg tenkte jeg ville dele disse høstbildene med dere, fra i fjor høst, bare for å minne om at høsten også er veldig, veldig fin! Med den klare lufta, de nydelige fargene, luktene, varmere tøy, kakao, stearinlys og innehygge. Frostrøyk, de første sølepyttene dekket av et tynt islag, den første snøen mot slutten av høsten, og å uti november glede seg til jul… Fint!:
haust-mewkid

Hva liker dere best med høsten, og er dere klar for den?
I kveld blir det middag og kino med Åsmund og Ane etter jobb. Åh, som jeg gleder meg! God helg, kjære lesere!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Elsker fargene om høsten!
  favoritt årstiden min :)
  Kjempeklar for høst nå!

 2. Åh, kunne ønske jeg likte høsten bedre altså… Jeg ser jo, sånn rent objektivt sett, at det er en utrolig vakker årstid, og det er jo godt å kjenne en litt “friskere” luft eller hva jeg skal kalle det :) Men for meg er høsten bare et evig “inngnidingsprosjekt” på at sommeren er over, for jeg eeeeelsker sommeren! Og blir dermed ofte ganske nedstemt når høsten viser sine første steg. Men, denne høsten skal bli bedre, det har jeg bestemt meg for :)

  Jeg vurderer forresten en tur innom bloppisen på mandag, men det er min første skoledag og lommeboka ser nok også aller helst at jeg ikke gjør det :p Men vi får se! Goood helg, kjære Ina :)

  1. Skjønner deg veldig godt! Har alltid hatt det sånn selv. Prøv å skriv en liste på tre punkter hver dag, over fine ting ved høsten. Sett deg ned en gang i uka med lista for å lese gjennom punktene. Sakte men sikkert vil du nok klare å like høsten bedre. Tror, og håper, jeg! Åååh, gøy! Kom veldig gjerne. Du må jo ikke handle for å komme innom!

   1. Det var lurt, kanskje jeg skal prøve på det :)
    Nei, sant at jeg ikke trenger å handle! Men det kan hende at det er en del annet som står i hodet på en slik dag, hehe! Ser an hvordan ting forløper seg :)

    1. Prøv! Det har funka for meg! Ja, det skjønner jeg. Det hadde vært veldig koselig, om ikke annet! Og masse lykke til med første skoledag!

 3. Fargene, og soloppgangene! At man får se stjernene igjen, og god kjølig luft som er perfekt til å gå på skogsturer i. Regnfulle dager som er perfekte til å kose seg innendørs i :-)

 4. Høsten er min favorittårstid, og jeg gleder-gleder-gleder meg. Her jeg bor har det vært en varm sommer med gjennomsnitttlig 34 grader hver dag i noe som føles som en evighet. Begynner å bli klar for litt regn og vind og frisk luft og kjølige kvelder… Og peis og kakao og filmkvelder.

  Dine bilder gjør at jeg gleder meg litt ekstra. God lørdag!

  1. Oohh, det er varmt! Da skjønner jeg godt at du ser fram til litt kjøligere vær. Ååå, tusen takk! God lørdag til deg!

 5. Jeg gleder meg sånn til å kunne pakke meg inn i et stort skjerf igjen! :D De tre siste årene har jeg tilbragt høsten på sørlandet hvor alt er fint og rolig i høstmånedene, selv om det regner. Vet ikke hvor mye jeg kommer til å like vestlandshøsten i forhold til “luksusen” jeg har hatt på sørlandet de siste årene :P

Kommentarer deaktivert.